reklama
balladyna
Fanka BB :)
Duncia niestety te tygodnie takie są, każda z nas czegoś sie obawia. :- ) nie martw sie, wszystko na pewno jest dobrze i na następnej wizycie dzidziuś Cię zaskoczy swoją wielkością.
Narazie to chyba zwykły cukier, to z piciem to później.
Sylvi a mialas porod SN? Bo moja mama z tylozgieciem juz mnie straszy że poród ciężki.
Z piciem musi być póżniej bo miałam dziś glukoze ale nie piłam tylko z krwi
natka90
Ja jeszcze slyszalam ze nie powinno sie jesc pasztetu i majonezu... Tak mi moja lekarka powiedziala. A co do jajek to ja wlasnie lubie na miekko... takze teraz ich nie jem wogole, bo na twardo mi nie smakuja a na miekko nie moge.
Ja naszczescie nie mam mdlosci pi niczym. Moge jesc wszystko
Witam Duncia My tu mamy rozne zmarwienia. Nie ma chyba ciezarnej ktora by sie czyms nie martwila. A ja to jestem panikara pierwsza klasa.
Volka tez mam zab do leczenia... odkladam wizyte bo ja bez znieczulenia nie dam radym.
Goka wszytko bedzie ok
Sylvi u mnie wszystko ok Plamienie jednorazowe. Teraz czekam cierpliwie do piatku na scan.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja naszczescie nie mam mdlosci pi niczym. Moge jesc wszystko
Witam Duncia My tu mamy rozne zmarwienia. Nie ma chyba ciezarnej ktora by sie czyms nie martwila. A ja to jestem panikara pierwsza klasa.
Volka tez mam zab do leczenia... odkladam wizyte bo ja bez znieczulenia nie dam radym.
Goka wszytko bedzie ok
Sylvi u mnie wszystko ok Plamienie jednorazowe. Teraz czekam cierpliwie do piatku na scan.
balladyna
GoKa to dobre info że jednak nie reguła takie porody : )
Ide myju, jutro chcemy skoczyć nad morze ale pokazują na pomorzu deszcz : /// no ja pitole.
Ide myju, jutro chcemy skoczyć nad morze ale pokazują na pomorzu deszcz : /// no ja pitole.
Witajcie, dzisiaj psychicznie już lepiej, nawet sobue parę rzeczy zaczełam planować tj rozmawialismy z mezem na temat zmiany auta i weszłam na allegro tylko zerknac tak na chwilkę na wózki rok po rokuPowoli zacyzna do mnei docierac szereg problemów jakich będę miała na głowie, ale trzeba z tym się bogodzić, zacząć planować i jakoś będzie. Teraz najwazniejsze byz fasolka było wszystko ok, jutro wizyta u ginka, mam caly czas stresa.
lilithgoth- nie wiem co jest z ta głowa ale mnie tez od kilku dni codziennie boli, jakas maskara:-(
Też się boję tego gadania że to juz trzecie dziecko, ja jeszcze nikogo ze swojej rodziny nie poinformowałam , wie tylko mama, za to maz ze swojej strony pochwalil się wszystkim i tez od razu zadzwoniła do mnie jego babcia od razu z tekstem co myśmy wykombinowali, gdzie głowe mieliśmy itd , na koniec stwierdzila ze nastepnym razem to mam sama myslec o zabezpieczaniu się a nie liczyc na mężaszybko oddałam telefon meżowi bo juz tego słuchac nie mogłam, niech sam się tłumaczy...
olencja, natka trzymam za was mocno kciuki&&&
volka ja dokładnie teraz okolice Szamotuł, wyprowadziliśmy się z Poznania, ale i tak w Poznaniu bywam praktycznie co drugi dzień, tam mamy rodzine, klientów...
Jak napisałyście o tym jajku na miękkoto momentalnie podeszło mi wszystko do gardla, już myślałam ze bede biec do toalety ale na samych mdłościach się skończyło
natka tym majonezem mnie zaintrygowałas,nie słyszałam o tym, w kazdej wczesniejszej ciazy jadlam i było ok. A wiesz dlaczego nie mozna, chodzi o żółtka?
lilithgoth- nie wiem co jest z ta głowa ale mnie tez od kilku dni codziennie boli, jakas maskara:-(
Też się boję tego gadania że to juz trzecie dziecko, ja jeszcze nikogo ze swojej rodziny nie poinformowałam , wie tylko mama, za to maz ze swojej strony pochwalil się wszystkim i tez od razu zadzwoniła do mnie jego babcia od razu z tekstem co myśmy wykombinowali, gdzie głowe mieliśmy itd , na koniec stwierdzila ze nastepnym razem to mam sama myslec o zabezpieczaniu się a nie liczyc na mężaszybko oddałam telefon meżowi bo juz tego słuchac nie mogłam, niech sam się tłumaczy...
olencja, natka trzymam za was mocno kciuki&&&
volka ja dokładnie teraz okolice Szamotuł, wyprowadziliśmy się z Poznania, ale i tak w Poznaniu bywam praktycznie co drugi dzień, tam mamy rodzine, klientów...
Jak napisałyście o tym jajku na miękkoto momentalnie podeszło mi wszystko do gardla, już myślałam ze bede biec do toalety ale na samych mdłościach się skończyło
natka tym majonezem mnie zaintrygowałas,nie słyszałam o tym, w kazdej wczesniejszej ciazy jadlam i było ok. A wiesz dlaczego nie mozna, chodzi o żółtka?
reklama
natka90
Maya25 ty sie gadaniem innych nie przejmuj to jest twoje zycie! Moja rodzina nic nie wiem narazie bo tez by sie bez gadania nie obylo - ze tak szybko po poronieniu i ze przeciez wesele mamy na glowie... Juz sie doczekac marudzenia nie moge.
A co do majonezu to chyba wlasnie o te zoltka chodzi.
A co do majonezu to chyba wlasnie o te zoltka chodzi.