reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mam nadzieję, że u Volki to był fałszywy alarm. Też czekam na wieści.

Cocosh właśnie nigdy nie wiadomo, co dziecku będzie odpowiadać. Wszystko wyjdzie w trakcie. Moim zdaniem frida i woda morska też dadzą radę z katarkiem.

Ale ciężko nadrobić jak się nie wchodzi dwa dni. Dziś zmarzlam coś z oknem nie tak u teściów i mieliśmy w pokoju 17-18stopni. Dobrze ze spałam z synem to cała noc pilnowałam by był przykryty po sama szyję. Mają dziś naprawić na szczęście te okno.

Ja laktatora tez miałam aventa ręcznego i dał radę.

Bambusowe to miałam pieluszki i wycieralam synkowi buzię .. były bardzo przyjemne.. wiec teraz tez kupie.

Volka -obyś teraz spala i żeby wyciszyli lekarze akcje ... mamy nadzieje ze dalej w dwu paku jesteś ?!

Nie no takie nerwy z rana nie są dla nas wskazane. Volka napisz nam wreszcie że to był fałszywy alarm. A może odsypiasz nocne nerwy i dlatego cisza?
Jak by nie było trzymamy za was mocno && !!!

Ja kupilam bambusowy ręcznik kąpielowy :)
Jutro na obchodzie mam zamiar powiedzieć lekarzowi że to jest jakąś pomyłka wieje mi jak szlak od okna pomimo że mąż mi wczoraj pozakrywal co nie co a w nocy jak idziemy siusiu to w WC jest jak na dworze serio!!!! Tak nie powinno być w miejscu gdzie ludzie maja wyzdrowieć więc jak nic nie wspomnieć o wpisaniu to oczywiście zapytam a jak nie to myślę że wyjde na własne zadanie myslicie że to głupie?

Barbra Ty sama musisz wiedzieć jak się czujesz... ja ucieklam z Zuzia z porodowki bo leżałam dwa dni i nic mi nie było :) ale wiedziałam w środku, że to nie ten moment na urodzenie dziecka i koleżanka położna mnie zbadala... więc byłam pewna, że nic z tego nie wyjdzie :) i miałam już załatwiony poród w prywatnym szpitalu... i Za 3 dni po ponownym podmasowaniu szyjki urodziłam Zuzke w Bielsku...

reklama
Ja się dobrze czuje skurczy brak jak jeden na dzień się zdarzy to wszystko na ktg ok badania ok lezec w domu będę bo nie chce wcześniej rodzić więc myślę że dłuższy pobyt w tym szpitalu źle wpłynie na mnie i Grzesia bo jak mnie złapie choroba to mi antybiotyk wrzuca i znowu dziecko będą mi truc a w domu mnam ciepło i nie będę chora kręgosłup doprowadza mnie do płaczu i nocy nie przespanych a leki mogę brać w domu bo mam duphaston żelazo i adalar + magnez i tyle

Do góry