Kustronk - tak - ujastek. Brałam też pod uwagę Siemieradzkiego, ale tam 1 osobowy pokój w razie czego kosztuje 3500 bo trzeba wykupić cały pakiet, a Ujastek ma 300 zł za dobę za jedynkę - w razie gdybym bardzo przeżywała poród czy nie chciała zostać sama to nie jest to duży wydatek wtedy aż tak.
reklama
Arusiowa - podobno tylko do dwóch lekarzy od echa warto iść. Może jest i więcej ale z tego co się dowiedziałam to jest bardzo mało specjalistów a tylko dwóch się "liczy". Na to echo prywatnie ( 350 zł ) czekam w kolejce 2 miesięcznej
Zaznaczam, że chodzi o echo serca płodu. Od normalnego echa to jest z milion specjalistów w krk
Zaznaczam, że chodzi o echo serca płodu. Od normalnego echa to jest z milion specjalistów w krk
O matko 2 mies! To ja za 2 mies juz na porodówce bede no ale takie realia niestety w naszym pięknym kraju :/
Kasia ale to nie jest jakieś standardowe badanie. My robimy, bo mąż ma wrodzoną wadę serca i chcemy wiedzieć jak Marysia. Jeśli też ma, to może od razu będzie się można przygotowywać na leczenie czy operację. Podobno w szoku zaraz po urodzeni podejmuję się dziwne decyzję a tak zostanie nam jeszcze ponad miesiąc na postanowienia. Ja się trzymam myśli, że wszystko będzie dobrze.
Serduszko1
Fanka BB :)
hej...
Poczytałam, ale mój mózg jest na wycieńczeniu dziś... wykończona jestem...
Badania syna wyszły pomyślnie ale na najważniejsze decyzje musimy czekac bo niestety lekarz decydujący jest na wczasach... czekamy do poniedziałku..
Dziewczyny niepokoi mnie ból w pachwinach, normalnie nóg najlepiej żebym nie rozdzielała bo tak boli, jak sie podnosze czy zmieniam pozycje w łózku jest to samo.... Od czego to??
Poczytałam, ale mój mózg jest na wycieńczeniu dziś... wykończona jestem...
Badania syna wyszły pomyślnie ale na najważniejsze decyzje musimy czekac bo niestety lekarz decydujący jest na wczasach... czekamy do poniedziałku..
Dziewczyny niepokoi mnie ból w pachwinach, normalnie nóg najlepiej żebym nie rozdzielała bo tak boli, jak sie podnosze czy zmieniam pozycje w łózku jest to samo.... Od czego to??
Kasiaa, ja jestem przerażona.. Wyprawka niekompletne, przyszla matka nieprzygotowana psychicznie, szpital niewybrany, polozna niewybrana, przeprowadzka za miesiac.. MASAKRA!! Wlasciwie to czasem zapominam o tym ze w ciazy jestem i bede miec dziecko..
Ale ja to tak jeszcze bede odpychac mysli o porodzie od siebie dopoki ktoras z naszego forum nie urodzi jako pierwsza..
Ale ja to tak jeszcze bede odpychac mysli o porodzie od siebie dopoki ktoras z naszego forum nie urodzi jako pierwsza..
Tez nie dopuszczam takich mysli ze moze byc cos zle... Także trzymamy sie rozkładu ze bedzie wszystko dobrze. To chyba sie juz włancza panika i stres zeby pozniej nie żałować ze czegos sie nie zrobiło. Ale taka prawda specjalistów na każdym rogu a dobrych lekarzy tak niewielu do których ciezko z terminami. Tylko spokoj moze mnie uratować
Kustronka nawet nie mow... Ja mam to samo.. Wszystko w proszku bo moj maz to oczywiście ciagle powtarza ze jeszcze jest czas! Przeciez jak ja teraz nie ogarne tematu ze wszystkim to on sobie nie poradzi potem jak juz w szpitalu bede faceci normalnie rece opadają!
reklama
A ja dzisiaj dzwoniłam się dowiedzieć co z ostatnia partią mebelków do pokoju Marysi. Miały być po przerwie świątecznej a teraz koleś twierdzi, że dopiero pod koniec stycznia.
Jak można na 3 póleczki i szafeczkę czekać prawie 3 miesiące.
powiedziałam, że helooo nie tak się umawialiśmy a ja mam zaraz termin porodu i że już mi sił brakuję na cokolwiek a co dopiero za miesiąc może chociaż zniżkę dostanę jakąś bo masakra.
Jak można na 3 póleczki i szafeczkę czekać prawie 3 miesiące.
powiedziałam, że helooo nie tak się umawialiśmy a ja mam zaraz termin porodu i że już mi sił brakuję na cokolwiek a co dopiero za miesiąc może chociaż zniżkę dostanę jakąś bo masakra.