reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie ;) Mam na imię Edyta. Jestem mamą 10.5 miesięcznego Bartusia i od wczoraj wiem, że znów spodziewam się dzieciątka... ( Szok ) Choć chcieliśmy z mężem się już starać powoli za jakies 4 miesiące- tak dla mnie to abstrakcja... Panicznie się boję jak to będzie ... To tylko półtora roku różnicy... Dziewczyny dodajcie mi trochę otuchy ;)

Dasz rade! Ja mam w domu 16 miesiecznego Brzdaca i zaluje, ze nie staralismy sie wczesniej;) nawet dzisiaj mowilam do Meza, ze juz moglabym urodzic;D piekna roznica wieku. A zobaczysz jaki rodzenstwo bedzie mialo ze soba cudowny kontakt:) moja Siostra ma dzieci miedzy ktorymi jest 20 miesiecy roznicy. I wlasnie patrzac na nich stwierdzilam, ze nie ma co czekac z kolejnym:)

reklama
Ciezko mi powiedziec jak to jest kiedy pomiedzy dziecmi jest mala roznica wieku. Miedzy mna na siostra jest 8 lat roznicy takze wiem jak to jest jak jest duza roznica. Jakos nigdy nie mialam z tym problemu. Wrecz przeciwnie cieszylam sie, ze jestem duzo starszq siostra moge pomoc mamie itd.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witajcie ;) Mam na imię Edyta. Jestem mamą 10.5 miesięcznego Bartusia i od wczoraj wiem, że znów spodziewam się dzieciątka... ( Szok ) Choć chcieliśmy z mężem się już starać powoli za jakies 4 miesiące- tak dla mnie to abstrakcja... Panicznie się boję jak to będzie ... To tylko półtora roku różnicy... Dziewczyny dodajcie mi trochę otuchy ;)[/QUOT

Ja też mam synka Bartusia, który jeszcze nie skończył 10 miesięcy :-) ale my chcieliśmy żeby była taka mała różnica między dziećmi. Wiem, że może na początku będzie ciężko, ale później to zaprocentuje i dzieci będę się sobą zajmować (bawić się razem) a my z mężem będziemy mieć czas dla siebie :-). Nie stresuj się na pewno sobie poradzisz a synek będzie szczęśliwy ze ma towarzystwo na codzień :-)

Bra Bra super lenistwo :-) ja uwielbiam koty, ale nie mogę mieć bo wynajmujemy. Może kiedyś jak będziemy mieć coś swojego.

Ironia witaj i gratulacje, na pewno wszystko jest dobrze :-)

Dziękuję ☺przyznam , że takie słowa dają mi kopa i wierzę , że będzie dobrze. my chcieliśmy różnice tak 2 lata a tu troszkę szybciej. Mąż się zasmucił, że nie jestem szczęśliwa z powodu tej ciąży .. on jest bardzo hehe. Ja oczywiście też .. tylko strach zwycięża .. ale jestem bardzo szczęśliwa ☺

Witaj Ironia, pewnie mnie nie kojarzysz bo sie malo udzielalam, ale ja tez jestem mama czerwiec 2011, i po niku od razu skojarzylam ze to ty, czytalam watek w sumie na bieżąco ale nie pisalam. A tu prosze jaka niespodzianka, mozna rzec... jaki ten swiat maly... witam rowniez pozostale mamy. U mnie lenistwo na calego z racji upału i urlopu. Jutro wizyta, 17.15 trzymajcie kciuki.

Witam nowe mamusie!
U nas bliźniaki mają 3,5 roku, ale i tak Wam powiem, że jeszcze się super sami nie zajmą. Jest łażenie za mną i mamo daj, mamo chodź itd. także trochę trzeba poczekać na tę wspólną zabawę bez udziału rodziców :p.
My dziś u teściowej cały dzień, ale kurde ona jeszcze nic nie wie i ogólnie wolałabym żeby mąż jej powiedział a jego dziś nie było no i było kilka sytuacji, że musiałam się wymigiwać: noszenie czegoś ciężkiego i zaproponowała piwo do obiadu...ehhh dłużej już chyba tak nie chcę i trzeba będzie jej w końcu powiedzieć.

reklama
Do góry