reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Wszystko gotowe :) posprzatalam wszystko co zostalo, zrobilam na dodatek ciasto- tak mnie tchnelo. Ciekawe czy dobre bedzie, bo moj piekarnik ostatnio fiksuje.
Jutro biore sie za gotowanie, i ostatnie zakupy. Cora na szczescie lepiej, katar mniejszy, jedynie kaszelek meczy nadal. A mi to hormony szaleja, bo sie strasznie przejmuje. Na dodatek ostatnio zaczelam sie zastanawiac, jak ja bez niej te 3 czy 4 dni wytrzymam. Chyba padne z tesknoty.
U nas na stole barszcz z uszkami, krokiety, kapusta z grzybami, karp, filety rybne, koreczki, sledz, moczka, makowki, ziemniaki, chleb, owoce i jakies slodkosci. My robimy wigilie z moimi rodzicami, wiec z mama dzielimy sie, ktora co robi. Na 2 dzien swiat jedziemy do tesciow.
Mala miala dzisiaj z 3 razy czkawke, czasami ma z 15 minutowymi przerwami. I nadal ulozona na ukos, niby jeszcze ma czas, ale najgorsze jest jak zaczyna sie przeciagac czy wyginac. Kazda strona obolala.
Brodawki mam ciemniejsze, a krecha- hmm brak.
Dziewczyny dobrze, ze juz w domku :)

U mnie kreski nie ma ale wlosy jakies mi rosną na brzuchu. Boje sie to golic bo nie wiem czy twardsze mi nie będą rosnac.
Brodawki mam ciemniejsze i całą otoczke takze. Ale cos czuje ze mleka w nich nie. bedzie tak jak przy olim. Ledwie mini kropelka da sie wycisnac siary i tak bylo przy olim. Nie zebym jakos ubolewala nad tym strasznie.
U nas choinka juz ubrana choc miala byc prawdziwa to jest sztuczna. Panowie sie postarali reszte ja sprzatnelam i gotowe.

A mi siara sama nie leci,tylko jak nacisne. Ja tam wierze!ze bedzie mleko. Podejscie to pól sukcesu. Brodawki mam ciemne a na piersiach przeswituja zylki. Na brzuchu tez mam wloski delikatne,ale linii nie mam. Nuestety w poprzedniej ciazy miałam i zaczęlam ją golic i teraz juz musze na stałe golic dół brzucha :(

reklama
Do góry