reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Noooo Fanti aż w szoku jestem :) Bardzo Ci dziekuję za te miłe słowa.
Fajnie że możemy pogadać normalnie o wszytskim i się nie obrażamy ani nie wyzywamy jak to w internecie często bywa :)
Co do wkładania w usta to myślę, że mój mąż by się z Tobą całkowicie zgodził :p

reklama
Cocosh :) tak działa słowo pisane, nie zawsze zostanie zrozumiana nasza intencja i sens wypowiedzi :)

Zamknijmy już ten temat ;)

Graliśmy ze znajomymi w weekend w kalambury rysowane. Masakra jakaś! na początku było miło i ok :) potem wszyscy zaczęli sobie skakać do gardeł i kłócić się między sobą w grupach- kobiety na mężczyzn i doszło też do między grupowych kłótni ;) kobiety z kobietami :D faceci mięli niezły ubaw :p mi buzowały hormony, że to takie oczywiste hasła a one nie potrafią tego odgadnąć :p wszyscy prócz mnie pili :p na drugi dzień wszyscy się śmiali, że tak poważnie podeszliśmy do zabawy :-) :) :-) :) :-) :)

A widziała któraś film Romana Polańskiego "Rzeź" :-) :) bo tak mi jakoś na myśl przyszedł po też naszej wymianie zdań ;D :-) :) ps. polecam, tylko nie za głośno, bo Was główka rozboli :wink:

Ale piszecie :szok:
Ja tydzień zaczełam nerwowo.... ale nie jest to temat na ogólnodostepne forum....
Zaliczyłam tez szpital, a jutro kolejni lekarze z synem i ważne decyzje...
Jak to mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień... oooj to ten tydzień bedzie ciężki :hmm:

Ja kupilam dużo ciuchow od pewnej babki więc je na pewno wypiore potem mam część nowych a część z lumpka ale wszystkie będę prala nawet te nowe bo mam ich mało a po drugie to takie ekscytujące potem to pracować i składać :)
Pojadlam zurku tzn pojedlismy :) był pyszny teraz chwilą odpoczynku i kolejna porcja w oczekiwaniu na męża :)

nie strasz serduszko ... jeszcze jeden taki dzień a wyjde z siebie i stane obok ... a raczej się tam położe :p chociaz na chwilke ... ale teraz to juz musze wytrzymac chociaz do 22 bo jak teraz zasne to znow nocy nie przespie i kolejny dzień na straty ... ale przynajmniej udało mi sie dzis buty wymienic ... bo teraz mam rozmiar stopy wiekszy o caly nr :p i zawsze zamawiałam z tej firmy 38 a nagle nie moge sie w nie wcisnąc :( ja barbra mam dzis kotleciki z piersi kurczaka ziemiaczki i mizerie ... moje kochanie juz wrócilo to za jakas godzinke zjem obiadek :D

Kamila ja juz poprostu na pewne sprawy nie mam sił, tylko siąśc i płakac... :( choc to też nie pomoże....
ja też siedze "na siłe" bo sie boje że znów w nocy spac nie bede... a oczy mi sie same zamykaja...

Niestety nie wiem o co chodzi serduszko :( zapewne to powazniejsze sprawy niż moje niewyspanie ... ja dzis ryczalam ... pomóc nie pomogło ... ale licze na to że jutro będzie lepiej 3mam kciuki również i za Ciebie :yes:

Kamila tak jak pisałam, pewnych tematów nie porusza sie na ogólnodostępnym forum....
a uwierz mi że ja bym bardzo chciała żeby to było niewyspanie ....
:sad:

reklama
Do góry