reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Znieczilica na całego. Ale już nie długo babeczki.
Marcowa mi też dokucza spojenie lonowe w pierwszej ciąży tak nie miałam. Znowu mam mokre wkładki więc pomyślałam, ze kupię moze te testowe wkładki. Poszlam do apteki a babka, że nie slyszala o czymś takim. Zawolala szefa a on. że niestety nie mają i najlepiej skontaktować się z położną. Weszłam na amazon by zobaczyć czy cos takiego mają a tam za 20 szt 50 funtow. Chyba na głowę upadli. ...masakra jakaś
Sarna a w aptece nie mają papierków lakmusowych one też reagują na wody.

reklama
Niektórzy ludzie naprawdę są beznadziejni a szczególnie kobiety, mnie tez nikt jeszcze nie przepuścił i sama nie mam zamiaru sie prosić a niech ich to samo spotka, ostatnio dwie babki w aptece udawały ze mnie nie widzią co naprawdę jest cieżko przeoczyć bo wyglądam juz jak wieloryb. Szkoda słów

Cocosh wspolczuje sytuacji:/ ja przez 31 tygodni ciazy z pierwszeństwa skorzystalam raz-w aptece. I raz zostalam poproszona do kasy bez kolejki-przed swietami w rossmannie. Nie ukrywam, ze strasznie to bylo mile jak sama kasjerka poprosila do przodu:) wczoraj stalam w ikei w mega dlugiej kolejce, ale nikt nie przepuscil. I ja tez nie szlam na przod bo w sumie czulam sie calkiem dobrze.

A jak jest u was dziewczyny z energia? Bo ja moglabym trzy osoby obdzielic;D gdyby nie bol kregoslupa i stawianie sie brzuszka to caly dzien moglabym byc aktywna:) po tylu tygodniach niemocy to strasznie fajna odmiana :)

Korzystajac wiec z tej energii zabiore sie do przygotowywania rzeczy dla Olka:) proszek juz kupilam, teraz czas na pranie i prasowanie. A uzywacie plynu do plukania do tych pierwszych rzeczy? Bo niby sie nie powinno.. ale ja tak nie lubie ciuchow bez plynu:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kustronka mnie też nikt jeszcze nigdzie nie puścił... Ale żE się ociagam z zakupami opoernicz dostałam czy inne jakieś krzywe akcje...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No u mnie wydaje mi się bardzo widać A jak do tej pory dwa razy byłam przepuszczona w kolejce. Sama nie prosiłam bo właśnie nie chce łaski czy głupich komentarzy.
Cocosh to trzymamy kciuki za kasę a jakby było jej za dużo to nie jedna z nas pomoże Ci ją wydać. Pamiętaj o hierarchii ważności tu na forum ;)
Młoda a jak z twoją kasa za grudzień? Dostałas w końcu? Co nic nie meldujesz?
Juana tak to jest że najlepsze teksty zawsze po fakcie do głowy nam przychodzą.

Ja jestem właśnie po awanturze z synem. Z tej swojej niemocy aż się rozpłakałam. Do gówniarza nic nie dociera. Cokolwiek mówię ma to w D.
Ustalamy że po szkole obiad, chwila odpoczynku, lekcje, obowiązki czyli jeden rozdział lektury, 15 min ćwiczeń na keyboard, i dopiero może wykorzystać swoją godz na komputer. Ale oczywiście od świąt ani chwili nie grał na keyboard a jak chcemy zrezygnować z lekcji skoro jego to już nie interesuje to panika i płacz. Od niedzieli ani jednego rozdziału nie przeczytał a lektura fajna i krótkie rozdziały - Kubuś puchatek. Za to naciągać czas na granie to czemu nie. Lekcje z łaski robi. A do tego zaczyna kłamać i kombinować .
Delikatnie tłumaczyliśmy mu że brat jego kolegi jest niebezpieczny. że ma się nie zbliżać tam nie chodzić po kolegę ani z jego bratem nie rozmawiać. A tu mówi nam że idzie do innego kolegi a potem opowiada że we dwóch poszli po tamtego.
Jak mam mu wytłumaczyć na umysł 9 latka że dorosły brat kolegi jest zboczeńcem że był kilkakrotnie już przyłapany na obnażaniu się i masturbacji, że były już na policji skargi że dzieci obłapia itd.

A ja Wam powiem, ze w auchanie, rossmanie czy u lekarza, w laboratorium to zawsze mnie pierwsza wolaja do kasy badz w kolejce przepuszczaja. Sa owszem wyjatki, ze ludzie pyskuja i burcza ale juz zaczynam miec to w nosie. Im dalej w ciaze tym bardziej asertywna jestem. [emoji16]

Nie mozecie tak sobie odpuszczac. Nalezy sie Wam. Gdy cos sie wydarzy niedobrego, to myslicie, ze taka babka marudzaca w kolejce sie przejmie? Nie. Wszyscy beda to mieli w nosie. Cierpiec bedziecie tylko Wy. Dlatego trzeba pilnowac swoich praw i je egzekwowac! [emoji16]

reklama
Do góry