reklama
arusiowa
Fanka BB :)
Młodamamam
Zaniemówiłam...
Dla mnie jest przykro jak o tym czytam, a co dopiero Tobie... Wcale się nie dziwię że doprowadził Cię do histerii idiota skończony. Polak mądry po szkodzie, pewnie gdybyś przewidziała przebieg rozmowy ustawiłabyś nagrywanie... Normalnie w sądzie w rozprawie o zniesławienie jeszcze mega odszkodowanie być z nim wygrała.
Dzięki dziewczyny, poczytam na swoim mopsie
Zaniemówiłam...
Dla mnie jest przykro jak o tym czytam, a co dopiero Tobie... Wcale się nie dziwię że doprowadził Cię do histerii idiota skończony. Polak mądry po szkodzie, pewnie gdybyś przewidziała przebieg rozmowy ustawiłabyś nagrywanie... Normalnie w sądzie w rozprawie o zniesławienie jeszcze mega odszkodowanie być z nim wygrała.
Dzięki dziewczyny, poczytam na swoim mopsie
nailie
Mloda mama szok... Szkoda ze tej rozmowy nie nagralas do pip obowiazkowo bym wyslala pismo, teoretycznie masz świadka na jego zachowanie, stwierdzenie ze masz sie spodziewac wyplaty z takim opoznieniem to chyba jakies zarty. Albo stwierdzenie ze jestes zlodziejka i oszustka, kpiny, i jak w tym kraju ludzie maja sie nie bac o prace jak zaczna planowac rodzine, skoro takie przypadki się dzieją
Manka to od jutra blogie lenistwo?
Aliaolio jakos ostatnio co i rusz slysze niepochlebne wzmianki o tym szpitalu
Manka to od jutra blogie lenistwo?
Aliaolio jakos ostatnio co i rusz slysze niepochlebne wzmianki o tym szpitalu
MłodaMama93
Ja mu powiedziałam ze nazywając mnie złodziejka musi mieć dowody i pytam sie go co mu ukradlam?
A on ze JA JEGO OKRADAM zatrudniając się do niego jakoś nie miałam ochoty kontynuować dalej rozmowy bo zaczęło mi być słabo wstałam i wyszłam teraz żałuję bo mogłam stanąć w drzwiach i powiedzieć mojemu ze mi najbliżej i żeby interwencje wezwał oni wezwali by karetkę bo on był.świadomy ze jestem wysoko w ciąży a naraził mnie tymi obelgami Na utratę zdrowia i by dopiero miał.problemy... Ale Polak Mądry po szkodzie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
A on ze JA JEGO OKRADAM zatrudniając się do niego jakoś nie miałam ochoty kontynuować dalej rozmowy bo zaczęło mi być słabo wstałam i wyszłam teraz żałuję bo mogłam stanąć w drzwiach i powiedzieć mojemu ze mi najbliżej i żeby interwencje wezwał oni wezwali by karetkę bo on był.świadomy ze jestem wysoko w ciąży a naraził mnie tymi obelgami Na utratę zdrowia i by dopiero miał.problemy... Ale Polak Mądry po szkodzie
MłodaMama93
Że mi naublizal* tam miało byc
Ale idiota skończony!! Współczuje Ci, Młoda, bo takie przykre słowa usłyszane w ciąży trafiają do nas z dwukrotna siła.. Idź z tym do PIPu, napisz skargę, cokolwiek, bo takie gadanie ze jest stratny na wypłatach ciężarnych w żadnym wypadku nie jest Twoim zmartwieniem. Zreszta on sie rozlicza pózniej z zusem, wiec ta kasa do niego wraca. Pracodawca jest stratny za pierwsze 33 dni L4 pracownika i tyle.
Wredny dziad :/
Wredny dziad :/
reklama