reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

La_luna jesteś pewna że ten pierwszy 1000 to dla wszystkich? Bo z tego co kojarzę to i na ten pierwszy jest próg dochodowy - kiedyś czytałam że coś ok 1900 na osobę.

reklama
Sylvi chyba jednak źle napisałam o tym becikowym. Teraz czytam na necie o becikowym 2016, to ma być 1000 zł miesięcznie dla bezrobotnych przez rok, a dla osób pracujących jednorazowe 1000 zł, jeśli dochód na jednego członka rodziny nie przekracza 1922 zł netto miesięcznie.

Masakra, nie jestem w stanie stac. Czuje, ze maly sie rusza i albo mi uciska zebra albo mi je kopie, nie wiem wszelako jak stoje to czuje tak jakbh mi ktos chwycil za zebro i ciagnal w dol a jak sobie usiade tak na pollezaco to od razu jak reka odjal.. miala ktoras takie cos czy mam sie niepokoic ?

Witam :)

Isia sto lat dla córki ! :)
Mnie na cukierki wzielo :) Rano pol eklerka zjadlam :) I potem pozno sniadanie dlatego na razie obiad musi poczekac.

Mnie wzielo na ogladanie Chirurgow od poczatku :)

Noga czasem pobolewa,zobaczymy.W srode mam i ginekologa i rodzinnego bo musze wziasc skierowanie do okulisty i zajsc we wtorek/czwartek sie wcisnac sie miedzy ludzi bo kolejka na czerwiec jest...

Cień kochana a Ty się dostosuj do "rozkazu" i proszę o zdjęcie !!!
Manka może tylko tak się synek ułożył i jak chwilę poleżysz pomasuj brzuch. Zmieni pozycje i może będzie lepiej. Tylko tyle mi do głowy przychodzi.
Juana@ Masz rację jest próg dochodowy , zastanawiam się tylko czy dochód dzielony na dotychczasową ilośc osób czy przyszłą tzn jak u nas teraz na 3 podzielimy to mamy dużo więcej ale jeśli byłoby na 4 to już bym się raczej łapała.

reklama
Do góry