Uhuhu to ja zmarzluch jestem, mamy w domu ok 24 stopni i jest ok, tylko na noc wylaczamy kaloryfery jak juz jest nam za gorąco. Za to nie mamy ogrzewania w kuchni i teraz przez te mrozy jest 19 stopni, zimno! Kiedys nieszkalam w starej kamienicy to temperatura w zimie jak dochodzila do 20 stopni to było cieplutko. I wcale sie do biskich temperatur nie moglam przyzwyczaic
Lewusek moj maz tak zalatwil nowa kurtkę w zeszlym roku, a ze to kurtka narciarska to te łaty co sie podklada pod materiał i zaprasowuje w ogole nie trzymały. Ponoc sa jakies kleje do namiotow, co sklejaja takue kurtki, ale w koncu nie probowalismy czy działają. Moze u was te łaty by daly rade
Sarna behawiorysta to dobry pomysl, a moze to tylko kwestia wieku ze pies tak skacze? Fajny kiedys lecial program w tv z psim behawiorysta, probowalismy jego pomyslow na naszym psie jyz wcale nie mlodym i pies jak nas wyprowadzal na spacery tak z dnia na dzien grzecznie chodzil przy nodze. Jak skurcze?
Volka zawsze masz opcje wyjscia na żądanie, bo jak nie ma skurczy i nic nie dolega to takie lezakowanie w szpitalu jest bez sensu
Manka juz niedlugo
Grandiflora a na kiedy masz termin? U mnie w poprzedniej ciąży skurcze mialam caly sierpien, nawet byly w regularnych odstepach czasu, codziennie, ale nie prowadzily do skracana szyjki... Urodzilam pod koniec wrzesnia, szyjka ruszyla dopiero ok 15 godzin przed narodzinami małej
Fanti uwielbiam takich zdecydowanych facetow, u mnie jest to samo! Tego nie chce, to jest be, pytam to co by chcial "nie wiem, nie mam na nic konkretnego ochoty". Udusic to malo, chociaz moj to by najchetniej na kurczaku,schabowym z ziemniakami i arbuzie mogl przeżyć