reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

volka u nas tez sie czepial ksiadz przy chrzcie i roczku...Jakbysmy jakims cudem wzieli Koscielny to chyba tylko dla rodzicow i swiadkow tak jak cywilny.I w domu.Cywilny bralismy w kwietniu a Lilka miala niecale 4 msce.Nie bralismy kredytu...A teraz zobaczymy...

reklama
Cocosh te szmatki to chyba przez nasza rozmowe o Zarze;)

Ja w lumpeksie nie kupuje bo po pierwsze nie potrafie a po drugie mieszkajac w Norwegii mam troche utrdniony dostep;) ale za to na zimowych wyprzedazach ubralam dzieci na najblizsze pol roku:) i to za niewielkie pieniadze:) z czego sie strasznie ciesze:)

My chrzest planujemy na sierpien-wrzesien. Zjezdzamy wtedy do Polski na miesiac bo zaczynamy budowe no i przy okazji ogarniemy chrzest:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Laski jak Wy produkujecie, no nie nadążam :zawstydzona/y:

Ja od połowy ciazy mam dietę pączkową i niestety jest to niezbyt trafna zachcianka bo odkłada sie wszędzie :-( :(

Co do nowych ubrań to niemowlaki maja tak delikatna skore że bała bym sie nie wyprać i nie poprasować ubranek, bo już dla siebie czy Kasjana to nie piorę. Ale dla dzidziora nawet te z Kasjanka ubrania nastawiłam na płukanie żeby były odświeżone bo leżały 3 lata.

Za chwile mam kolędę mam nadzieje że ksiądz sie nie rozsiadnie bo mąż w pracy a ja nawet nie wiem o czym bym miała z nim gadać

cocosh spx ja na serio jestem zmeczona tylko coś mój organizm dzis dziwnie reaguje ... i jak sie kładę to nie moge zasnać :) a tez mi sie zdarzało kupowac sukienki przecenione z 1600 na 100zł u ewy minge ;) wiec nie przejmuj sie mną ... dzisiaj ;) hihi

Nooo bo prawie focha strzeliłam :p Do spania w takim razie i polecam męża na wyżywanie :)

Cocosh e tam krzyczeć nie będziesz jak Ci ktoś coś w usta włoży bo ciężko krzyczeć jak coś się ma w ustach :p
Focha też nie strzelisz bo jak my tu w większości uzależniona jesteś od rozmów z nami :)
Nie wychodzisz na snobke między nami bo normalnie z nami rozmawiasz bez przechwalania się a i sama kiedyś na zakupowym pisałaś jak ciężko na to co masz musiałas pracować. Dlatego masz pełne prawo nadal pisać nam w tym samym tonie o wszelkim swoim "widzi mi się" ;)

reklama
Cześć dziewczyny! widzę, że rozgorzała dyskusja o ciuchach i ciuszkach:) Jeśli chodzi o ubrania dla dorosłych, to mam podobnie jak Cocosh, omijam zarę i hm z daleka, zara jest moim zdaniem mocno przereklamowana, nic tam mi się nie podoba, a jak podoba mi się fason, to po dotknięciu materiału od razu mi przechodzi:) w hm kupiłam parę rzeczy i się naciełam, po praniu po prostu zrobiły się ściery. Za to rzeczy dla dzieci mają fajne, jak są jakieś wyprzedaże czy promocje kupuję dla synka.
W ogóle stwierdzam, że ceny ubrań są kompletnie nieadekwatne do jakości materiałów, z jakich są zrobione, chyba 80% ceny to przeróżne marże.
Czasem kupuję w lumpeksach, ale niestety nie mam blisko siebie żadnego, a żeby tam coś znaleźć, trzeba bywać regularnie:) ostatnio pojechałam
Co do chrztu, to jak na razie nie planujemy.

Do góry