No u mnie wydaje mi się bardzo widać A jak do tej pory dwa razy byłam przepuszczona w kolejce. Sama nie prosiłam bo właśnie nie chce łaski czy głupich komentarzy.
Cocosh to trzymamy kciuki za kasę a jakby było jej za dużo to nie jedna z nas pomoże Ci ją wydać. Pamiętaj o hierarchii ważności tu na forum
Młoda a jak z twoją kasa za grudzień? Dostałas w końcu? Co nic nie meldujesz?
Juana tak to jest że najlepsze teksty zawsze po fakcie do głowy nam przychodzą.
Ja jestem właśnie po awanturze z synem. Z tej swojej niemocy aż się rozpłakałam. Do gówniarza nic nie dociera. Cokolwiek mówię ma to w D.
Ustalamy że po szkole obiad, chwila odpoczynku, lekcje, obowiązki czyli jeden rozdział lektury, 15 min ćwiczeń na keyboard, i dopiero może wykorzystać swoją godz na komputer. Ale oczywiście od świąt ani chwili nie grał na keyboard a jak chcemy zrezygnować z lekcji skoro jego to już nie interesuje to panika i płacz. Od niedzieli ani jednego rozdziału nie przeczytał a lektura fajna i krótkie rozdziały - Kubuś puchatek. Za to naciągać czas na granie to czemu nie. Lekcje z łaski robi. A do tego zaczyna kłamać i kombinować .
Delikatnie tłumaczyliśmy mu że brat jego kolegi jest niebezpieczny. że ma się nie zbliżać tam nie chodzić po kolegę ani z jego bratem nie rozmawiać. A tu mówi nam że idzie do innego kolegi a potem opowiada że we dwóch poszli po tamtego.
Jak mam mu wytłumaczyć na umysł 9 latka że dorosły brat kolegi jest zboczeńcem że był kilkakrotnie już przyłapany na obnażaniu się i masturbacji, że były już na policji skargi że dzieci obłapia itd.