reklama
Ale ciężko nadrobić jak się nie wchodzi dwa dni. Dziś zmarzlam coś z oknem nie tak u teściów i mieliśmy w pokoju 17-18stopni. Dobrze ze spałam z synem to cała noc pilnowałam by był przykryty po sama szyję. Mają dziś naprawić na szczęście te okno.
Ja laktatora tez miałam aventa ręcznego i dał radę.
Bambusowe to miałam pieluszki i wycieralam synkowi buzię .. były bardzo przyjemne.. wiec teraz tez kupie.
Volka -obyś teraz spala i żeby wyciszyli lekarze akcje ... mamy nadzieje ze dalej w dwu paku jesteś ?!
Ja laktatora tez miałam aventa ręcznego i dał radę.
Bambusowe to miałam pieluszki i wycieralam synkowi buzię .. były bardzo przyjemne.. wiec teraz tez kupie.
Volka -obyś teraz spala i żeby wyciszyli lekarze akcje ... mamy nadzieje ze dalej w dwu paku jesteś ?!
Serduszko1
Fanka BB :)
Volka czekamy na wieści.....
Ja kupilam bambusowy ręcznik kąpielowy
Jutro na obchodzie mam zamiar powiedzieć lekarzowi że to jest jakąś pomyłka wieje mi jak szlak od okna pomimo że mąż mi wczoraj pozakrywal co nie co a w nocy jak idziemy siusiu to w WC jest jak na dworze serio!!!! Tak nie powinno być w miejscu gdzie ludzie maja wyzdrowieć więc jak nic nie wspomnieć o wpisaniu to oczywiście zapytam a jak nie to myślę że wyjde na własne zadanie myslicie że to głupie?
Jutro na obchodzie mam zamiar powiedzieć lekarzowi że to jest jakąś pomyłka wieje mi jak szlak od okna pomimo że mąż mi wczoraj pozakrywal co nie co a w nocy jak idziemy siusiu to w WC jest jak na dworze serio!!!! Tak nie powinno być w miejscu gdzie ludzie maja wyzdrowieć więc jak nic nie wspomnieć o wpisaniu to oczywiście zapytam a jak nie to myślę że wyjde na własne zadanie myslicie że to głupie?
Barbra Ty sama musisz wiedzieć jak się czujesz... ja ucieklam z Zuzia z porodowki bo leżałam dwa dni i nic mi nie było ale wiedziałam w środku, że to nie ten moment na urodzenie dziecka i koleżanka położna mnie zbadala... więc byłam pewna, że nic z tego nie wyjdzie i miałam już załatwiony poród w prywatnym szpitalu... i Za 3 dni po ponownym podmasowaniu szyjki urodziłam Zuzke w Bielsku...
reklama
Ja się dobrze czuje skurczy brak jak jeden na dzień się zdarzy to wszystko na ktg ok badania ok lezec w domu będę bo nie chce wcześniej rodzić więc myślę że dłuższy pobyt w tym szpitalu źle wpłynie na mnie i Grzesia bo jak mnie złapie choroba to mi antybiotyk wrzuca i znowu dziecko będą mi truc a w domu mnam ciepło i nie będę chora kręgosłup doprowadza mnie do płaczu i nocy nie przespanych a leki mogę brać w domu bo mam duphaston żelazo i adalar + magnez i tyle