reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Wszystko gotowe :) posprzatalam wszystko co zostalo, zrobilam na dodatek ciasto- tak mnie tchnelo. Ciekawe czy dobre bedzie, bo moj piekarnik ostatnio fiksuje.
Jutro biore sie za gotowanie, i ostatnie zakupy. Cora na szczescie lepiej, katar mniejszy, jedynie kaszelek meczy nadal. A mi to hormony szaleja, bo sie strasznie przejmuje. Na dodatek ostatnio zaczelam sie zastanawiac, jak ja bez niej te 3 czy 4 dni wytrzymam. Chyba padne z tesknoty.
U nas na stole barszcz z uszkami, krokiety, kapusta z grzybami, karp, filety rybne, koreczki, sledz, moczka, makowki, ziemniaki, chleb, owoce i jakies slodkosci. My robimy wigilie z moimi rodzicami, wiec z mama dzielimy sie, ktora co robi. Na 2 dzien swiat jedziemy do tesciow.
Mala miala dzisiaj z 3 razy czkawke, czasami ma z 15 minutowymi przerwami. I nadal ulozona na ukos, niby jeszcze ma czas, ale najgorsze jest jak zaczyna sie przeciagac czy wyginac. Kazda strona obolala.
Brodawki mam ciemniejsze, a krecha- hmm brak.
Dziewczyny dobrze, ze juz w domku :)

U mnie kreski nie ma ale wlosy jakies mi rosną na brzuchu. Boje sie to golic bo nie wiem czy twardsze mi nie będą rosnac.
Brodawki mam ciemniejsze i całą otoczke takze. Ale cos czuje ze mleka w nich nie. bedzie tak jak przy olim. Ledwie mini kropelka da sie wycisnac siary i tak bylo przy olim. Nie zebym jakos ubolewala nad tym strasznie.
U nas choinka juz ubrana choc miala byc prawdziwa to jest sztuczna. Panowie sie postarali reszte ja sprzatnelam i gotowe.

A mi siara sama nie leci,tylko jak nacisne. Ja tam wierze!ze bedzie mleko. Podejscie to pól sukcesu. Brodawki mam ciemne a na piersiach przeswituja zylki. Na brzuchu tez mam wloski delikatne,ale linii nie mam. Nuestety w poprzedniej ciazy miałam i zaczęlam ją golic i teraz juz musze na stałe golic dół brzucha :(

reklama
Do góry