Z tym becikowym to tak czy siak musi wystawic. Ja bylam na pierwszej wizycie u innego lekarza i tylko raz bylam. Potem w 9 tygodniu u lekarza do ktorego juz tez nie chodze,ale ktos mi bedzie musial wystawic. Albo jeden albo drugi. Nie mają wyjscia. Karte ciazy moge im pokazac itp. Tez mysle o Cocosh. Na ktora miala miec ta wizyte?
reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja zaproszenia też nie dostałam
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
Fanti fajny ten ginekolog może nie widzi na jedno oko czy cos [emoji14] i się jej wydawało cos czego nie ma hahaha Ale się uśmiałam z tej jej ,pomylki'
Ja już nie mam siły z tym chu*** walczyć od wczoraj dzownie pisze a on ma mnie w dupie :/ pójdę na IP i zglosze ze przez szefa mam Stany nerwowe skurcze i ogólny stan mojego zdrowia przez niego jest poniżej średniej!!! :/ ja sie zastanawiam co bym zrobiła jakbym była samotna matka i za co bym żyła i płaciła rachunki? :/ jak sa kobiety co rodzice nie pomagają czy cos... co one robią bez kasy
Ja już nie mam siły z tym chu*** walczyć od wczoraj dzownie pisze a on ma mnie w dupie :/ pójdę na IP i zglosze ze przez szefa mam Stany nerwowe skurcze i ogólny stan mojego zdrowia przez niego jest poniżej średniej!!! :/ ja sie zastanawiam co bym zrobiła jakbym była samotna matka i za co bym żyła i płaciła rachunki? :/ jak sa kobiety co rodzice nie pomagają czy cos... co one robią bez kasy
MłodaMama93
Cocosh nic się nie odzywala...dzisiaj
Kkasiaa
Jezeli chodzi o becikowe to w poprzedniej ciazy tez mialam 3 lekarzy i zaswiadczenie ze chodzilam wypisal mi ten ostatni ginekolog ze chodzilam i mialam wymagane wizyty. A z tego co teraz wiem to takie zaswiadczenie moze wypisac polozna ktora przyjdzie po porodzie do dziecka
kamilaasami
ja się będę później martwić becikowym ... w karcie ciązy mam wpisany 15 tydzień, bo zmieniłam lekarza
Kkasiaa
Gdzie znajde twoj post by udostępnićSpokojnie Bar Bra, przecież wiem, że pewnie wiele osób już zdecydowało, dlatego staram się dotrzeć do jak największej liczby osób, bo może akurat ktoś, coś
reklama
MłodaMama93
Ja mam w karcie 10 tydz. A w dokumentacji mam 7