reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja z Torunia jestem, tylko już tam nie mieszkam. Córka będzie u dziadków a ja po nią przyjeżdżam.Więc będęna tydzień. :)

reklama
Sarna to może uda nam się spotkać na herbatę, kawę...

Ja mieszkam w bloku, ale w upały w mieszkaniu jest ok, max 24 stopnie. Tylko to nowy blok, niewiele ponad rok ma.

Ja niestety nie mam dobrych wieści:-( żegnam się z wami dziewczyny. Jednak zarodek się nie pojawił, za to krwiaki mi się pojawiły. W piątek rano jadę do szpitala :-( w sobotę mam wyjść. Przykro mi ale myślę że widocznie nie stało się tak bez powodu. Mam odczekać 1 cykl i mogę się starać znowu. Jak się uda to wejdę do was na forum i napiszę. Fajnie się pisało i czytało wasze posty. Dzięki za wsparcie. Na razie marcóweczki :-)

Ja niestety nie mam dobrych wieści:-( żegnam się z wami dziewczyny. Jednak zarodek się nie pojawił, za to krwiaki mi się pojawiły. W piątek rano jadę do szpitala :-( w sobotę mam wyjść. Przykro mi ale myślę że widocznie nie stało się tak bez powodu. Mam odczekać 1 cykl i mogę się starać znowu. Jak się uda to wejdę do was na forum i napiszę. Fajnie się pisało i czytało wasze posty. Dzięki za wsparcie. Na razie marcóweczki :-)

Tak mi przykro :( trzymaj się i daj znać jak się pojawi fasoleczka buziaki :)

reklama
Do góry