reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti wiem ale na tablecie ciężko mi to ogarnąć bo jakoś dziwnie wyszło że zdj są za duże i nie da się tego tak dodać muszę to jakoś inaczej pokombinowac
Przed wczoraj miałam CRP i dziś mi powiedziała położona że stoi w miejscu ani nie wzrasta ani nie spada a krew ok więc zobaczymy :)

reklama
Mam problem z Grzesiem strasznie mnie kopie i lata po brzuchu naciska mi tak że co chwilę do WC latam a to fałszywy alarm :(
Boli mnie to strasznie jak on tak lata i kopie :( i na dodatek koło tego krążka go czuje :(

Witajcie w Nowym Roku! Wszystkiego dobrego :)
Imprezowaliśmy do 2.00 ze znajomymi którzy mają rówieśnicę Hani. Dziewczynki poszły spać o 11 więc wyjątkowo nie widziały fajerwerków. Umęczyłam się do tej 2.00 ale było sympatycznie :)
Mam zamiar porządnie wziąć się za wyprawkę bo nie mamy nic z "grubszych" rzeczy tj. łóżeczka, wózka, fotelika...

My dalej w łóżku :) Ja po drzemce jakiejś godzinnej, Zuzka oglądała bajkę a teraz tworzy coś w swoim pokoju ;)
My jutro składamy łóżeczko po Zuzce, tylko musimy kupić śruby bo nie wiem gdzie schowalismy te oryginalne...
Barbra Bartek też mi się rzuca strasznie w brzuchu i w momencie chce mi się siku... do ubikacji latam co chwile... ale i tak jest dzisiaj lepiej bo umiem chodzić hihi bo wczoraj był tragizm :(

My wczoraj z dziecmi poszlismy o 24 fajerwerki odpalic,mimo moich protestow. Do 1 znajomi posiedzieli,potem mąz ich odwiozl,bo popili a ja w tym czasie dzieci polozylam. Spalismy do 11 :). Troche snieg popruszył i wybieramy sie teraz na spacer i potem na kawe do tesciowej. Z obiadu chyba dzis rezygmujemy i zjemy wieksza kilacje ;)

Volka my mamy mieć dzisiaj kotlety, czyli u nas tradycja jak M jest w domu ale też zjemy je pewnie ok 17 godz żeby była od razu kolacja ;) śniadanie było o godz 10, potem talerz owoców i zaraz idę mielic ser na sernik żeby M mógł się wykazać w kuchni hihi

reklama
Do góry