reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Agiszonek - super fotka :) jak z pisma dla kobiet w ciąży :)
BarBra - ja uwielbiam kroliki ... mam już lekkiego bzika na ich punkcie :D dlatego staram się by mój maluch nie miał wszystkiego w króliki bo to już jak obsesja - jak coś widzę to portfel sam mi sie otwiera ...
Serduszko - chciałabym Ci jakos pomóc ale nie mam pomysłu jak :( chyba że jest coś co mogłabym zrobić pisz śmiało na prv jesli Ci czegokolwiek potrzeba :(

reklama
Oczywiscie nie mowie o relanium,ktore wg.mnie zapisywane jest zupelnie bez sensu,ale o lekach na skurcze. Fenoterol,ktory byl kiedys stosowany mial jeszcze wiecej skutkow ubocznych a jesCze ani sie nie spotkalam ani nawet nie slyszalam o tym zeby cos jakiemus dziecku po nim bylo. Juz predzej o nospie slyszalam.

Volka ja tych leków wcześniej nie bralam wypisali mi je na wyjście że szpitala zanim je wzięłam to konsultował zm to z moim lekarzem więc sama nie podjelam tej decyzji ale wzięłam też pod uwagę opinię mojego lekarza i mąż też nie był za tym żebym to brała ustalilismy sobie 1 dzień obserwacji i potem decyzja a jeżeli chodzi o skurcze to już tydzień przed wpisaniem nie miałam żadnych skurczy

A to dziwne bardzo,ze nie kazali kontynuowac leczenia w domu tym samym co dawali w szpitalu. A jakby skurcze wrocily? Co Twoj lekarz na to mowil?

Magnez biorę i ew większą dawka i tyle też bralam w szpitalu a lek który dawali mi w szpitalu nie sprzedają w Polsce adalat co prawda miałam jak go załatwić bo wcześniej się zorientowalam ale jakoś mi nie przepisali

Rozumiem. U nas dawali magnez dziewczynie,ktora byla uczulona na fenoterol i nitrendypine,ale szczerze powiem,ze nie wiem jak jej historia sie skonczyla,bo po tygodniu podawania magnezu w kroplowkach nadal miala skurcze i wypisala sie na wlasne zadanie :/. Ja jade w czwartek do swojego lekarza,ciekawe co mi powie,jak dlugo mam brac ta nitrendypine. Odpukac jest ze mna lepiej,skurcze sporadyczne,ale jednak pol dnia leze,wiec to tez pewnie pomaga.

Ja tez po wizycie .Usg dzis nie mialam robionego.Szyjka oki ale dostalam jakies czopki dopochwowe odkazajace. Ktg tez dobre .Bez skurczow maly ruchliwy. Powoedzialam mojemu lekarzowi o tych skokach pulsu .W gabinecie mialam 109. Kazal mi isc do mojego lekarza rodzinnego .Jutro mam ekg i tsh, t3 i t4

Alescie naszkrobaly LEDWO doszłam do końca :D a nie wiem która co pisała !

Pamiętam cocosh i ZUS! Spoko mój szefuncio wysłał mi kasę 23 grudnia :) dzisiaj jest 12 a moje konto dalej święci pustkami [emoji14]
A jak mam dzwonić to od razu mnie brzch boli :D

Ktoras pisała o tym 100% i 80% płatne Ale wogole nie za bardzo wiem o co chodzi... mama mi coś gadala o jakiś zmianach cos tam coś tam Ale nic z tego nie wiem :/

Lewusek fajna kasiorka [emoji14]

Serduszko trzymaj się :) i głową do gory!

Hmm kustronka? Tobie sie szyjka skrocila ? 2.8? Masz tyle co JA! [emoji14] seksu nie uprawiam aczkolwiek ostatnio raz się pokusilam na inny rodzaj...pieszczot i nic mi sie nie stało :D negatywnego oczywiście

Co do kąpieli to będę starała się mieć stałe pory :D

A z dzisiejszego dnia byłam i gin z wynikami mam bardzo dobre ANEMI jak przy takiej zabojczej wadze też nie mam co lekarz był w szoku i pytał gdzie chowam te kg. Które przybralam :D i jest bardzo zadowolony z moich wynikow nie badalismy sie bo nie bylo potrzeby (wizyta w tamtym tyg) za 2 tyg. Następna!

Co do spotkania jak się odbędzie bede chętna :D

I chyba tyle miałam napisać...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja mam dzisiaj kiepski dzien. Jestem po wizycie u mojego lekarza i chyba przez to taka jakas przygnebiona chodze. Bo wiekszosc z was wraca z wizyty i moze powiedziec ile dzidzia wazy, jak jest ulozona, czy wszystko w porzadku i mnostwo innych rzeczy... a ja dzisiaj sie dowiedzialam, ze cisnienie mam ok. Tylko tyle. I troche mnie to dobija. Bo za dwa tygodnie kazal zglosic sie na kolejna wizyte. A ja nie widze sensu:/ bo zmierzyc cisnienie i sie zwazyc to moge w domu:/ ehh.. marudze dzis:( spytalam tez dlaczego w Norwegii nie badaja poziomu cukru. Odpowiedz - "a po co?"

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry