reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti sorki ale uśmiałam się z twego opisu lekarki. Jak można pupcię z głową pomylić. Albo macie kijowe usg albo twoja lekarz to ślepy konował. Cocosh jak echo malutkiej?

A co do USG ... dziewczyny macie je robione co wizyte ? i widzicie swoje maluszki ? Ja co miesiac jestem u ginka, mam USG ale mi nie pokazuje monitora ani wydruków nie robi :( małego widziałam ostatnio na 3D w połowie ciazy ;( a nie pójdę prywatnie tylko po to by sie na synka popatrzec :(

Ten lekarz już nie wchodzi w grę bo raz że to koniec ciąży prawie a dwa że to w innym mieście dość daleko. Poza tym to jest prywatna klinika i każda wizyta jak dziś na poczekalni słyszałam kosztuje 250zł. Ale doktor super facet. Tak przyjaźnie mówił do nas, wszystko tłumaczył, mąż dużo z nim rozmawiał bez chwili niecierpliwienia odpowiadał.
Poza tym tam poród tylko prywatnie.
Cdn

Tylko muszę uważać żeby znowu biegunki nie dostać bo znowu się umecze i schudne :(
Na razie jest ok tfu tfu oby tak dalej:) a i dzięki nie pamiętam komu żebym kupiła osłonowe nie pomyslalam wcześniej o tym :)

Ten lekarz już nie wchodzi w grę bo raz że to koniec ciąży prawie a dwa że to w innym mieście dość daleko. Poza tym to jest prywatna klinika i każda wizyta jak dziś na poczekalni słyszałam kosztuje 250zł. Ale doktor super facet. Tak przyjaźnie mówił do nas, wszystko tłumaczył, mąż dużo z nim rozmawiał bez chwili niecierpliwienia odpowiadał.
Poza tym tam poród tylko prywatnie.
Cdn
czyli w żadnym państwowym nie pracuje? Lipa :(

reklama
Do góry