Cześć Dziewczyny. Ja już po pobudce. Mąż dzisiaj wcześniej wstał bo jedzie zapłacić za drzwi, które w końcu przyszły i może na zamontują na dniach.
Tragedii dla nas bez nich nie było pod warunkiem, że ktoś nie wpadł w odwiedziny XD. Jak przyjechał mój brat z dziewczyną i spali na dole to musieliśmy wygłuszać ich "mlaskanie" jakimś filmem
Nie wiem co robić z tym głupi ZUSem. 2 razy tam byłam i 2 razy babki się zarzekały, że pieniądze mają wyjść 11.01. a kasy nie ma. Denerwuję się tym bo dalej pojęcia nie mam ile dostanę. Dostałam jakiś numer do babki, która prowadzi moją sprawę ale nie odbiera telefonu cały dzień
Jak do czwartku nic nie wejdzie to pojadę tam przed echem serca.
Co do zakupów i wyprawki to ostatnio byłam w szoku jaką przebitkę mają nawet supermarkety. Robiliśmy w auchanie zakupy - płyn do prania i płukania yelp. Przyjechałam do domu i chciałam sprawdzić co mają w tesco i patrzę a tam ten sam co kupiłam płyn do prania ( w tej samej pojemności oczywiście) o 10 zł droższy a płyn do płukania o 8 zł. Masakra jaka różnica.
Odnośnie spania dzieci to muszę chyba kupić jakąś książkę o wychowaniu czy coś bo pojęcia nawet nie mam, że dziecko ma spać w dzień i ile i kiedy
a tu koleżanki coś opowiadają o rewelacyjnych metodach usypiania dziecka :
http://www.mamania.pl/ksiazki/najszczesliwsze-niemowle-w-okolicy,31
Ktoś czytał?
Jak czytam, że chorobek 300 gram przytyła w miesiąc to aż dostaje ataku paniki bo za 2 tygodnie mam ważenie
No a szef poprosił, żebym w piątek poprowadziła szkolenie dla 5 osób w firmie z mojego zakresu specjalności. Mam nadzieję, że dam radę fizycznie a te małe "cherubinki" nie uciekną jak zobaczą mój wielki brzuch
Ja nie wiem jak Wy ale ja mam takie wrażenie, że jak jestem z tym brzuchem moim gdzieś to takie mamy czy tatusiowe tak normalnie patrzą czy nawet z sentymentem albo rozczuleniem na ten mój brzuch, ale już młode osoby, a najbardziej młode dziewczyny to mają takie obrzydzenie w oczach na widok sterczącego pępka, że to aż żenujące czasem. a ja sobie wtedy myślę "poczekaj Ty mała wszo zobaczymy jak Tobie brzuch urośnie"