reklama
To chyba nawet nie brak Internetu Ale ogólna świadomość kobiet była mniejsza. Poza tym cywilizacyjnie nie było takich możliwości badań podglądania itd. A co za tym idzie jak za granica mniej wiesz mniej się martwisz.Fanti chyba masz rację, że była selekcja i może przez brak internetu słabszy dostęp do informacji ile takich przypadków i jakie komplikację się pojawiają.
Miałam te same myśli przed pierwszym prenatalnym tymbardziej że my z mężem oboje już swoje lata mamy. Nie chciałam Oliwiera obciążyć takim obowiązkiem. Zapytałam nawet Piotrka jakie on ma zdanie i Tak niepewnie odpowiedział że chyba by się nie podjął takiej odpowiedzialności aczkolwiek nie protestował by jeśli uznałabym że rezygnuje z ciąży. Jednak W głębi serca liczyłam że nie będę musiała podejmować takiej decyzji.Fanti zgadzam się z Tobą.... jak ja porównam te dwie moje ciąże stracone i tą teraz gdzie mało się oszczędzam bo po prostu nie mam takiej możliwości to cieszę się, że stało jak się stało... Nie wiem co by było gdybym poprzednie ciąże leżała na płasko... Zresztą ja zawsze powtarzałam, że jakbym miała urodzić chore dziecko to zdecydowałabym się na zabieg... Jeszcze przy pierwszym może nie... Ale jak już mam Zuzke i ją bym miała obarczyć potem moim dzieckiem to nie chciałabym tego... Mam nadzieje, że rozumiecie co mam na myśli...
Volka chłopaki to chyba jednak dwujajowi a tylko bliźniaki jedno bo jakoś dziwnie to zabrzmiałoIsia tak,chłopaki jednojajowe
Juana@
Fanka BB :)
Cocosh bardzo ładna kuchnia, lubię takie oszczędne kolorystycznie zestawienia.
Volka super choinka, a chłopcy jeszcze bardziej
Ja właśnie robię przegląd ciuszków przywiezionych jakiś czas temu od mamy i wychodzi że jest tego na trójkę dzieci co najmniej
Volka super choinka, a chłopcy jeszcze bardziej
Ja właśnie robię przegląd ciuszków przywiezionych jakiś czas temu od mamy i wychodzi że jest tego na trójkę dzieci co najmniej
Bursztynek90
Hej mamuski!
Poszlam za ciosem i udalismy sie z lubym do baru mlecznego bo pomyslu na obiad nie bylo
Bar- przykra sprawa z sasiadka [emoji20] powiedz, ze trzymamy kciuki rowniez za nia! Bo za Ciebie i Agiszonka to nawet moj najdrozszy sie modli! [emoji5]️
Co do porzadkow to Wam zazdroszcze. Mnie tak boli brzuch, ze nie jestem w stanie nic konkretnego zrobic. Nie moge sie schylac ani obracac w miejscu. Az krzycze! Normalnie mnie rozrywa! Pali! Piecze! [emoji22] nie mam pojecia co to i zastanawiam sie nad nadprogramowa wizyta u gin... W srodku nic nie boli. Tylko te powloki brzuszne...
Zastanawialam sie tez nad pasem podtrzymujacym. Uzywala, ktoras z Was? Macie jakies opinie?
Wczoraj powiesilam na tablicy na korytarzu ogloszenie, ze wianki sprzedaje i dalam dwa przykladowe zdj a dZis od 14 szal! Wszyscy chcieli wianki wiec popoludnie migusiem zlecialo chociaz na prezenty udalo sie co nieco zarobic [emoji16]
Cocosh- mi sie kuchnia nie pojawia na aplikacji- skomentuje jutro jak na kompa wejde [emoji5]️
Poszlam za ciosem i udalismy sie z lubym do baru mlecznego bo pomyslu na obiad nie bylo
Bar- przykra sprawa z sasiadka [emoji20] powiedz, ze trzymamy kciuki rowniez za nia! Bo za Ciebie i Agiszonka to nawet moj najdrozszy sie modli! [emoji5]️
Co do porzadkow to Wam zazdroszcze. Mnie tak boli brzuch, ze nie jestem w stanie nic konkretnego zrobic. Nie moge sie schylac ani obracac w miejscu. Az krzycze! Normalnie mnie rozrywa! Pali! Piecze! [emoji22] nie mam pojecia co to i zastanawiam sie nad nadprogramowa wizyta u gin... W srodku nic nie boli. Tylko te powloki brzuszne...
Zastanawialam sie tez nad pasem podtrzymujacym. Uzywala, ktoras z Was? Macie jakies opinie?
Wczoraj powiesilam na tablicy na korytarzu ogloszenie, ze wianki sprzedaje i dalam dwa przykladowe zdj a dZis od 14 szal! Wszyscy chcieli wianki wiec popoludnie migusiem zlecialo chociaz na prezenty udalo sie co nieco zarobic [emoji16]
Cocosh- mi sie kuchnia nie pojawia na aplikacji- skomentuje jutro jak na kompa wejde [emoji5]️
CieńWielkiejGóry
Bursztynek moze po prostu masz sucha skore i sie brzuszek powieksza i naciaga sie skora ? Sprobuj czyms posmarowac..A pasa nie mialam wiec nie pomoge...
Ja w koncu pocwiczylam,ostatnie dni to bylo sprzatanie i ciastka tak wiec na taki relaks czasu nie bylo Ale trening zrobiony i jestem happy
Ja w koncu pocwiczylam,ostatnie dni to bylo sprzatanie i ciastka tak wiec na taki relaks czasu nie bylo Ale trening zrobiony i jestem happy
CieńWielkiejGóry
Ja w styczniu tez zamierzam wziasc ciuszki od mamy (tzn moje po Lilce) i przeglad zrobic i pomalu prac Auto w koncu naprawione wiec bede mogla zajechac
Bar bra czuje się zdradzona.. i pewnie nie tylko ja.. wybierasz towarzystwo jednej ciężarnej a naszą rzeszę marcówek odpuściłaś sobie.. a wciągnij sąsiadkę z łóżka na nasze forum.. może będzie Cię wtedy więcej tu.. I pamiętaj, że ja czekam na zdjęcie.. basen Ci mogę odpuścić ale Zdjęcie w piżamce za nic..
Bursztynek mnie się wydaje że rozciąga Ci się skóra ale w takim szybkim tempie, że włókna nie nadążają.. musisz smarować się jakimiś mocnym serum z kolagenem które na dodatke będzie odpowiednie dla kobiet w ciąży. Lekarz gin raczej powie, że tak ma być.. więc może dermatolog? Kosmetyczka?
Ja dziś wpadłam w popłoch.. wieczorem pojechałam po młodego do mojej mamy a ostatnio wszędzie autem się poruszam.. i wracając miałam już problemy ze swobodnym poruszaniem się podczas parkowania.. jeśli to się powtórzy to będę musiała zrezygnować z prowadzenia a to już dla mnie masakra..
Przecież każdy wyjazd do szkoły, ze szkoły, do lekarza, na basen to mama.. młody tylko z mamą chce.. tata tylko jak powiem, że źle się czuje.. ale tego rzadko używam bo on zaraz się martwi i przeżywa że coś mi może być.. Poza tym mąż pracuje i jak jest w pracy to już problem..
Jak nie będę mogła prowadzić to już po mnie.. nie będę się do niczego nadawać..
Bursztynek mnie się wydaje że rozciąga Ci się skóra ale w takim szybkim tempie, że włókna nie nadążają.. musisz smarować się jakimiś mocnym serum z kolagenem które na dodatke będzie odpowiednie dla kobiet w ciąży. Lekarz gin raczej powie, że tak ma być.. więc może dermatolog? Kosmetyczka?
Ja dziś wpadłam w popłoch.. wieczorem pojechałam po młodego do mojej mamy a ostatnio wszędzie autem się poruszam.. i wracając miałam już problemy ze swobodnym poruszaniem się podczas parkowania.. jeśli to się powtórzy to będę musiała zrezygnować z prowadzenia a to już dla mnie masakra..
Przecież każdy wyjazd do szkoły, ze szkoły, do lekarza, na basen to mama.. młody tylko z mamą chce.. tata tylko jak powiem, że źle się czuje.. ale tego rzadko używam bo on zaraz się martwi i przeżywa że coś mi może być.. Poza tym mąż pracuje i jak jest w pracy to już problem..
Jak nie będę mogła prowadzić to już po mnie.. nie będę się do niczego nadawać..
reklama
Isia to bursztynek wianki robiła oj nie wyspałaś się kochana..Bar- super, ze skurcze ustaly. Oby tak dalej a nawet i lepiej! trzymamy kciuki! [emoji8]
Mloda- no to z farba poszaleliscie!!! [emoji16] oby byla warta swojej ceny.
Ja tez dosc sporo ostatnio leniuc h uje z powodu skurczy, ale to wszystko przez porzadki przedswiateczne. Mimo wszystko, chcac byc dalej uzyteczna tworze rozne ozdoby
Zobacz załącznik 739135Zobacz załącznik 739136Zobacz załącznik 739137Zobacz załącznik 739138