reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lilith Ty to lepiej odpocznij, a nie za sprzątanie się bierzesz :p Jeszcze nie czas by skurcze Cię męczyły i dzidiz wyszło na świat !! Trzymaj się moją droga ;):)

Fanti ja też jeszcze mam czas :p
Ja juz posprzatalam, teraz wcinam frytki :p a mlody ma czkawke, na razie sie uspokoil wiec tylko chyba mnie straszy.
Aaa zostalo 34 dni do cc
Zaraz wozek sobie umyje, jiz wnętrzności wrzucilam do pralki, a potem wrzuce pokrowce.

Dziewczyny bez skurczy mi tu :D

Dzisiaj kumepl do nas wpada NA libacje oczywiście ja mam Kubusia tylko :D chcą oglądać o 2 w nocy walkę... dobrze ze mamy dwa pokoje i będę mogła udać się spać o odpowiedniej dla mnie porze [emoji14]

Zupę mamy z wczoraj dzisiaj szybko zrobię rosół na jutro i zapeklujemy mięso :D

I trzeba posprzątać żeby wstydu nie było... żE taki bałagan !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Tylko Ty nie sprzataj mloda. My tez mamy jutro gosci,ale ja leze i ewentualnie placek zrobie a moj maz bedzie sprzatal lazienke i poodkurza :)

Ja sprzatam kilka razy dziennie, moje dzieciaki to takie dwa male.leniwce ktore lubia balaganic ale niekoniecznie sprzatac. Dzisiaj powiedzialam starszemu synkowi ze boli mnie brzuch i ze ma nie robic balaganu...a on na to dobrze bo jak bedzie balagan ty sie zdenerwujesz i pojedziesz do szpitala...mamo wszysko kumam...yhy ciekawe na jak dlugo kuma.

Ja mam kilka na 74 to też je wrzuce ale ogólnie to też do 68 bo takie mam :) już mi się kończy 2 pranie i dziś tyle bo miejsca na suszarce brak :)
Mój poszedł na zakupy ją już zjadlam bo bardzo głodna byłam a potem mysle że jakiś film obejrzymy :)

reklama
U mnie też działa liczenie do 3 i kara na bajki albo cos w tym rodzaju. My na 17 idziemy do znajomych niechce mi się. Skurcze przeszły, ale dzisiaj czuje takie ciągnięcie. ..
Co do prania to mam wyprane newborn i od 0-3 bo pamiętam, jak Majka mi się urodzila i nie była taka mała jakieś 54 cm 3.540kg to topila mi się w większości ubranek. Więc reszta przy okazji. No i muszę koniecznie wanienke zamówić.

Do góry