reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka a Ty juz dzisiaj wolne czy jeszcze jedna nocka Cie czeka? Albo dwie :/

Jestem tak zmeczona dziewczyny, ze masakra jakas :( a zaraz musimy jechac na zuchy... No i ja do tego spozywczaka a tez mi sie nie chce jak cholera bleeeeeee ale jutro bede miała mniej do zrobienia a i tak musiałabym po Zuzke jechac zeby ją odebrac :/ jeszcze Zuzka prosi mnie zeby jutro piec ciasteczka....
Wiec moj plan na jutro to targ, potem po wędlinę i do domu. Przed godz 11 jade do kolezanki do Sephory po prezent dla M... I pewnie w drodze powrotnej odbiore Zuzke z przedszkola... A wieczorem znowu jujitsu :/

reklama
Ja za godzinke do lekarza na kon trole przez te skurcze ostatnio .Mysle ze bedzie oki bo sie uspokoilo.Potem po drodze do sklepu na zakupy a od jutra gotowanko.
My na wigilie mamy zupke grzybowa , karp , sandacz i mintaj to z rybek. Kapustka z grzybami i ziemniaczki, kulebiak ale teraz w postaci buleczek a nie babki , pierogi juz mam zrobione , salatka jarzynowa i schabik pieczony .A na slodko sernik bedzie a pierniczki juz sa .I tak niewiem kto to zje ale jest pare dni wiec moze zniknie .

Bar trzymaj się!! Ja miałam taką łaskę Ale wczoraj po poludniu poszła do domu... Ale miałam ochotę ja wypierniczyc przez okno! ;)

Sarna poslij parę pierniczków :p albo pożycz córkę :D

Cień fajny rysunek :)

U mojego na wigilii (w tym roku jedziemy do niego) jest karp smażony ryba w śmietanie moczka makowka barszcz z uszkami... kapusta jakas taka z grzybami bodajże... chałka z miodem ten kompot z suszu zupa rybna sałatka warzywna śledzie ryba po grecku itp :D i nie wiem co jeszcze a z ICH ŚLĄSKICH DAŃ jem tylko karpia...i barszcz więc za pewne pcisne się słodyczami :p

A u mnie w domu mamy żurek z ziemniakami i jajkiem barszcz z uszkami....karpia smazonego chałka z miodem jasiafasolę w bułce tartej chałka z miodem kompot no i owoce orzechy... itp. Sałatka warzywna :D

Ja też już już domu chciał mnie do jutra zostawic ordynator Ale ja mu mówię ze jak nie ma.przeciwwskazań to nie widzę sensu tu leżeć jak nic mi nie ma :p
Badania mam bardzo dobre krew i mocz cukier itp.
Do usg przyszło 2-ginekilogow i ordynator!
Powiedzieli ze wszystko jest olej i ze mala wyjdzie w marcu nie lutym :p mój mi musiał dowieść prenatalne poogladali jje i stwierdzili żE lekarz na notce sie trochę zapedzil i ze widzimy żE żE marcu jest troszkę rozbieżność między 10 a 15 marca Ale mówi ze to nictakiego bo Na prenatalnych mam na 10 a Na karcie ciąży 15 :p wiec właściwie szykujemy się ładnie Na marzec...a ten lekarz co mnie przyjmował wpisał mi 1500g ! Nie wiem on chyba był śpiący jak przyjechałam :D

reklama
Mloda to bardzo ladna waga dzidzi juz jesli faltycznie tak jest. My bylismy z dziecmi w przychodni i ma szczescie to tylko przeziebienie. Dostali neosine prZeciwwirusowe i syrop na kaszel. Za to meza bardziej rozlozylo i na jutro szef mu dal urlop juz zeby sie wykurowal. Masakra,to wdzystlo przez ta pogode :/

Do góry