reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

La Luna całe szczęście ciaza to czas kiedy mozna żreć bez wyrzutów :-p, ja niczego sobie nie odmawiam, wiadomo po ciazy trzeba znowu sie z Chodakowska zaprzyjaźnić

reklama
Isia nie walcz z sobą. Odezwij się :p

Fajny Kasjan. Ksiądz się pewnie zdziwił.:D
Tak sobie myślę o tych ruchach dziecka. Przecież ja od dawna już czuję tylko na dole non stop. Powyżej pempka to rzadko i słabo. Jakim cudem dziecko ułożone jest główką na dół skoro koło żołądka nic nie czuje. Oli cały czas kopał w żebra, żołądek ale na dole nie przypominam sobie żeby kopał.
Eh w czwartek dopiero będę coś wiedzieć. Jutro trzymajcie kciuki żebym choć raz się z moją gin nie poklociła. :/

Ja dzis zrobillam dorsza z marchewka i ziemniakami :). Co do cwiczen to juz sie nie moge doczekac jak wróce na kort i zapisze sie na zumbe:).nie lubie byc taka ograniczona :( teraz to w ogole czuje sie taka bezuzyteczna ehh

Jak 20 października byłam na 2 prenatalnych to był poprzecznie. Ale już 2 grudnia był wg mojej gin głową w dół. Od tamtej pory nic się z tym co ja czuję nie zmieniło.

Co do chrztu, to planujemy w kwietniu zrobić- połączymy z urodzinami Emilki. Chrzestny jest wybrany, gorzej z chrzestną :dry: planowałam wziąć kumpelę, ale okazało się, że jest w ciąży i będzie wtedy już w 6 miesiącu. A po drugie, zabobony, że kobieta w ciąży nie może bo przyniesie pecha.

reklama
Na prenatalnym 30 mój był poprzecznie a teraz od miesiąca lub więcej główką w dół i nie chce się obrucic a ja się boje że przed samym porodem się obruci i będzie CC :(

Do góry