reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko, współczuję ciężkiego dnia, odpoczywaj dziś, ile możesz!
ONA - to szczęście w nieszczęściu, że pojawiło się to plamienie, bo taka nieleczona grzybica może spowodować nawet wcześniejszy poród. Dobrze że masz to już za sobą i oby nie wróciło! u mnie niestety co chwila są nawroty, ale ja od razu mam te nieprzyjemne objawy i ratuję się do czasu wizyty lactovaginalem
Młoda mama - ale ten Twój szef jest bezczelny! po co robi takie kombinacje, przecież i tak musi Ci zapłacić, może go to bawi, że kobieta w 8 miesiącu ciąży się stresuje. Ciekawe czy PIP coś zrobi w tej sprawie.
ehh, nie mówcie o zgadze, jak tylko zjem cokolwiek po 21, zgagę mam przez całą noc. budzę się co godzinę - dwie i zjadam Reni. Jak śpię na lewym boku, to nie jest tak źle, ale w trakcie snu bezwiednie przekręcam się na plecy, no i wtedy od razu pobudka.

Wam zycze udanych wizyt, a ja juz po... Artur ma 34 cm od glowy do pupy wiec wg siatki centylowej ok 2.7 kg, u nas juz nie bedzie usg więc wszystk9 przypuszczalnie. Serduszko bije jak dzwon. No i juz niunuek jest ułożony główka w kanał rodny. Następna wizyta za 2 tyg.
Asienka juz juz udostepnilam, niestety osobiście nie mogę przekazać tego 1 % bo rozliczamy sie w uk.
Fanti widze kochana, ze stanelas juz na nogi. No i tego mi brakowało przecież kto hsk nie Ty kazdego podniesid na duchu.
U mnie chyba to jednak to opryszczka na brodzie chociaż cały czas mam stresa czy to nie półpasiec.
No a js kuz jakieś 11.5 kg na plusie.ale jeszcze tylko 5 tyg do końca. Już nie moge się doczekać.. szczególnie 29.01 ostatni dzień w pracy...

A ja dziś nie wiedzieć czemu przed śniadaniem zwymiotowałam i to dosyć dużo. Po czym mąż pyta mnie: a Ciebie co wzięło dziś na wymioty??!
Teraz czuję się jakoś tak niepewnie i słaba, niby byłam głodna, ale musiałam się zmusić żeby zjeść śniadanie. Ogólnie do d .. nie mam siły na nic, nockę miałam taką, najpierw męczyłam się żeby zasnąć, potem jak już zasnęłam, to śniły mi się jakieś horrory i co chwilkę się budziłam :/

Elisse ja nie wiem. Babcia teraz zaprowadza mlodych a odbiera ich maz zebym nie musiala latac z 3 pietra. Jednak staram sie oszczedzac. Sarna ale masz chlopa duzego! Matko,ktory to tydz? Moje blizniaki w 36 wazyly po 2600 :p. Moj okruszek okolo 1800 niby,ale co lekarz to inna waga,bo tydzien temu w szpitalu tez niby tyle wazyl :/. Za dwa tygodnie ide juz do tego lekarza u ktorego bede miala cesarke i juz do konca bede do niego chodzic. Dzis w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam. Tylkl tyle,ze nadal lezy miednicowo i ze na szczescie szyjka dluga j zamknjeta. A jak o plec pytalam (to ten lekarz co dziewuszke widzial) to mowi,ze przez to polozenie miednicowe ma scisniete nozki i nic nie widac :/.

reklama
Serduszko bralam renni wczoraj minimalnie lepiej . Ta zgaga mnie wykancza.Ostatni posilek jem 2 godz przed spaniem a i tak mniemeczy

Do góry