reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Znieczilica na całego. Ale już nie długo babeczki.
Marcowa mi też dokucza spojenie lonowe w pierwszej ciąży tak nie miałam. Znowu mam mokre wkładki więc pomyślałam, ze kupię moze te testowe wkładki. Poszlam do apteki a babka, że nie slyszala o czymś takim. Zawolala szefa a on. że niestety nie mają i najlepiej skontaktować się z położną. Weszłam na amazon by zobaczyć czy cos takiego mają a tam za 20 szt 50 funtow. Chyba na głowę upadli. ...masakra jakaś
Sarna a w aptece nie mają papierków lakmusowych one też reagują na wody.

reklama
Niektórzy ludzie naprawdę są beznadziejni a szczególnie kobiety, mnie tez nikt jeszcze nie przepuścił i sama nie mam zamiaru sie prosić a niech ich to samo spotka, ostatnio dwie babki w aptece udawały ze mnie nie widzią co naprawdę jest cieżko przeoczyć bo wyglądam juz jak wieloryb. Szkoda słów

Cocosh wspolczuje sytuacji:/ ja przez 31 tygodni ciazy z pierwszeństwa skorzystalam raz-w aptece. I raz zostalam poproszona do kasy bez kolejki-przed swietami w rossmannie. Nie ukrywam, ze strasznie to bylo mile jak sama kasjerka poprosila do przodu:) wczoraj stalam w ikei w mega dlugiej kolejce, ale nikt nie przepuscil. I ja tez nie szlam na przod bo w sumie czulam sie calkiem dobrze.

A jak jest u was dziewczyny z energia? Bo ja moglabym trzy osoby obdzielic;D gdyby nie bol kregoslupa i stawianie sie brzuszka to caly dzien moglabym byc aktywna:) po tylu tygodniach niemocy to strasznie fajna odmiana :)

Korzystajac wiec z tej energii zabiore sie do przygotowywania rzeczy dla Olka:) proszek juz kupilam, teraz czas na pranie i prasowanie. A uzywacie plynu do plukania do tych pierwszych rzeczy? Bo niby sie nie powinno.. ale ja tak nie lubie ciuchow bez plynu:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kustronka mnie też nikt jeszcze nigdzie nie puścił... Ale żE się ociagam z zakupami opoernicz dostałam czy inne jakieś krzywe akcje...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No u mnie wydaje mi się bardzo widać A jak do tej pory dwa razy byłam przepuszczona w kolejce. Sama nie prosiłam bo właśnie nie chce łaski czy głupich komentarzy.
Cocosh to trzymamy kciuki za kasę a jakby było jej za dużo to nie jedna z nas pomoże Ci ją wydać. Pamiętaj o hierarchii ważności tu na forum ;)
Młoda a jak z twoją kasa za grudzień? Dostałas w końcu? Co nic nie meldujesz?
Juana tak to jest że najlepsze teksty zawsze po fakcie do głowy nam przychodzą.

Ja jestem właśnie po awanturze z synem. Z tej swojej niemocy aż się rozpłakałam. Do gówniarza nic nie dociera. Cokolwiek mówię ma to w D.
Ustalamy że po szkole obiad, chwila odpoczynku, lekcje, obowiązki czyli jeden rozdział lektury, 15 min ćwiczeń na keyboard, i dopiero może wykorzystać swoją godz na komputer. Ale oczywiście od świąt ani chwili nie grał na keyboard a jak chcemy zrezygnować z lekcji skoro jego to już nie interesuje to panika i płacz. Od niedzieli ani jednego rozdziału nie przeczytał a lektura fajna i krótkie rozdziały - Kubuś puchatek. Za to naciągać czas na granie to czemu nie. Lekcje z łaski robi. A do tego zaczyna kłamać i kombinować .
Delikatnie tłumaczyliśmy mu że brat jego kolegi jest niebezpieczny. że ma się nie zbliżać tam nie chodzić po kolegę ani z jego bratem nie rozmawiać. A tu mówi nam że idzie do innego kolegi a potem opowiada że we dwóch poszli po tamtego.
Jak mam mu wytłumaczyć na umysł 9 latka że dorosły brat kolegi jest zboczeńcem że był kilkakrotnie już przyłapany na obnażaniu się i masturbacji, że były już na policji skargi że dzieci obłapia itd.

A ja Wam powiem, ze w auchanie, rossmanie czy u lekarza, w laboratorium to zawsze mnie pierwsza wolaja do kasy badz w kolejce przepuszczaja. Sa owszem wyjatki, ze ludzie pyskuja i burcza ale juz zaczynam miec to w nosie. Im dalej w ciaze tym bardziej asertywna jestem. [emoji16]

Nie mozecie tak sobie odpuszczac. Nalezy sie Wam. Gdy cos sie wydarzy niedobrego, to myslicie, ze taka babka marudzaca w kolejce sie przejmie? Nie. Wszyscy beda to mieli w nosie. Cierpiec bedziecie tylko Wy. Dlatego trzeba pilnowac swoich praw i je egzekwowac! [emoji16]

reklama
Do góry