reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Olencja jak dobrze pamietam to ty w Dublinie? Moze sie niedlugo wybiore to sie mozemy spotkac ;))

Ja bede rodzic w Ballinasloe ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa Mama, myślę że lekka z mlekiem nie szkodzi:) ja piłam, ale w pewnym momencie dostałam odruchu wymiotnego i narazie mam wstręt, ale jak wstręt przejdzie to pewnie wrócę do kawy;)

Kubusiowamama też myślę, że jedna słaba kawa z mlekiem nie powinna zaszkodzić. Ja kawy nie piję, przed ciążą też nie piłam, nie lubię kawy i źle się poniej czuję.

Wczoraj postanowilam skonczyc z kawa. Takiego bolu glowy to juz dawno nie mialam. Kawy wypijalam po kilka filizanek dziennie. Pewnie jedna i to jeszcze z mlekiem nie zaszkodzi, ale ja sprobuje calkowicie zrezygnowac. Jak na razie drugi poranek bez kawy. Trzymajcie kciuki, zeby mi glowa nie eksplodowala dzisiaj ;)

Ja piję jedną dziennie kawę, ale nie zawsze mogę ją skończyć bo często mam mdłosci. Wczoraj lekarz powiedział że mam brać już witaminy ciążowe, więc dziewczyny które są w Irlandii lub Anglii was też to dotyczy bo za mało jest jodu tutaj i witaminy D i ginekolog powiedział żeby już je brać.

reklama
Do góry