reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kurcze od rana cos skurcze mnie męczą wrrr wzielam luteine, magnez, spasmoline i zobaczymy.
Teraz Ty? Kurcze kobietki... mamy jeszcze czas... :(
Aniu oby szybko przeszło....

A ja w trakcie swojej "przerwy" zrobiłam 3/4 kwiatuszka na szydełku i ide obiadek pichcic...
Kuba poszedł na drzemke, Seba na treningu, mąż śpi po nocce... szydełko moim wybawieniem od nudy :)

reklama
Ania oby skurcze przeszly...
Ja wlasnie wysprzatalam chalupe, pomylam podłogi.
I tak sie zastanawiam bo mam poprane i poprasowane ciuszki od 0-3mcy a moj gin mowi ze chłopak dlugi bedzie wiec moze popiore jeszcze te na 68cm ?? Hmm nie wiem wlasnie

reklama
Do góry