reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

To mnie zaskoczylyscie z ta siara. Ja to od 20 tc latam z wkladkami bo leci jak z kranu- nawet ich nie dotykamy. Tylko przy smarowaniu Maltanem i kapieli sa dotykane:)
Mimo wszystko gdy ich nie zabezpiecze to mam caly brzuch mokry [emoji30]

Brodawki u mnie spoko:) bardzo delikatnie pociemnialy- doslownie bardzo. Natomiast krecha na brzuchu jest- ale na skorze, nie z wlosow.
Owlosiona natomiast jestem cala! Plecy i brzuch to jak u malpki! No ale nie ruszam. Po porodzie powinno zejsc a jak nie to dopiero wtedy zaczne sie martwic. Tyle dobrego, ze jestem rudzielcem i te wloski sa jasniutenkie.

Bar- pisalas ze wrzucilas 2 filmiki Grzesia- gdzie??

reklama
Ja mam trochę ciemniejsze brodawki i tez piersi w żyłkach. . Ciemna linia na brzuchu bardzo delikatna ,w tamtej ciąży miałam ciemniejsza o wiele. A co do siary to czy teraz leci czy nie -nie ma nic wspólnego z tym czy będzie mleko. W pierwszej ciąży nic mi nie leciało i bardzo się bałam ,że nie będę mogła karmić a po porodzie mleka było aż za dużo ;)

Bursztynek bar wrzuciła tam gdzie Ciebie dawno ze zdjęciami nie było ;)
Ale ja ostatnie co widze to to:

ImageUploadedByForum BabyBoom1450817695.198819.jpg

Wiec nie wiem co jest grane...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450817695.198819.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450817695.198819.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny ale piszecie ja wasz aby podczytuje. Normalnie brak czasu ma wszystko. Brodawki to ja mam strasznie ciemne. Ogólnie mi strasznie urosły i stały się bardziej stojące.

Teraz jestem w amoku Świat. A prezenty nadal nie popakowane leżą w szafie w łazience rosnie górka prania. A ja mam ciagle roboty w brut.
Ale wymyśliłam sobie pieczarki w zalewie pomidorowej i ryby tez w zalewie pomidorowej z ogorkiem i papryką.

Życzę zdrówka

My właśnie dotarlysmy do domu. Zuzka już albo dopiero w łóżku.... Dobrze, że ja umylam wcześniej :)
No i tak.... płci nie było widać bo mały leży bokiem :) kręgosłupem naciska mi na kość łonowa ale ta mnie nie boli ;)
Waży 1500 gram, z om wychodzi 29 tydzień 1 dzień, z usg 29 tydzień 5 dzień...
I pod koniec lutego będę miała cesarskie cięcie....

reklama
Isia mam ten sam plan. Ale młody nie ma ochoty dziś się kłaść. Zrobił mi masaż i bawi się we fryzjera. Momentami mam wrażenie że będę bez włosów miejscami Ale ogólnie uwielbiam jak ktoś mi we włosach coś robi.

Do góry