Tak Fanti,na usg z 3 stycznia miednicowo lezal. Teraz jade do mojego gina w czwartek,wiec zobaczymy,ale mam wrazenie,ze nie zmienil pozycji. I zgadzam sie,ze ciuszki z hmu czy innych podobnych marek na pewno po pierwszym czy drugim praniu nie stają się scierkami. Co do chrztu,planujemy jak bedzie cieplo,ale wahamy sie jeszcze czy nie zrobic razem ze slubem koscielnym, chociaz narazie nie wiemy skad wezmiemy kase .
reklama
marcowa 07
Fanka BB :)
Tak, wybrani
MłodaMama93
Ja nic nie kupiłam nowego wszystkie ubranka mam po dzieciach od kuzynek mojego bo maja roczne córki a tak to w lumpach dokupilam też parę fajnych nie zniszczonych rzeczy za grosze [emoji14]
Volka no dzisiaj miałam dzień załatwienia lekarzy ubezpieczenia l4 do szefa itd :/ Ale ja w aucie siedzialam więc czuje się usprawiedliwiona [emoji14]
Co do chrztu to u nas nie wiadomo ja bym chciała gdzieś w maju jak będzie ciepło czy czerwcu a bardziej problemem se chrzesni [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Volka no dzisiaj miałam dzień załatwienia lekarzy ubezpieczenia l4 do szefa itd :/ Ale ja w aucie siedzialam więc czuje się usprawiedliwiona [emoji14]
Co do chrztu to u nas nie wiadomo ja bym chciała gdzieś w maju jak będzie ciepło czy czerwcu a bardziej problemem se chrzesni [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Ja też mam wszystko używane i bardzo się cieszę, bo jak sobie pomyślę ile bym wydała gdybym musiała od nowa wszystko kompletować, i tak mi teraz mama i teściowa kupiły część rzeczy. Bo tu jeszcze ten remont generalny i już też kupa pieniędzy poszła a końca nie widać ehh...
kamilaasami
volka my łączymy ... co prawda termin ślubu mamy juz ustalony od 2ch lat - tylko mały nam się do imprezy podłączy tylko jeszcze ksiądz o tym nie wie musimy sie na dzniach przejsc
Cocosh troszke mnie bola twoje posty ... nie kazdy ma kase na markowe ciuchy nawet po przecenie ... dziecko na poczatku nosi bodziaki czy spiochy po pare miesiecy wiec szkoda wszystkie oszczednosci ładować w GAP czy Benetton ... nie jest to kwetia wyboru tylko konieczności, ale ja dziś niewyspana, więc może ... drażliwa
kamilaasami ale ja nie mówię o cichach dziecięcych. Dziecięce ciuchy to kupuję tam gdzie wszyscy. Ostatnio f&f bo są super. Perzcież to są zwykłe bawełniane rzeczy, które tak czy siak posłużą tylko kilka miesięcy. Nawet nie kupuję nic poza śpioszakmi i bodziakami bo szkoda kasy jak i tak dzieck ozałoży raz czy dwa sukieneczke. Ja tu mówiłam o ciuchach dla siebie do pracy - że poporstu wolę kupić jeden lepszy niż 10 w zazre itp sieciwókach bo mi służą latami
kamilaasami
właśnie wyslałam sms o tresci "i gdybys mogło rencie na zgaga"
kamilaasami
a mialo być :i gdybys mógł to rennie na zgagę"
A bebetona bym wziela tylko za darmo nie widzialam ani jednego pajaca tam żeby się zapinał normalnie tylko jakieś na plechach . Ceny są porażające jeśli w factory na wypzredaży za spodenki chcą 50 złCocosh troszke mnie bola twoje posty ... nie kazdy ma kase na markowe ciuchy nawet po przecenie ... dziecko na poczatku nosi bodziaki czy spiochy po pare miesiecy wiec szkoda wszystkie oszczednosci ładować w GAP czy Benetton ... nie jest to kwetia wyboru tylko konieczności, ale ja dziś niewyspana, więc może ... drażliwa
reklama
kamilaasami
cocosh spx ja na serio jestem zmeczona tylko coś mój organizm dzis dziwnie reaguje ... i jak sie kładę to nie moge zasnać a tez mi sie zdarzało kupowac sukienki przecenione z 1600 na 100zł u ewy minge wiec nie przejmuj sie mną ... dzisiaj hihi