reklama
kate009
Fanka BB :)
Wspołczuje.... ja rodzilam 26.06 bylo fajnie bo padalo wiec chlodzik przyjemny...
natka90
U was tak goraco, a u mnie tak zimno, ze kaloryfer w pokoju wlaczylam bo sie z zimna trzese.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja niestety nie mam dobrych wieści:-( żegnam się z wami dziewczyny. Jednak zarodek się nie pojawił, za to krwiaki mi się pojawiły. W piątek rano jadę do szpitala :-( w sobotę mam wyjść. Przykro mi ale myślę że widocznie nie stało się tak bez powodu. Mam odczekać 1 cykl i mogę się starać znowu. Jak się uda to wejdę do was na forum i napiszę. Fajnie się pisało i czytało wasze posty. Dzięki za wsparcie. Na razie marcóweczki :-)
natka90
roxxi bardzo mi przykro ;( mam nadzieje,ze za jakis czas pochwalisz nam sie tu fasolka. Trzymaj sie cieplo
Ja niestety nie mam dobrych wieści:-( żegnam się z wami dziewczyny. Jednak zarodek się nie pojawił, za to krwiaki mi się pojawiły. W piątek rano jadę do szpitala :-( w sobotę mam wyjść. Przykro mi ale myślę że widocznie nie stało się tak bez powodu. Mam odczekać 1 cykl i mogę się starać znowu. Jak się uda to wejdę do was na forum i napiszę. Fajnie się pisało i czytało wasze posty. Dzięki za wsparcie. Na razie marcóweczki :-)
Tak mi przykro trzymaj się i daj znać jak się pojawi fasoleczka buziaki
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Roxxi przykro mi mam nadzieje, że niedługo nam napiszesz i pochwalisz się fasolką