reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja za godzinke wyjezdzam do lekarza. Mam nadzieje,ze juz szklanki na drodze nie bedzie,ale i tak biore ze soba tesciowa tak w razie czego.

Ja się juz obudziłam a jestem taka zla... brzuch mnie boli a rano z nerwów miałam trochę skurczy ale usnelam i jest okej
Mój szef dalej nie przelal mi kasy za grudzień jest 14 :/ wczoraj mój sie wkurzyl i pojechał do niego do biura nie było go była księgowa Ale ona powiedziała ze trzeba do szefa dzwonić on robi przelewy on oczywiście nie odbiera napisałam mu grzecznego sms-a a kasy jak nie bylo tak nie ma :/ napisaliśmy 2skargę do pipu ten chłop mnie wykonczy do porodu :/

A pies sąsiadów wyje od 6.30 do 8.30 lubię psy Ale tego szczura mam już dość mój az wstał rano i poszedł NA górę ! Mówiłam mu ze ich nie ma to po co idzie ja rozumie mieć psa itp. Ale oni jak fo zostawia Na pół dnia to jemu odwala na głowę :D a ja już po 2tyg.mam naprawdę dość szczekania a to nie słychać jak i mnie w bloku bo tam były grubsze ściany to szczekanie bylo lekko zagluszone a tutaj słychać jakby on był obok w pokoju!!!

Wyzalilam się i jest mi lepiej :D a teraz muszę chyba napisać nie miłego sms-a do szefa

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Hej.
Alabamka ja nie miałam innych objawów,nie piekło nie swedziało -nic.a była juz zaawansowana ta grzybica.

Cień ja juz wyszlam w poniedziałek ze szpitala,byłam 5 dni,poszlam dlatego,ze miałam plamienia.

Fanti nie przejmuj sie tak:)moze ma leniwe nóżki i lepiej nadrabiac raczkami:)napewno wszystko gra:)

Kciuki za wizyty&&&&&

Dziewczyny?boli mnie głowa jak mocniej nia porusze to boli jak ruszam mocno i tylko wtedy,normalnie nie boli.moze byc,ze mala cos uciska?czy sie martwic?

hej kobiety...
Nie miałam wczoraj sił pisac ani czytac...
Nerwy i stres robią swoje wiec spedziłam cały dzień leżąc a każdy ruch sprawiał ból..głównie kręgosłup... prysznic troche pomógł ale leżałam.
Dziś troszke lepiej, kilka skurczy było z długimi odstępami na szczescie i mało bolesne... Ale słaba jestem i troszke mnie ciągnie w dół. Przełożyłam dziś dentyste bo bym nie zajechała na wizyte...Wolę nie ryzykowac. Tym bardziej że lód wszędzie i strach z psem wyjśc..

Trzymam kciuki na wizyty...
Lewusek a Rennie Ci pomaga?? Ja najpierw przy agzde ratowałam sie zimnym mlekiem, teraz już tylko Rennie..

reklama
Ona dobrze, że już w domu jesteś :)

Młoda mama a Ci sąsiedzi nie mogą z jakąś szkołą lub behawiorystą się skontaktwać? Mój pies kiedyś szczekał, kiedy ktoś szedł po klatce i jakoś go oduczyłam. Przecież na głowę można dostać.

Serduszko najlepiej zapytać się lekarza, choć pewnie zrzuci to na ciążę.

Volka dużo dzieci się przebrało? U mnie na całą grupę tylko kilka dzieci miało jakieś przebrania. Tak to każdy przyszedł normalnie ubrany. Aż się zastanawiałam jaki to niby balik ;)

kamilaasami to zawsze pomaga. W najgorszym wypadku ja odinstalowuję i na nowo instaluję przegrywarkę.

Cocosh kciuki za echo córeczki.

Do góry