reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No tak ale ja póki wynajmuje mieszkanie to nie kupuje mebli miejsca też nie mam na te wszystkie kosmetyki żeby mieć pod ręką więc u mnie to jest super rozwiązanie
Volka trzymaj się lez póki masz lek relaks macicy najlepiej wpływa mi się w ten sposób uspokoimy skurcze do minimum potem już więcej chodzilam tzn lodówka WC łazienka tzn prysznic ale pierwsze 4 dni łóżko i basen niestety

reklama
Ja znów błąd popełniłam ... przespałam się chwilkę w dzień a później walczyłam o sen prawie do 5 nad ranem ... ale czasem mam tak że jak się na chwile nie położę koło 17 to jestem nieprzytomna i wszystko boli :( ale wstałam o 12 i jest ok ;)

Volka Ale idiota z tego lekarza :/ nic się nie przejmuj lez i odpoczywaj a jemu to dawno żona nie dała i mu chyba buzuje ;)

Serduszko co się dzieje?

Isia ja bym korzystała :D z atrakcji [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A my właśnie mieliśmy kłótnie na całego.... myślałam że przyszła faktura grudniowa z jednej firmie na 12 tys zł za towar który M wziął na przelew i znajomego... okazało się, że przyszła inna faktura i pewnie już się nam nie uda załatwić nic z datą grudniowa.... czyli dojdzie nam do płacenia VAT i dochodowy- 23 i 19 procent od kwoty 12 tys zł....
Aaaaaaaaaaaaa

Witam się i ja :)

My wczoraj byliśmy an urodzinach u mojej przyjaciółki :) Dzisiaj już rano w kościele byliśmy i teraz czas na odpoczynek :D Maluch w brzuszku szaleje :)

Ja jutro na 18:30 na wizytę idę. Zobaczymy co pani doktor powie na moje wyniki krwi i moczu. No i mam nadzieję, że mniej więcej określi wielkość mojego dzidziusia, bo ostatnio to w 22 tc określaną miał wagę :)

BarBra całkiem fajnie wygląda ten organizer, też muszę przemyśleć czy mi się przyda :) Wcześniej takich nie widziałam. Bar a wózek jakiś już wybrałaś? Bo jakoś nie pamiętam, czy przed wizytą w szpitalu pisałaś że już masz czy nie.

Volka kciuki zaciśnięte, żeby już skurczy nie było &&

Młodamama u ans w szpitalu raz w miesiącu jest organizowany dzień na zwiedzanie porodówki :D Ja jeszcze nie byłam ale może się jeszcze wybiorę :D

Cień mam nadzieję, że sama w domu nie jesteś, bo te skoki to duże masz ... Oby szybko się wszystko uspokoiło ...

Isia już choinkę składacie? To znaczy, że już remont lada moment, czy co roku tak szybciutko? Ja to trzymam jak najdłużej się da, bo lubię jak świeci wieczorem gdy siedzę w pokoju :D:D

No do 14 jestem sama ale sie uspokoilo.Ja zawsze rano sie kiepsko czuje ale takie skoki raczej nie....Chyba tabl na tetno pomogla.

Złapalam kompletna doline. Tak jak sie do tej pory jakos trzymalam tak dzisiaj cos pękło,i nie,moge sie uspokoic. Nie czuje skurczy,na ktg wyszly dwa,ale na prawde minimalne i myslalam,ze w koncu dadza te tabletki a tu dupa-decyzja o kolejnej kroplowce. Zacxelam ryczec,przyszedl cham i mi dowalił,ze jak dla mnie fryzura wazniejsza to moja sprawa (mialam recznik na glowie). Poszlam do innego lekarza pytac czy nie mozna byloby sprobowac przejsc na te tabletki to wytlumacxyl wszystko na spokojnie a na koniec znow ten cham jeszcze raz przylazł i dowalił,ze jak nie leze tylko chodze to moge dziecko stracic. A ja mowie,ze cala spocona bylam po nocy (tak tu goraco) i poszlam tylko pod prysznic to mowi: no,niech Pani łazi dalej to Pani na pewno urodzi. ***** no tak mnie wyprowadzil z rownowagi,ze nie mogr sie uspokoic :(

Co za palant! Chyba zle ze w Swieto musi pracowac.Oby sie wszystko uspokoilo i zebys szla szybko do domu,bo tacy "lekarze" tylko Ci pogorsza stan niz poprawia

Lewusek a ja tak z innej beczki. Jak nastroje ludzi u Was związane z tym całymi zamieszkami w sylwestra?
Jak tam wygląda naprawdę sytuacja? Nie boicie się z domów wychodzić?

reklama
Isia ale tylko ten lekarz tak gada. Zaden inny nic nie mowil,ze nie wolno wcale.chodzic. tymbardziej,ze ja mam.szyjke.nieruszoną.a tu laski ze skroconymi szyjkami i tez chodzą no to sorry! Bar Bra tu nikt basenu nie dostaje,nawet te ze skroconymi szyjkami.

Do góry