reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Młodamamam
036.gif
036.gif
036.gif
036.gif
036.gif
036.gif

Zaniemówiłam...
Dla mnie jest przykro jak o tym czytam, a co dopiero Tobie... Wcale się nie dziwię że doprowadził Cię do histerii idiota skończony. Polak mądry po szkodzie, pewnie gdybyś przewidziała przebieg rozmowy ustawiłabyś nagrywanie... Normalnie w sądzie w rozprawie o zniesławienie jeszcze mega odszkodowanie być z nim wygrała.

Dzięki dziewczyny, poczytam na swoim mopsie :)

Mloda mama szok... Szkoda ze tej rozmowy nie nagralas :baffled: do pip obowiazkowo bym wyslala pismo, teoretycznie masz świadka na jego zachowanie, stwierdzenie ze masz sie spodziewac wyplaty z takim opoznieniem to chyba jakies zarty. Albo stwierdzenie ze jestes zlodziejka i oszustka, kpiny, i jak w tym kraju ludzie maja sie nie bac o prace jak zaczna planowac rodzine, skoro takie przypadki się dzieją

Manka to od jutra blogie lenistwo? ;)

Aliaolio jakos ostatnio co i rusz slysze niepochlebne wzmianki o tym szpitalu ;)

Ja mu powiedziałam ze nazywając mnie złodziejka musi mieć dowody i pytam sie go co mu ukradlam?
A on ze JA JEGO OKRADAM zatrudniając się do niego jakoś nie miałam ochoty kontynuować dalej rozmowy bo zaczęło mi być słabo wstałam i wyszłam teraz żałuję bo mogłam stanąć w drzwiach i powiedzieć mojemu ze mi najbliżej i żeby interwencje wezwał oni wezwali by karetkę bo on był.świadomy ze jestem wysoko w ciąży a naraził mnie tymi obelgami Na utratę zdrowia i by dopiero miał.problemy... Ale Polak Mądry po szkodzie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ale idiota skończony!! Współczuje Ci, Młoda, bo takie przykre słowa usłyszane w ciąży trafiają do nas z dwukrotna siła.. Idź z tym do PIPu, napisz skargę, cokolwiek, bo takie gadanie ze jest stratny na wypłatach ciężarnych w żadnym wypadku nie jest Twoim zmartwieniem. Zreszta on sie rozlicza pózniej z zusem, wiec ta kasa do niego wraca. Pracodawca jest stratny za pierwsze 33 dni L4 pracownika i tyle.
Wredny dziad :/

Młodamama współczuję przeżyć :(
Proponuję jeszcze skarbówki spróbować o ile wiesz o jakichś niedociągnięciach w firmie. Ale z samym PIP to tez niezłą jazdę będzie miał.

reklama
Młoda mama brak słów. Fakt, że potem będzie musiał Ci płacić za zaległy urlop. Za to teraz Ci za niego nie płaci, to niech sobie odkłada... Ja też mam wrednego szefa, ale Twój to jakaś porażka.

Do góry