reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

BarBra, też widziałam ten organizer ... ale mi nie pasuje ... :( na razie wynajmujemy mieszkanie - nic w nim nie robimy bo szkoda pieniedzy i mam taki miszmasz że się płakać chce ... ale wydaje się być praktyczny więc jak przyjdzie to ja rowniez proszę o zdjęcia ... tyle ze te haczyki to pewnie na taką zwykłą komode się nie nadają co ? :(

reklama
Ja na dłuższe trasy się nie nadaje bo szybko się mecze ale pracuje nad tym bo uwielbiam jeździć teraz chwilowo nie mam jak ale potem nad robimy to z Grzesiem tylko już nie tak jak wcześniej tylko spokojniej tzn piratem drogowym nie jestem ale dali mi auto z silnikiem 3.0 v6 200k więc mogłam trochę poszalec:p a mój mąż jak jedzie że mną to nie ma wyjścia siada z tyłu taki ma przykaz bo za bardzo mnie denerwuje z przodu cały czas komentuje poprostu nie umie się powstrzymać a ja jako pasażer nic się nie odzywam i zasypiam po 10 min od odpalenia silnika hehe :)
Zmykam spać moje kochane do jutra volka spokojnej nocy daj znać jutro :* buziaczki

Kamila on ma też paski więc można go bez problemu na lozeczko zawiesić a jak nie to wystarczy dorobić paseczki to już nie problem przyszyc dam znać jak tylko przyjdzie i wrzuce foto :)

Witam sie jako pierwsza .
Do 2 w nocy nie moglam zasnac a teraz prawie 6 i zaraz trzeba wstawac i Pauline do szkoly budzic. Dzisiejsza noc to jakas masakra . Corka pojdzie do szkoly to jeszcze sie zdrzemne. Po poludniu wizytuje choc watpie czy dzis mi zrobi usg bo robil przed swietami .
Dzis 29t+4d .

Na noworodkowym tam gdzie rodziłam to wiem ze nie można, ale jak z reszta to się nie interesowałem, teraz chciałam zobaczyć na stronie, a ta w przebudowie :sorry:

Serduszko wszystkiego najlepszego dla synka :tak:

Młoda mama oj tego tekstu typu dopiero to jedliśmy tez nie lubię :D

Ja to mam jeszcze takie utrudnienie, że mój mezulek nie lubi pomidorów :sorry: chociaż nauczył się przy mnie zjesc na kanapce i ketchup mu nie przeszkadza :sorry: tak to bez przekonania, pomidorową robie może z raz w miesiącu jak mam coś innego na obiad dla niego ... rany ale mi się teraz pomidorowej zachcialo

Moj maz tak samo nie moze jesc pomidorow bo kiedys wymiotowal po nich czy cos i tak mu do dzis zostalo.Tzn pomidorowa,ketchup tak,ale pomidor w salatce,na kanapce nie :)

Tez sie witam :)
Lewusek taka zdziwiona Cie czylam ze corka do szkoly,skoro dzis Swieto-3 kroli i jest wolne :) My siedzimy w domku,moj szedl do pracy.Mi sie jakies glupoty znowu snily...I strasznie mi bylo cieplo a mojemu zimno...

MI cos dzis cisnienie/tetno wariuja.Najpierw 136/106 tetno 81,za chwile 108/97 i tetno 132,a teraz 112/88 i tetno 103.I to w przeciagu 10 min.Slabo mi i ciemno sie przed oczami robi,i za kazdym razem arytmia na cisnieniomierzu...Leki bralam 40 min temu,mam nadzieje ze pomoga...

reklama
Do góry