reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

My już po obiadku :) jeszcze trzeba ogarnąć kuchnie... ale najpierw Zuzka musi zrobić zmywarkę a może się buntowac bo już jedną dzisiaj zrobiła hihi
Ale mamy lody czekoladowe więc powinna dać radę ;)
M teraz czesze naszą Anke ale muszę ją wykąpać w tygodniu bo w piątek jedziemy do Zakopca i musi ładnie wyglądać hihi
Powiem Wam, że już mnie drażni choinka i ten wózek w workach, ciuszki dla Bartusia w reklamowkach i ogólny nielad w domu.....
Mam nadzieję, że niedługo zaczniemy ten remont bo oszaleje :/ już jestem na etapie tworzenia gniazda....

reklama
U nas leniwy dzień
Chłopcy wczoraj poszli koło 1 spac.... i wstali o 8. Moje kochane śpiochy hehe a ja po 8 wstałam i ogarniałam sobie... potem poszłam spac.
Mój syn w brzusiu szalał wczoraj okropnie ... dziś sie rozpycha...

Ja też musze w końcu zaczac tą torbe kompletowac i ciuszki prac prasowac układac przekładac hehe

A ja dzis powinnam isc do pracy.. ale zadzwonilam ze bola mnie plecy i nie jestem w stanie dzis przyjsc. To znaczy zostawilam wiadomosc bo nikt nie odebral :p Za 50 min powinnam zaczac prace ale nie ide. Troche mam wyrzuty sumienia bo nic takiego mi sie nie dzieje a nie poszlam tylko dlatego, ze dzis skonczymy bardzo wczesnie i okoli 3/4h musialabym siedziec i doslownie nierobic nic a nie mam na to sily :p mam nadzieje, ze nie beda mi robic zadnych problemow :)

Ja chciałam cały dzien w łóżku być a mój zaprosił rodziców do nas na kawę... a nic mi nie powiedział nawet :/ ja dzemalam sobie a tu dzwonek i mój mówi żE mam wstawać bo rodzice przyjechali :D

Ja już powoli piore i prasuje jedno pranie mam zrobione właściwie a tego jest dość dużo więc myślę ze w jakiś 10 praniach się zmieszcze :p
Ale powiem wam żE męczy mnie to prasowanie... Więc wypiore wszystko teraz i poprasuje i recznikami z góry w komodzie przykryje i święty spokoj

Isia- znam ten bol. Tez juz mam dosc tych reklamowek i wszystkiego dla Zuzy walajacego sie po domu. Tak bardzo chcialabym juz remont. A to jeszcze musimy poczekac. Mam nadzieje, ze od 11.01 juz zaczniemy dzialac.

Manka- bardzo dobrze. Korzystaj i odpoczywaj! :)

Bursztynek w takim razie trzymam kciuki żeby remont szybko się zakończył... bo tak szybko się nie zacznie ;) tak samo jak u nas :/
Jak narazie nawet nie chce zaczynać rozmowy z M na temat remontu bo wiem, że stresuje się tą robotą którą teraz robi... i pewnie od finansowania tzn zapłaty faktur będzie zależało jak dużo zrobimy :/

Isia, Bursztynek, znam ten ból.. Tez juz mam sporo ubranek dla dziecka a przed nami przeprowadzka do własnego M. Jeszcze cały miesiąc na wykończenie i 31 stycznia bedziemy spac juz na materacu w naszym własnym mieszkaniu :)
Póki co nie kupowałam wózka ani łóżeczka, bo nawet nie mam ich gdzie teraz upchać..

Kustronka w takim razie trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę :)

Ja właśnie zjadłam cieplutki sernik.... mniam mniam :) uwielbiam ciepłe, takie swiezutkie ciasta

reklama
Dziewczyny jestem duchem z wami i remontem !
Myśmy 3 dni sprzatali mieszkanie :/Ale już mozna prac i ogarniac łóżeczko chcemy w lutym postawić ! A tez miałam MIESIĄC same reklamówki po pokoju.porozkladane ...

Do góry