reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

My już po obiadku :) jeszcze trzeba ogarnąć kuchnie... ale najpierw Zuzka musi zrobić zmywarkę a może się buntowac bo już jedną dzisiaj zrobiła hihi
Ale mamy lody czekoladowe więc powinna dać radę ;)
M teraz czesze naszą Anke ale muszę ją wykąpać w tygodniu bo w piątek jedziemy do Zakopca i musi ładnie wyglądać hihi
Powiem Wam, że już mnie drażni choinka i ten wózek w workach, ciuszki dla Bartusia w reklamowkach i ogólny nielad w domu.....
Mam nadzieję, że niedługo zaczniemy ten remont bo oszaleje :/ już jestem na etapie tworzenia gniazda....

reklama
U nas leniwy dzień
Chłopcy wczoraj poszli koło 1 spac.... i wstali o 8. Moje kochane śpiochy hehe a ja po 8 wstałam i ogarniałam sobie... potem poszłam spac.
Mój syn w brzusiu szalał wczoraj okropnie ... dziś sie rozpycha...

Ja też musze w końcu zaczac tą torbe kompletowac i ciuszki prac prasowac układac przekładac hehe

A ja dzis powinnam isc do pracy.. ale zadzwonilam ze bola mnie plecy i nie jestem w stanie dzis przyjsc. To znaczy zostawilam wiadomosc bo nikt nie odebral :p Za 50 min powinnam zaczac prace ale nie ide. Troche mam wyrzuty sumienia bo nic takiego mi sie nie dzieje a nie poszlam tylko dlatego, ze dzis skonczymy bardzo wczesnie i okoli 3/4h musialabym siedziec i doslownie nierobic nic a nie mam na to sily :p mam nadzieje, ze nie beda mi robic zadnych problemow :)

Ja chciałam cały dzien w łóżku być a mój zaprosił rodziców do nas na kawę... a nic mi nie powiedział nawet :/ ja dzemalam sobie a tu dzwonek i mój mówi żE mam wstawać bo rodzice przyjechali :D

Ja już powoli piore i prasuje jedno pranie mam zrobione właściwie a tego jest dość dużo więc myślę ze w jakiś 10 praniach się zmieszcze :p
Ale powiem wam żE męczy mnie to prasowanie... Więc wypiore wszystko teraz i poprasuje i recznikami z góry w komodzie przykryje i święty spokoj

Isia- znam ten bol. Tez juz mam dosc tych reklamowek i wszystkiego dla Zuzy walajacego sie po domu. Tak bardzo chcialabym juz remont. A to jeszcze musimy poczekac. Mam nadzieje, ze od 11.01 juz zaczniemy dzialac.

Manka- bardzo dobrze. Korzystaj i odpoczywaj! :)

Bursztynek w takim razie trzymam kciuki żeby remont szybko się zakończył... bo tak szybko się nie zacznie ;) tak samo jak u nas :/
Jak narazie nawet nie chce zaczynać rozmowy z M na temat remontu bo wiem, że stresuje się tą robotą którą teraz robi... i pewnie od finansowania tzn zapłaty faktur będzie zależało jak dużo zrobimy :/

Isia, Bursztynek, znam ten ból.. Tez juz mam sporo ubranek dla dziecka a przed nami przeprowadzka do własnego M. Jeszcze cały miesiąc na wykończenie i 31 stycznia bedziemy spac juz na materacu w naszym własnym mieszkaniu :)
Póki co nie kupowałam wózka ani łóżeczka, bo nawet nie mam ich gdzie teraz upchać..

Kustronka w takim razie trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę :)

Ja właśnie zjadłam cieplutki sernik.... mniam mniam :) uwielbiam ciepłe, takie swiezutkie ciasta

reklama
Dziewczyny jestem duchem z wami i remontem !
Myśmy 3 dni sprzatali mieszkanie :/Ale już mozna prac i ogarniac łóżeczko chcemy w lutym postawić ! A tez miałam MIESIĄC same reklamówki po pokoju.porozkladane ...

Do góry