reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti wiem ale na tablecie ciężko mi to ogarnąć bo jakoś dziwnie wyszło że zdj są za duże i nie da się tego tak dodać muszę to jakoś inaczej pokombinowac
Przed wczoraj miałam CRP i dziś mi powiedziała położona że stoi w miejscu ani nie wzrasta ani nie spada a krew ok więc zobaczymy :)

reklama
Mam problem z Grzesiem strasznie mnie kopie i lata po brzuchu naciska mi tak że co chwilę do WC latam a to fałszywy alarm :(
Boli mnie to strasznie jak on tak lata i kopie :( i na dodatek koło tego krążka go czuje :(

Witajcie w Nowym Roku! Wszystkiego dobrego :)
Imprezowaliśmy do 2.00 ze znajomymi którzy mają rówieśnicę Hani. Dziewczynki poszły spać o 11 więc wyjątkowo nie widziały fajerwerków. Umęczyłam się do tej 2.00 ale było sympatycznie :)
Mam zamiar porządnie wziąć się za wyprawkę bo nie mamy nic z "grubszych" rzeczy tj. łóżeczka, wózka, fotelika...

My dalej w łóżku :) Ja po drzemce jakiejś godzinnej, Zuzka oglądała bajkę a teraz tworzy coś w swoim pokoju ;)
My jutro składamy łóżeczko po Zuzce, tylko musimy kupić śruby bo nie wiem gdzie schowalismy te oryginalne...
Barbra Bartek też mi się rzuca strasznie w brzuchu i w momencie chce mi się siku... do ubikacji latam co chwile... ale i tak jest dzisiaj lepiej bo umiem chodzić hihi bo wczoraj był tragizm :(

My wczoraj z dziecmi poszlismy o 24 fajerwerki odpalic,mimo moich protestow. Do 1 znajomi posiedzieli,potem mąz ich odwiozl,bo popili a ja w tym czasie dzieci polozylam. Spalismy do 11 :). Troche snieg popruszył i wybieramy sie teraz na spacer i potem na kawe do tesciowej. Z obiadu chyba dzis rezygmujemy i zjemy wieksza kilacje ;)

Volka my mamy mieć dzisiaj kotlety, czyli u nas tradycja jak M jest w domu ale też zjemy je pewnie ok 17 godz żeby była od razu kolacja ;) śniadanie było o godz 10, potem talerz owoców i zaraz idę mielic ser na sernik żeby M mógł się wykazać w kuchni hihi

reklama
Do góry