reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek a może to Ci sami którzy dokuczali córce to zrobili? Macie już z nimi spokój?

Sarna a jakiej rasy i w jakim wieku macie pieska?
Może pomyślcie o wizycie behawiorysty psiego... pokaże Wam co źle robicie? Co zmienić w Waszym zachowaniu żeby było lepiej... jest parę podstawowych błędów które ludzie robią przy psach.... a łatwo można je wyeliminować :)
Ci sie uspokoili jak na razie .Rozmowa z dyrektorem pomogla. Corka to takie zywe dziecko ze wszystko mozliwe.
Nie usiedzi w miejscu .Powiedziala ze rzucali sie sniezkami przy plocie i zahaczyla :)

reklama
Cześć

U nas w mieszkaniu mamy w dzień 21-22 stopnie i powiem wam, że jest zimno. Ale jest to nowe mieszkanie, półtora roku temu kupiliśmy i tynki są już suche, ale mury jeszcze nie. A w nocy to nie wiem do ilu spada, bo w nocy nie grzejemy.

Lewusek a to pech z kurtka, ja za dzieciaka niejedna kurtkę podałam.

Fanti i co zrobiłaś na drugie danie???

Ja podczas pobytu u ojca w Niemczech jeździłam na rowerze.... dużym, męskim od ojca... i pewnego dnia zachaczylam ręką o płot, a właściwie nadgarstkiem i przecielam go.... wyglądało to tak jakbym chciała sobie podciąc żyły, ale wszerz a nie wzdłuż. Długo mi się to goilo, potem był strup, potem blizna... do tej pory to widać chociaż nie tak mocno jak 20 lat temu hihi

Cocosh ale to jest Nowy budynek postawiony w rok i nie był jeszcze grzany ani przezimowany i on im mówił żE przez tą zimę jak chcą wynajac mieszkanie muszą grzać bo mury zimne itp itd i zeby se plesn nie zrobila bo pozniej kto bedzie placil za to?
Obok w tym budynku co mieszkałam ci u góry też nie grzali cały grudzień i zaczęła farba odchodzić przy oknie bo mówili ze im woda z okna dachowego spływa i ONI nie wjedza czemu! a oni mieli mniejsze zużycie w 3 pokojowym mieszkaniu ogrzewania niż ja w kawalerce gdzie miałam jeden pokój z aneksem kuchennym....to coś jest nie tak :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jeżeli jest wymóg grzania przez właściciela i tak ustalili to powinni grzać.
W zeszłym roku jak mieszkaliśmy na mieszkaniu to nie odkrecilusmy kaloryferow wcale. no raz bo tata nocowal. :) jeszcze okna otwieralismy :)

Najbardziej to jak ludzie mają skrajne podejscia do temperatury widać w biurach z open space m :) jedna klima i mnie szlag trafia bo nie mogę pracować jak jest więcej niż 19 stopni a sa tacy co przy 24 siedzą w swetrze i się dra ze zimno :)

Na noc mamy ustawioną w domu temp. 18 stopni a w dzień mamy do 20 max. :)
Wow ja bym zamarzła. U nas jak jest 20 stopni to znaczy ze zgasło w centralnym. Na stale raczej ok 23, a jeśli jest więcej to mąż narzeka ze tropiki.
Lewusek, a to nie jest przecięte?
Fanti i co wymyśliłaś na obiad?:)
Na drugie zrobiłam dla nas pyzy mrożone z mięsem A młodemu frytki Z piekarnika. Poszłam na łatwiznę.
Lewusek normalna sprawa z kurtka. Nie raz Tak miałam I niestety Mój mąż Tak potrafi Często. Od tego jest taki klej do tkanin. Jest w tubce I jest w takich taśmach że podkłada się pod spód i żelazkiem jedziesz.
Isia dzwoniłam dziś do weta i zaproponował tylko usg. No na Tym etapie to raczej nic by nie zobaczył. Ale cenę też podal 150zł. Potem dzwoniłam do innego to mnie zapewniał że na bank nie zaszła I żeby wyluzować. I w sumie zdałam się na los. Co będzie to będzie.

Ja dziś byłam w szkole na zebraniu klasowym. Nuda do potęgi. Tylko czas zmarnowany.
Na 19 jedziemy z młodym na basen. Dziś żadnych objawów choroby. na śniegu był 2 godz nawet jedna chusteczka nie była potrzebna.
Bar tobie nie za dobrze? Może Tak zwykle łóżko nieszczelne okno? ;)

Witam sie mamuski.
Moj maz mial dzis odsniezanie od nocy,3 godz przerwy i znowu ranp..Padniety byl.Potem zawiozl mnie po sklepach do biblioteki..Zjadl obiad i znowu musial jechac.Troszke sniegu a z miasta panikuja ze trzeba odsniezac...

Ja za namowa kolezanki robilam wczoraj wrozbe z obraczki na ilosc dzieci i 2 razy wyszla mi 4 dzieci i same dziewczynki :) Ktoras chetna podaje link do wrozby :http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334&page=9
A sama kolezanka nie wiem,miala na 14 isc do ginekologa czy jest zarodek czy nie ale na razie sie nie odzywa...Najgorsze ze wszyscy wiedza ze jest w ciazy a tu moze (odpukac) wyjsc ze nie ma zarodka :(

My mielismy udka,na jutro mortadele i tez oczywiscie uslyszalam "eee,znowu? " :)

A ja mialam tak pokrecone sny w nocy ze masakra.I znowu sny erotyczne z mezem w roli glownej i lazienka :D

Uhuhu to ja zmarzluch jestem, mamy w domu ok 24 stopni i jest ok, tylko na noc wylaczamy kaloryfery jak juz jest nam za gorąco. Za to nie mamy ogrzewania w kuchni i teraz przez te mrozy jest 19 stopni, zimno! Kiedys nieszkalam w starej kamienicy to temperatura w zimie jak dochodzila do 20 stopni to było cieplutko. I wcale sie do biskich temperatur nie moglam przyzwyczaic:)

Lewusek moj maz tak zalatwil nowa kurtkę w zeszlym roku, a ze to kurtka narciarska to te łaty co sie podklada pod materiał i zaprasowuje w ogole nie trzymały. Ponoc sa jakies kleje do namiotow, co sklejaja takue kurtki, ale w koncu nie probowalismy czy działają. Moze u was te łaty by daly rade ;)

Sarna behawiorysta to dobry pomysl, a moze to tylko kwestia wieku ze pies tak skacze? Fajny kiedys lecial program w tv z psim behawiorysta, probowalismy jego pomyslow na naszym psie jyz wcale nie mlodym i pies jak nas wyprowadzal na spacery tak z dnia na dzien grzecznie chodzil przy nodze. Jak skurcze?

Volka zawsze masz opcje wyjscia na żądanie, bo jak nie ma skurczy i nic nie dolega to takie lezakowanie w szpitalu jest bez sensu ;)

Manka juz niedlugo ;)

Grandiflora a na kiedy masz termin? U mnie w poprzedniej ciąży skurcze mialam caly sierpien, nawet byly w regularnych odstepach czasu, codziennie, ale nie prowadzily do skracana szyjki... Urodzilam pod koniec wrzesnia, szyjka ruszyla dopiero ok 15 godzin przed narodzinami małej

Fanti uwielbiam takich zdecydowanych facetow, u mnie jest to samo! Tego nie chce, to jest be, pytam to co by chcial "nie wiem, nie mam na nic konkretnego ochoty". Udusic to malo, chociaz moj to by najchetniej na kurczaku,schabowym z ziemniakami i arbuzie mogl przeżyć

reklama
U nas rozna temperatura w domu,rano 17/18 a w ciagu dnia 19 teraz.Na polu tylko -2 stopnie,sniegu troche napadalo a jechac nie idzie,slisko...

Ja do LIlki szumisia nie mialam ale fakt faktem ze prawie wogole nie spala przez dzien,jedynie przy piersi.Szumy jej przeszkadzaly.Zreszta ma stwierdzona nadwrazliwosc sluchowa wiec wszystkie wiertarki,karetki powodowalyplacz,teraz tylko uszy zatyka...

Do góry