reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Sarna powodzenia z imprezą i koniecznie zdaj nam relację jak się udało :) mąż ma jakieś okrągłe urodziny?
Dzieci to gaduły dlatego ja swojemu bałabym się powiedzieć o niespodziance. Na bank tata by wiedział wcześniej.
Bar wytrzymałas tyle dasz radę jeszcze do poniedziałku . ja kciuki nadal trzymam jak wszystkie tu na forum. Świętujemy już w pon twoje wyjście.
Cień a to może się tak poród u koszatniczki podzielić? Może jeszcze potem rodzic? Szkoda że te maleństwa nie przeżyły.

No z tego co pytalam to takie przypadki sie zdarzaly...Zobaczymy dzis juz jest lepiej ,wiecej chodzi po klatce,je i pije normalnie ale czesto leza w sianku,pewnie sie grzeja :)

reklama
Dziewczynki ja dopiero teraz pisze.Caly dzien cos.Rano z kotem do weta na kontrole,dostal jeszcze zastrzyk i wszystko ok poza tym.A czekalismy 40 min,przed nami okolo 10 zwierzat :) A kot juz nas wkurzal bo mial areszt domowy na wychodzenie na pole na 3 dni ponad i non stop dzien i noc mialczal.A teraz juz jest na polu,mimo -11 stopniach teraz.
Potem szybkie zakupy,w domu umylam glowe i zaraz robilam obiad.W miedzy czasie szykowalam sie na impreze u rodzicow :)

Okolo 15.30 odwiezlismy jednego siostrzenca do Domu Dziecka i pojechalismy do moich rodzicow.Tata zadowolony z obrazka,jeszcze siostrzeniec pomagal mi go poprawic :) mama dostala zaproszenie na masaz ciala :) Gosci w miare bylo,pojedlismy,pogadalismy.Oczywiscie mojemu bratu zas sie wlaczylo gadanie o rodzinnych sprawach,przeszlosci...Eh,normalka...I oczywiscie przechwalali sie,gdzie to na wczach byli,co widzieli i ze apartament sobie na Treneryfie kupili za 12 tysiecy euro....
Ok 21.15 bylismy w domu :) Moj na nocke szedl,a siostrzeniec drugi zostaje do jutra.Lilka dostala spoznione prezenty na urodziny od dziadkow i kase :) I od mojej cioci tez cos wiec zadowolona byla :) Na wynos dostalismy bogracz,kotelety i salatke i ciasto,bo jakos bardzo marnie goscie jedli.

W domu umylam Lillke,pocwiczylam jeszcze ,umylam sie i zdarzylam Was poczytac.I ide spac bo zmeczona jestem...Do jutra mamuski :)

Hej:) byliśmy u kolegi na urodzinach i właśnie nadrobiłam posty:p my odkupiliśmy w idealnym stanie Tako Mohican od sąsiadów, wydaje się sensowny, porządny, mam nadzieję, że się sprawdzi. Będziemy mieszkać w parterowym domeczku 2 pokojowym, więc nie będzie problemu z targaniem, a auto kombi, więc też pomieści :)
Co do katarka mam wątpliwości, zacznę od Fridy chyba.
Mały dziś kopał mocno, nawet planowany Chrzestny poczuł :D ale się cieszył hehe:D tylko coś Taty nie chce kopać, co przyłożył rękę zawsze to Mały się uspokaja, może ma respekt już? Albo tak Go wycisza, nie wiem, ale jak wraca z pracy i mówi do mnie to od razu Mały się uaktywnia:p dobranoc Dziewczyny :-*

Volka no co Ty, co ile minut je masz ?
To jeszcze za wczesnie na pewno falszywy alarm ale pewnie lepiej jedz i sprawdz co i jak ! :)

Co 3 minuty! Godzine temu wzielam na bole brzucha nospe forte a od pol godziny mam te skurcze. Teraz jeszcze dwa magnezy wzielam i czekam,ale czuje#ze cos jest nie tak. Poczekam jeszcze z pol godz.

Matko co 3 min to jak na porod ! Tfu tfu wypluc. To lepiej jedz, sprawdz i tam Cie uspokoja w szpitalu na pewno wszystko bedzie ok !

Wieeeem. Boze boje sie! Siedze i jeszcze nie poszlam sie ogolic,boje sie dopuscic tej mysli do siebie. Licze caly czas na to,ze przejdzie :(

Golenie nie najwazniejsze w tej chwili, mysl pozytywnie. Twoj jest w pracy teraz, nie ?
Jak masz mozliwosc to moze zadzwon to kogos ze szpitala/na IP moze cos podpowiedza. I nie denerwuj sie bo ze stresu tez Cie bedzie dodatkowo bolal brzuch. Bedzie ok !

reklama
Juz sie ogoliłam. Moj w domu na szczescie,wiec moge jechac w razie wu,ale narazie ustąpiły. Moze magnez pomogl. Jak uda mi sie zasnac i juz nie wrócą to i tak jutro rano pojade zeby mnie zbadali.

Do góry