reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Oj, ale naskrobałyście ciężko było nadrobić.

Dzisiaj byłam z córą w sklepie, pierwszy raz od dwóch tygodni wyszła na dwór. I przyszedł wieczór, i znowu kaszel.

Tata wziął się za remont, i odciął dopływ internetu. Dopiero jak m wrócił z pracy (pół h temu) to podłączył.

Agiszonek- super zdjęcie :yes: też się coraz bardziej zastanawiam nad tym, aby m mi porobił jakieś zdjęcia niż miałabym jechać do fotografa.
Lewusek- nieźle z tą kasą ;-) ;)

Mała dzisiaj jakaś spokojna, chyba daje odpocząć moim żebrom. Chociaż najbardziej aktywna jest ok. 23, więc nie zachwalam :-D

AA gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.

reklama
Lewusek- to dostalas prezent! Gratuluje!!! Czasami jednak warto sie uzerac z biurokracja!!! :))))

Dziewuszki, mam pytanko. Jak sadzicie- jaki kolor bedzie pasowal do pokoju mojej Zuzki? Wieksosc dodatkow mamy w kolorze bialym i jasnym szarym. Elementy ozdobne w kolorze jasnego i pudrowego rozu. A meble bialo-szare (klupś dalia grey)... Jutro jedziemy po farby a ja nie mam kompletnie pomyslu na ten pokoj.... :(

Bursztynek, poczekaj na Cocosh... ona jest dobra w kolorach :) ja w ogóle nie widzę jaki kolor do jakiego pasuje... U nas takimi rzeczami zajmuje się M....

hmm to ja Bursztynek90 bym więcej kolorów nie dodawała biel/szarosć/róż - wg mnie z tego powinnas wybrac :p pewnie nie pomogłam zbytnio :p
Wlasnie chce na tych kolorach bazowac. Ale chyba rozowe sciany to przegiecie? Czyz nie?

Bursztynek, poczekaj na Cocosh... ona jest dobra w kolorach :) ja w ogóle nie widzę jaki kolor do jakiego pasuje... U nas takimi rzeczami zajmuje się M....
Wlasnie czekam[emoji16]

Swoją drogą Bursztynek to fajne meble :)
Dziekuje [emoji5]️

Bursztynek pierwsze co to pomyslalam o pudrowych rozowych scianach ;) ewentualnie do tego jednej jasno szarej albo kremowej.

Kubusiowa ja tez mam niedosyt po wizytach widzac wpisy dziewczyn, ale fakt faktem u Ciebie jest wersja bardzo okrojona

Serduszko trzymaj sie i nie daj się lekarzom :no:

Agiszonek super wyszlo zdjecie :)

Kustronka juz niewiele czasu zostalo, a maz na pewno da rade z przeprowadzka :tak:

Poziomka ja ostatnio tez bym tylko slodycze jadla, nie wiem co sie dzieje bo nie przepadam az tak bardzo. Za to na kwasne rzeczy nawet nie spojrze.

Ja dzis przytargalam 1.5 kg ciuchów dla malucha z lumpka, jak mi gin wyskoczy z tekstem ze to jednak baba to nie wiem co z tym wszystkim zrobie :rofl2:

Serduszko wspolczuje i oby bylo lepiej.Wiem ze nie bedac w Twojej skorze nie wiemy co czujesz..Kazdy z nas ma sprawy o ktorych nie chce mowic...Ja tez wole poplakac w samotnosci niz sie z niektorych rzeczy wyzalac...

Mnie tez na slodkie ciagnie strasznie.I stad te kg na plusie... :( A najbardziej ostatnio nutella mi wchodzi :)

Dziewczyny co jest z lewej strony brzucha pod zebrami ? Dzis caly dzien mnie kluje tam :(

reklama
Do góry