reklama
La_Luna
Fanka BB :)
Sylvi chyba jednak źle napisałam o tym becikowym. Teraz czytam na necie o becikowym 2016, to ma być 1000 zł miesięcznie dla bezrobotnych przez rok, a dla osób pracujących jednorazowe 1000 zł, jeśli dochód na jednego członka rodziny nie przekracza 1922 zł netto miesięcznie.
Masakra, nie jestem w stanie stac. Czuje, ze maly sie rusza i albo mi uciska zebra albo mi je kopie, nie wiem wszelako jak stoje to czuje tak jakbh mi ktos chwycil za zebro i ciagnal w dol a jak sobie usiade tak na pollezaco to od razu jak reka odjal.. miala ktoras takie cos czy mam sie niepokoic ?
CieńWielkiejGóry
Witam
Isia sto lat dla córki !
Mnie na cukierki wzielo Rano pol eklerka zjadlam I potem pozno sniadanie dlatego na razie obiad musi poczekac.
Mnie wzielo na ogladanie Chirurgow od poczatku
Noga czasem pobolewa,zobaczymy.W srode mam i ginekologa i rodzinnego bo musze wziasc skierowanie do okulisty i zajsc we wtorek/czwartek sie wcisnac sie miedzy ludzi bo kolejka na czerwiec jest...
Isia sto lat dla córki !
Mnie na cukierki wzielo Rano pol eklerka zjadlam I potem pozno sniadanie dlatego na razie obiad musi poczekac.
Mnie wzielo na ogladanie Chirurgow od poczatku
Noga czasem pobolewa,zobaczymy.W srode mam i ginekologa i rodzinnego bo musze wziasc skierowanie do okulisty i zajsc we wtorek/czwartek sie wcisnac sie miedzy ludzi bo kolejka na czerwiec jest...
CieńWielkiejGóry
Manka to sprobuj chwile polezec moze przejdzie..
asieńkakk
Manka Ty taka drobinka jesteś, może Ci poobijał młody żeberka
asieńkakk
Czy wszystkie zauważyły nowy zamknięty wątek? bo ja dopiero dzisiaj
Cień kochana a Ty się dostosuj do "rozkazu" i proszę o zdjęcie !!!
Manka może tylko tak się synek ułożył i jak chwilę poleżysz pomasuj brzuch. Zmieni pozycje i może będzie lepiej. Tylko tyle mi do głowy przychodzi.
Juana@ Masz rację jest próg dochodowy , zastanawiam się tylko czy dochód dzielony na dotychczasową ilośc osób czy przyszłą tzn jak u nas teraz na 3 podzielimy to mamy dużo więcej ale jeśli byłoby na 4 to już bym się raczej łapała.
Manka może tylko tak się synek ułożył i jak chwilę poleżysz pomasuj brzuch. Zmieni pozycje i może będzie lepiej. Tylko tyle mi do głowy przychodzi.
Juana@ Masz rację jest próg dochodowy , zastanawiam się tylko czy dochód dzielony na dotychczasową ilośc osób czy przyszłą tzn jak u nas teraz na 3 podzielimy to mamy dużo więcej ale jeśli byłoby na 4 to już bym się raczej łapała.
reklama
CieńWielkiejGóry
Oj no fakt,zapomnialam juz robie