reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja za godzinke wyjezdzam do lekarza. Mam nadzieje,ze juz szklanki na drodze nie bedzie,ale i tak biore ze soba tesciowa tak w razie czego.

Ja się juz obudziłam a jestem taka zla... brzuch mnie boli a rano z nerwów miałam trochę skurczy ale usnelam i jest okej
Mój szef dalej nie przelal mi kasy za grudzień jest 14 :/ wczoraj mój sie wkurzyl i pojechał do niego do biura nie było go była księgowa Ale ona powiedziała ze trzeba do szefa dzwonić on robi przelewy on oczywiście nie odbiera napisałam mu grzecznego sms-a a kasy jak nie bylo tak nie ma :/ napisaliśmy 2skargę do pipu ten chłop mnie wykonczy do porodu :/

A pies sąsiadów wyje od 6.30 do 8.30 lubię psy Ale tego szczura mam już dość mój az wstał rano i poszedł NA górę ! Mówiłam mu ze ich nie ma to po co idzie ja rozumie mieć psa itp. Ale oni jak fo zostawia Na pół dnia to jemu odwala na głowę :D a ja już po 2tyg.mam naprawdę dość szczekania a to nie słychać jak i mnie w bloku bo tam były grubsze ściany to szczekanie bylo lekko zagluszone a tutaj słychać jakby on był obok w pokoju!!!

Wyzalilam się i jest mi lepiej :D a teraz muszę chyba napisać nie miłego sms-a do szefa

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Hej.
Alabamka ja nie miałam innych objawów,nie piekło nie swedziało -nic.a była juz zaawansowana ta grzybica.

Cień ja juz wyszlam w poniedziałek ze szpitala,byłam 5 dni,poszlam dlatego,ze miałam plamienia.

Fanti nie przejmuj sie tak:)moze ma leniwe nóżki i lepiej nadrabiac raczkami:)napewno wszystko gra:)

Kciuki za wizyty&&&&&

Dziewczyny?boli mnie głowa jak mocniej nia porusze to boli jak ruszam mocno i tylko wtedy,normalnie nie boli.moze byc,ze mala cos uciska?czy sie martwic?

hej kobiety...
Nie miałam wczoraj sił pisac ani czytac...
Nerwy i stres robią swoje wiec spedziłam cały dzień leżąc a każdy ruch sprawiał ból..głównie kręgosłup... prysznic troche pomógł ale leżałam.
Dziś troszke lepiej, kilka skurczy było z długimi odstępami na szczescie i mało bolesne... Ale słaba jestem i troszke mnie ciągnie w dół. Przełożyłam dziś dentyste bo bym nie zajechała na wizyte...Wolę nie ryzykowac. Tym bardziej że lód wszędzie i strach z psem wyjśc..

Trzymam kciuki na wizyty...
Lewusek a Rennie Ci pomaga?? Ja najpierw przy agzde ratowałam sie zimnym mlekiem, teraz już tylko Rennie..

reklama
Ona dobrze, że już w domu jesteś :)

Młoda mama a Ci sąsiedzi nie mogą z jakąś szkołą lub behawiorystą się skontaktwać? Mój pies kiedyś szczekał, kiedy ktoś szedł po klatce i jakoś go oduczyłam. Przecież na głowę można dostać.

Serduszko najlepiej zapytać się lekarza, choć pewnie zrzuci to na ciążę.

Volka dużo dzieci się przebrało? U mnie na całą grupę tylko kilka dzieci miało jakieś przebrania. Tak to każdy przyszedł normalnie ubrany. Aż się zastanawiałam jaki to niby balik ;)

kamilaasami to zawsze pomaga. W najgorszym wypadku ja odinstalowuję i na nowo instaluję przegrywarkę.

Cocosh kciuki za echo córeczki.

Do góry