reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ja na początku ciąży brałam hydroxyzinum ( na uspokojenie) jak mi echo serca źle wyszło, lekarz mi kazał cała ciąże brać ale czułam sie po nich jak walnięta w głowę, cały czas bym spała i nie mogłam samochodu prowadzić a musiałam do pracy jeździć wiec po miesiącu odstawiłam

reklama
Dziewczyny dla naszych maluszkiem nie bierzemy nic co może im zaszkodzić na nerwy są różne sposoby na pewno nie od razu leki po co się faszerowac zobaczcie serduszko ma mnóstwo problemów i cały czas się martwi jest nerwowa ale nie zauważyłam żeby coś wspomniała o jakiś tabletkach na uspokojenie chyba że coś gdzieś przegapilam ja żałuje że mnie maszerowali relanium :( na wyjście że szpitala też je dostalam żeby brać aż do porodu 1 na noc i się nie zastosowała do tego z czego jestem zadowolona leki na skurcze które dostalam też bardzo szkodliwe też ich nie biorę i jest ok :)

Wiem, że nawet relanium jednorazowo mogłabym wziąć... ale nie chce brać tak mocnych leków właśnie dlatego że chce 'kumac' o co chodzi i chciałam coś sobie polknac jak czuje się nerwowa... No nic zapytam się jutro lekarki co mogę zrobić...

Isia zapytaj ale moim zdaniem lepiej nie brać nigdy nie wiesz jak to wpłynie na dziecko może nic nie być a może też się coś stać tego nawet lekarz nie przewidzi ją bym nawet lekarza nie posluchala jak by powiedział że nic się nie stanie w tym przypadku sama nie wiem czy te dawki co mi dawali nie zaszkodziły dziecku a niby dużo nie było

Głodna byłam więc postanowilam usmazyc cebulke i zjeść pyzy z mięsem :) dla mojego mam bigos bo ją po ostatniej biegunkę nie chce na razie ryzykować z kapusta :)

Czytam Was ale weny na pisanie nie mam :)

Lewusek no to super z ta kasa, wiedzieli w jakim momencie Ci ja przyznac :)

Z zusem to nie zazdroszcze przebojow ale ja nigdy nic tam nie zalatwialam wiec nie wiem do konca o czym mowa :D

Tak ladnie sie zaczal dzien, sloneczko bylo a teraz plucha.. a ja wlasnie sie musze ubierac do pracy..

Ja to bym chętnie wyszła na spacer ale mój się boi o nas :( jak będę z nim na wizycie to pogadam z lekarzem żeby go trochę uspokoił chociaż wczoraj poprosił żebym się bardzo oszczedzala tak że 2 tyg jeszcze :)

reklama
Ja też już po Usg.Karolcia waży juz 1916 g i termin z usg wychodzi na 6 marca. Zobaczymy jak mi ustawia cesarke bo to jednak 10 dni wcześniej niż z okresu..później wrzucę fotki.nawet włoski mi gin pokazywal☺

Do góry