reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mu powiedziałam ze nazywając mnie złodziejka musi mieć dowody i pytam sie go co mu ukradlam?
A on ze JA JEGO OKRADAM zatrudniając się do niego jakoś nie miałam ochoty kontynuować dalej rozmowy bo zaczęło mi być słabo wstałam i wyszłam teraz żałuję bo mogłam stanąć w drzwiach i powiedzieć mojemu ze mi najbliżej i żeby interwencje wezwał oni wezwali by karetkę bo on był.świadomy ze jestem wysoko w ciąży a naraził mnie tymi obelgami Na utratę zdrowia i by dopiero miał.problemy... Ale Polak Mądry po szkodzie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Z takim bucem to nawet widać, że nie ma co zaczynać rozmowy. Jakbyś wezwała pogotowie to dopiero by miał ubaw i satysfakcję. Dlaczego Ty tego nagrywania nie włączyłaś? Przecież wiedziałaś czego się spodziewać? Kurde szkoda...
A to ubezpieczenie przez ile miesięcy?

reklama
Mój powiedział ze nie moge go nagrywać bez jego zgody i to nie byłby dowód w sprawie żadnej... od września czyli 5 składek na ich konto nie było przelane

Serduszko skurcze mam caly czas z tym ze duzo rzadsze wiec juz sie tak nie przejmuje...ale dzięki. ..
Mloda musiaz cos z tym zrobic. Nie zostawiaj tego tak!!!
Manka to cisze sie razem z Toba, zd dla Ciebie to juz koniec. Jeszcze 2 tyg i dolacze do Was o ile predzej nie urodze!! No i zaraz koniec przerwy.

Ehhh szkoda a tak z innej beczki młoda zapytaj twojego jak to jest z nagrywaniem męża? Też nie można bez jego zgody?
Cień ty też biedna dziś ehh co za dzień

Młoda a ty od września byłaś zatrudniona czy wcześniej? Kurcze najgorzej że chyba nie dostaje się do ręki żadnego potwierdzenia zawarcia umowy ubezp grupowego. Wszystkie papiery/podpisy leżą u pracodawcy, wiec teraz twoje słowo przeciwko ich... Mogą zniszczyć dokumenty i niczego nie udowodnisz :-(
Chamstwo i drobnomieszczanstwo, brak słów, a ta wasza cała księgowa też niczego sobie agentka. Normalnie do pierdla z nimi wszystkimi!

Poczekaj ale na wyciągach będzie widać ze od wrzesnia zaczęli ci mniej przelewać niż to.co masz na umowie. Podrukuj wyciągi i idź z nimi do PIP-u.

Bar bra nagrywanie kogoś bez wcześniejszego poinformowania go nie zawsze jest dowodem w sprawie... nie muszą wcale fo przyjąć

Manka to teraz możesz odpoczywać powoli :D jak już koniec

Sarna tobie szybo zleci i tez będziesz odpoczywać ! :)

Cień Ale lipa z lusterkiem :/

Arusiowa ona mi dała tylko nr polisy... a podobno mają jakieś zaległości w płaceniu tak w tym PZU powiedzieli ja od września mam umowę a wcześniej robiłam na czarno u niego bez umowy...
Tak mam na tym wydruku z wypłaty na samym dole napisanie ze mi sciagali kase na ubezpieczenie grupowe Ale ta kasa nie docierala do PZU wogole

reklama
Młodamama jak masz na pasku że Ci potrącali to moim zdaniem możesz od niego dochodzić tego co przysługiwałoby Ci od ubezpieczyciela. Dobrze jakbyś miała jakiegoś maila z info o ubezpieczeniu i warunki tej polisy od pracodawcy.

Do góry