reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko, współczuję ciężkiego dnia, odpoczywaj dziś, ile możesz!
ONA - to szczęście w nieszczęściu, że pojawiło się to plamienie, bo taka nieleczona grzybica może spowodować nawet wcześniejszy poród. Dobrze że masz to już za sobą i oby nie wróciło! u mnie niestety co chwila są nawroty, ale ja od razu mam te nieprzyjemne objawy i ratuję się do czasu wizyty lactovaginalem
Młoda mama - ale ten Twój szef jest bezczelny! po co robi takie kombinacje, przecież i tak musi Ci zapłacić, może go to bawi, że kobieta w 8 miesiącu ciąży się stresuje. Ciekawe czy PIP coś zrobi w tej sprawie.
ehh, nie mówcie o zgadze, jak tylko zjem cokolwiek po 21, zgagę mam przez całą noc. budzę się co godzinę - dwie i zjadam Reni. Jak śpię na lewym boku, to nie jest tak źle, ale w trakcie snu bezwiednie przekręcam się na plecy, no i wtedy od razu pobudka.

Wam zycze udanych wizyt, a ja juz po... Artur ma 34 cm od glowy do pupy wiec wg siatki centylowej ok 2.7 kg, u nas juz nie bedzie usg więc wszystk9 przypuszczalnie. Serduszko bije jak dzwon. No i juz niunuek jest ułożony główka w kanał rodny. Następna wizyta za 2 tyg.
Asienka juz juz udostepnilam, niestety osobiście nie mogę przekazać tego 1 % bo rozliczamy sie w uk.
Fanti widze kochana, ze stanelas juz na nogi. No i tego mi brakowało przecież kto hsk nie Ty kazdego podniesid na duchu.
U mnie chyba to jednak to opryszczka na brodzie chociaż cały czas mam stresa czy to nie półpasiec.
No a js kuz jakieś 11.5 kg na plusie.ale jeszcze tylko 5 tyg do końca. Już nie moge się doczekać.. szczególnie 29.01 ostatni dzień w pracy...

A ja dziś nie wiedzieć czemu przed śniadaniem zwymiotowałam i to dosyć dużo. Po czym mąż pyta mnie: a Ciebie co wzięło dziś na wymioty??!
Teraz czuję się jakoś tak niepewnie i słaba, niby byłam głodna, ale musiałam się zmusić żeby zjeść śniadanie. Ogólnie do d .. nie mam siły na nic, nockę miałam taką, najpierw męczyłam się żeby zasnąć, potem jak już zasnęłam, to śniły mi się jakieś horrory i co chwilkę się budziłam :/

Elisse ja nie wiem. Babcia teraz zaprowadza mlodych a odbiera ich maz zebym nie musiala latac z 3 pietra. Jednak staram sie oszczedzac. Sarna ale masz chlopa duzego! Matko,ktory to tydz? Moje blizniaki w 36 wazyly po 2600 :p. Moj okruszek okolo 1800 niby,ale co lekarz to inna waga,bo tydzien temu w szpitalu tez niby tyle wazyl :/. Za dwa tygodnie ide juz do tego lekarza u ktorego bede miala cesarke i juz do konca bede do niego chodzic. Dzis w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam. Tylkl tyle,ze nadal lezy miednicowo i ze na szczescie szyjka dluga j zamknjeta. A jak o plec pytalam (to ten lekarz co dziewuszke widzial) to mowi,ze przez to polozenie miednicowe ma scisniete nozki i nic nie widac :/.

reklama
Serduszko bralam renni wczoraj minimalnie lepiej . Ta zgaga mnie wykancza.Ostatni posilek jem 2 godz przed spaniem a i tak mniemeczy

Do góry