reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Asieńka - polubiłam stronę i udostępniłam:happy:
Fanti - nie do wiary, żeby na tym etapie ciąży lekarka zaliczyła taką pomyłkę w usg, rozumiem, gdy dziecko jest malutkie, ale tak duże, żenada po prostu, jak nie umie robić usg, to niech się nie podejmuje, a nie wprowadza kogoś w błąd i stresuje niepotrzebnie
Ja już po usg i wizycie, mała nadal jest małą, nic jej nie wyrosło;-) ;) waży 2100, przy okazji poprosiłam o sprawdzenie szyjki i się okazało, że ma tylko 1 cm... przestraszyłam się, ale na wizycie lekarz mnie zbadał i stwierdził, że wszystko w porządku i nie jest źle. Termin cc mam ustalony na 1 marca. Ciekawa jestem, czy dotrzymam do tego czasu...

Alabama mi też na początku mówił że nie ma czym się martwić ale niestety pojawiły się skurcze a to bardzo zagroziło szyjce która była na niecałe 1,5 cm :( oby u ciebie było ok :)
Asienka wyśle ci na prv albo ty mi wyslij link do siebie bo nie pamiętam jak się poblokowalam zakładając kiedyś konto hehe :p

Mi położna w karcie wpisała 11 bo był wtedy 10+4 ale lekarz bez problemu mi wypisze tym bardziej że na pierwszej wizycie byłam w 3 tyg i ma to wpisane w moja karte ciąży ta u niego :)

Alabamka a nie mozesz Skonsultowac z innym lekarzem tej szyjki? 1 cm to strasznie malo i nie powinni Ci zalozyc krazka w takim wypadku?

jutro będę miała drugie usg, więc inny lekarz ją obejrzy, zobaczę co on powie. Mój lekarz jakoś dziwnie spokojny był, uspokajał mnie, właśnie się obawiam, bo jednak ten centrymetr to strasznie mało, powiedział coś o lejkowatym kształcie szyjki, że na usg wygląda na taką krótką, a w rzeczywistości jest dłuższa. Jak tylko zacznę odczuwać jakieś skurcze, to od razu jadę do szpitala.

reklama
Witam sie i ja:)

Dzien mialam bardzo aktywny, dlatego tak malo sie udzielalam. W sumie to do 23.01 bede w domu ciagle szalec przy pracach remontowo-budowlanych ale czytam Was w kazdej wolnej chwili.

Fanti- fantastycznie, ze z Bronkiem wszystko ok!!! :) i tez w sumie mam pytanie- czy nie mysleliscie o tym by Bronek pozostal juz Bronkiem???

Czy w tez ciagle trzymacie kciuki i sie zamartwiacie co tam z Marysia?

Do góry