reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Wiem Serduszko dlatego nie wnikam ... tylko trzymam kciuki żeby sie wszystko ułozyło, a gdybys potrzebowała jakiegoś wsparcia (oprócz finansowego ;) ) zawsze możesz na mnie liczyć

a jak to jest dziewczyny z tymi pitami ? ja nie mam w tym roku zbyt duzych dochodów które moglabym wykazac ... czy od tego też mozna ten 1% odliczać ? bo nie wiem czy jest sens to wpisywac ... totalnie sie na tym nie znam

Wazelina, wazelina ale chyba wiekszosc sie z Toba Fanti zgodzi ;)

Co planujecie na obiad? :)
To też wazelina zapachniało ;)

a jak to jest dziewczyny z tymi pitami ? ja nie mam w tym roku zbyt duzych dochodów które moglabym wykazac ... czy od tego też mozna ten 1% odliczać ? bo nie wiem czy jest sens to wpisywac ... totalnie sie na tym nie znam
Zawsze warto wpisać ten 1%

Serduszko dasz radę bo ty silna babka jesteś. Kto jak nie Ty?
Wiesz że masz nas a czasem obce baby lepsze do wypłakania niż swoje zaufane osoby. Co do prywatności to działam choć marnie to idzie ale dam znać jak coś ;)

Poprasowałam, dziecię poszło z płaczem spać :baffled: dalej ją katar męczy. Ja mam w końcu chwilę dla siebie.

Ja mam dużo ciuszków po Emilce, trochę dokupiłam przeważnie w lumpku lub na olx. Jak widzę ceny nowych ubranek dla dzieci, to odwracam się momentalnie na pięcie. A wiem do czego jest zdolna moja córa, więc wolę dać kilka zł i nie płakać, że już poplamione.

Serduszko &&&& za Ciebie, mam nadzieje że wszystko sie ułoży. Fanti ma racje czasem lepiej z kimś obcym pogadać bo z innej strony patrzy na sytuacje niż rodzina czy znajomi

Ksiądz szybciutko poszedł tak że ok, jedynie jak siedział w salonie to Kasjan zobaczył ślady botów na podłodze, zmarszczył brwi i wypalił : kto tak nabrudził:eek:, normalnie wstyd na całej lini

Tak wszystkie piszecie o praniu i prasowaniu, że normalnie poczułam presję:wink: Ja czekam, aż mi stolarz zamontuje szafę w garderobie, bo na razie mam tylko komodę, którą zajmuje Filip. Mam nadzieję, że jutro przyjedzie, bo w garderobie wszystkie ubrania na podłodze leżą i mnie już szlag trafia.
Wczoraj byłam w Ikei, nakupiłam pierdół i zadowolona jestem:-p Teraz mam ochotę na coś, ale sam nie wiem na co? Pizza, śledź czy naleśniki ze serem- normalnie w dupie mi się przewraca:laugh2:

reklama
Do góry