reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Współczuję świąt w szpitalu... ja w poprzedniej ciąży leżałam dwa razy przez wysokie ciśnienie. U mnie też przygotowania świąteczne, właśnie pakowałam prezenty bo córa zasnęła. Na same święta załapała chorobę bostońską, plaga u nas w przedszkolu. Lekarka mówiła, że w tamtym roku było kilka przypadków a w tym epidemia... Mieliśmy isć na wigilię do siostry,jej córa też przechodziła ale nie wiem, jak to będzie, w razie co ja tez przygotowuje coś.
Co do urlopu to fakt Bursztynek ma rację nic nam nie przepada ani za 2016 ani 2017.
Młodamama ja w tym roku roku widziałam w TV tą potrawę śląską "moczkę" ale nie makową tylko taka czekoladowa z bakaliami i tak mi się spodobała że też zrobie:)

Isia spokojnie się do wszystkiego zabieram. Wczoraj jeszcze miałam sporo skurczy. Wyszłam ze szpitala i poszłam do apteki, może przez chodzenie się pojawiały częściej, ale dziś już coraz mniej. Często skurcz mam tylko po jednej stronie brzucha. Zazwyczaj po prawej. Ciekawe czemu. Jak nic złego się nie będzie działo to lekarz 2 stycznia. Staram się dużo leżec lub siedziec.
BarBra nie przejmuj się świętami. Na pewno bliscy cię odwiedzą. Ja też miałam wizję że spędzę je w szpitalu, maluszek najważniejszy.
Czy Wasze maleństwa też miewają czkawki? W szpitalu zdarzało się że miał 8 razy. Dziś już 3 naliczyłam. Zauważyłam napewno że ma czkawkę po cytrusach- pomarańcza lub mandarynka.

Bar Bra oj trochę Was tam leży ... będzie wesoło ... uspokoja Ci wszystko -założą krążek i welyjdziesz do domku ;)

Agiszonek i Mloda super ,że już w domku ;)

Ja dziś tez chce prezenty popakowac ... jakoś mam zły humor i nie ciesze się z tych świąt nie wiem sama czemu ... tak jakoś :/

Bar Bra oj trochę Was tam leży ... będzie wesoło ... uspokoja Ci wszystko -założą krążek i welyjdziesz do domku ;)

Agiszonek i Mloda super ,że już w domku ;)

Ja dziś tez chce prezenty popakowac ... jakoś mam zły humor i nie ciesze się z tych świąt nie wiem sama czemu ... tak jakoś :/

Ja jakos mialam tak samo,nie wiem czy przez pogode czy ogolnie...

Ja juz po wizycie .Maly ma 1303g
Znowu wyszlo ze termin na 11 marca wiec tydzien wczesniej niz z miesiaczki.
Ta glowka znowu wieksza od reszty ale lekarz mowi ze wszystko oki

Załączniki

• 1450805641018.jpg
    1450805641018.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry