reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Druga :) u mnie tylko dwie pobudki dzisiaj były... jedna po północy na siku a druga ok 2 w nocy jak Zuzka mnie zawołała do swojego łóżka :)

Wracam do pisania posta po 3 godzinach.....
Serduszko, co się stało??????

Witam sie i ja. Dzis z racji swieta i przyplywu energi zabieram sie za porzadki :p duzo nie ma ale chec jest to i praca sie znajdzie :)

Lewusek- trzymam kciuki za wizyte:)

Serduszko- dlaczego kiepski dzien? :(

Witam się i Ja :D
Mój mi dał pospac troszke [emoji14]
Zamknął mnie w sypialni i grzecznie po cichu dalej szkrobie pracę [emoji14]
Mam ciężko usnąć w nocy Ale po wielu przebojach usypiam

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja padam w momencie... chwila i już chrapie :) wczoraj położyłam się z Zuzka i zasnelam a ona po chwili chciała złapać mnie za rękę. Odruchowo zaczęłam się bronić i uderzać ręką. Tak jakbym nie chciała dać się złapać :/ więc Zuzka się zapytała czemu ją biję :( nie wiem czemu tak zrobiłam... nic nie się nie śniło więc nie wiem skąd taka moja reakcja :(

Potem już nie spalam. M wrócił ok 22, zjedliśmy ananasa i do łóżka poszliśmy. M chciał prowadzić konwersacje, co chwile coś mówił i mnie wybudzal. A ja byłam padnięta na maksa :( muszę jutro iść do fryzjera bo nie mogę na siebie patrzeć :/

Umnie znów biało. Jutro jade od rana zrobić badania krwi,bo za tydzień wizyta.
I przy okazji odwiedzę SH i moze znów coś ciekawego kupię dla małej.

Arusiowa dzięki za pamięć o termach :) my do Zakopca wyruszamy w piątek ok 5 rano, żeby na termach być z samego rana i jeszcze musimy Anke wyprowadzić żeby mogła spokojnie zostać w aucie. Ja nie będę się kapala bo mam zamiar jutro iść do fryzjera i szkoda mi będzie fryzury hihi
Może w niedzielę pojedziemy na Szaflary i tam skorzystam bo jeszcze tam nie byłam :) a w Białce i Bukowinie tak. My właśnie chcemy jechać z samego rana jak będzie otwarcie żeby było mniej ludzi :) Zresztą na każdy basen jeździmy z samego rana żeby uniknąć tłumów ;)
Woda dalej nam nie odmarzla i trochę mnie to martwi bo mam kupę prania :/ jakiś taki paskudny dzień mam dzisiaj :( mam trochę roboty na uczelnie, do tego choinkę trzeba złożyć ale chęci brak :/

reklama
Witam się i ja :)

My wczoraj byliśmy an urodzinach u mojej przyjaciółki :) Dzisiaj już rano w kościele byliśmy i teraz czas na odpoczynek :D Maluch w brzuszku szaleje :)

Ja jutro na 18:30 na wizytę idę. Zobaczymy co pani doktor powie na moje wyniki krwi i moczu. No i mam nadzieję, że mniej więcej określi wielkość mojego dzidziusia, bo ostatnio to w 22 tc określaną miał wagę :)

BarBra całkiem fajnie wygląda ten organizer, też muszę przemyśleć czy mi się przyda :) Wcześniej takich nie widziałam. Bar a wózek jakiś już wybrałaś? Bo jakoś nie pamiętam, czy przed wizytą w szpitalu pisałaś że już masz czy nie.

Volka kciuki zaciśnięte, żeby już skurczy nie było &&

Młodamama u ans w szpitalu raz w miesiącu jest organizowany dzień na zwiedzanie porodówki :D Ja jeszcze nie byłam ale może się jeszcze wybiorę :D

Cień mam nadzieję, że sama w domu nie jesteś, bo te skoki to duże masz ... Oby szybko się wszystko uspokoiło ...

Isia już choinkę składacie? To znaczy, że już remont lada moment, czy co roku tak szybciutko? Ja to trzymam jak najdłużej się da, bo lubię jak świeci wieczorem gdy siedzę w pokoju :D:D

Do góry