reklama
Hej hej odebrałam wyniki cukru i są rewelacyjne myślę : na czczo 87. Po godzinie 134 a po dwóch 110 ...
Naile u nas było to samo ... jak moja babcia żyła (zmarła 11lat temu ) to zawsze całe święta się tam spędzało po 40 osób. Przed śmiercią powiedziała ,że jak umrze to się wszystko skończy .. no i powiedziała jakąś klątwę bo od tamtej pory juz nigdy nie zjechała się tak rodzina .. na żadne święto...
Ja dziś na szczęście kupiłam juz wszystkie prezenty . Jeszcze jutro pojadę za jakąś kreacja na ten ślub ... no i jutro ubieramy choinkę ,ciekawe jak mały -czy jej nie nazwali i nie będzie chciał bombek ściągać (bo to będą piłeczki ) no i pewnie zakocha się w lampkach; D
Naile u nas było to samo ... jak moja babcia żyła (zmarła 11lat temu ) to zawsze całe święta się tam spędzało po 40 osób. Przed śmiercią powiedziała ,że jak umrze to się wszystko skończy .. no i powiedziała jakąś klątwę bo od tamtej pory juz nigdy nie zjechała się tak rodzina .. na żadne święto...
Ja dziś na szczęście kupiłam juz wszystkie prezenty . Jeszcze jutro pojadę za jakąś kreacja na ten ślub ... no i jutro ubieramy choinkę ,ciekawe jak mały -czy jej nie nazwali i nie będzie chciał bombek ściągać (bo to będą piłeczki ) no i pewnie zakocha się w lampkach; D
Mnie wyścig po prezenty jutro czeka... Ale mniej więcej wiem co chcę kupić... tzn największy problem mam z Zuzką bo od mojego ojca chciałam jej kupić maszynę Sew Cool do szycia.... Może słyszeliście jakieś opinie o niej? A poza tym to nie wiem co jej kupić. W empiku jest taki duży zestaw tego jej Doh Vinci w promocji i może skuszę się na niego od teściów. Od mojej mamy dostanie Crocsy na lato i tablice korkową. M chcę kupić kurtę ale musze upewnić się co do rozmiaru i pewnie jutro jej nie kupie bo on pojedzie ze mną... No i jakieś lalki do tego domku z lidla... Chciałam polly pocket ale trzy lalki by mnie wyszły 100 zł a dzisiaj w Auchan widziałam jakieś małe lalki po 3 zł za sztukę więc kupię te tańsze hihi
Cocosh wcześniej to była selekcja naturalna.. i choć brutalnie to zabrzmi to było to lepsze.. Słabe jednostki nie przeżywały.. niestety.. a teraz za wszelką cenę ratuje się dzieci z wszelkimi upośledzeniami, takie słabe jednostki się rozmnażają, co w konsekwencji dla kolejne pokolenie jeszcze słabsze.. i tak to się toczy..
Ja wiem, łatwo się mówi, jeśli mnie to nie dotyczy.. ale widząc realnie co się dzieje z naszymi organizmami ile mamy chorób, alergii, ułomności to w końcu kółko się zatoczy i znów będzie większa umieralność jako selekcja naturalna..
Fanti zgadzam się z Tobą.... jak ja porównam te dwie moje ciąże stracone i tą teraz gdzie mało się oszczędzam bo po prostu nie mam takiej możliwości to cieszę się, że stało jak się stało... Nie wiem co by było gdybym poprzednie ciąże leżała na płasko... Zresztą ja zawsze powtarzałam, że jakbym miała urodzić chore dziecko to zdecydowałabym się na zabieg... Jeszcze przy pierwszym może nie... Ale jak już mam Zuzke i ją bym miała obarczyć potem moim dzieckiem to nie chciałabym tego... Mam nadzieje, że rozumiecie co mam na myśli...
MłodaMama93
Fanka BB :)
Fanti ale Ja od dziecka sie z nią wychowuje i nigdy bym nie przypuszczala żE ona weźmie to na serio
Cocosh piękna kuchnia <3
Kot w łazience NAJLEPSZY! HAha
Volka fajnie te twoje chłopaki
Nasze prezenty przyszły wczoraj i już nic sobie więcej nie kupujemy
Bo za duzo w tym miesiącu rozwalilismy... a druga rzecz ze ja dalej wypłaty nie mam więc musimy trochę przypiąć pasa :/
Cocosh piękna kuchnia <3
Kot w łazience NAJLEPSZY! HAha
Volka fajnie te twoje chłopaki
Nasze prezenty przyszły wczoraj i już nic sobie więcej nie kupujemy
Bo za duzo w tym miesiącu rozwalilismy... a druga rzecz ze ja dalej wypłaty nie mam więc musimy trochę przypiąć pasa :/
Obiadek super kolacja ok mąż pojechał jutro teściowie z mama wpadna Grzesiu bardzo szaleje jestem w szoku nadal mam antybiotyk bo coś mi we krwi wyszło :\ sąsiadka na razie ok ale miała już 2 skurcze
Volka ładna choinka a chłopaki super
Cocosh kuchnia bardzo ładna ale kotek najfajniejszy ją bardzo tesknie za swoimi i one też za mną bo nie chcą jeść i pić mama dziś była u nich
Volka ładna choinka a chłopaki super
Cocosh kuchnia bardzo ładna ale kotek najfajniejszy ją bardzo tesknie za swoimi i one też za mną bo nie chcą jeść i pić mama dziś była u nich
reklama
My z mężem ustaliliśmy ,że z racji tego ,że idziemy na ten ślub i innym prezenty kupujemy a dotego robić kuchnie po nowym roku to w tym roku sobie nie robimy... kupimy coś do kuchni jakiś dodatek i to będzie dla nas. ... ale tak po cichu wiem ze do kuchni to ja się uciesze a on hmmm i kupiłam mu Kubek termiczny bo ostatnio robiliśmy porządki i chciał mój stary do pracy ... no i czapki pogubil wiec mu też dam. Znając mnie jeszcze jutro coś mu dokupie jak będę z mama na zakupach ,wiec się tego nie spodziewa ... ale ja lubię mu robić niespodzianki. W tamtym roku ustaliliśmy ze robimy prezenty do 200zl dla siebie a ja mu kupiłam kamerę za 2500 tysiąca ... ale oszczędzalam na nia pół roku lekko ... ale mój mąż też mi robi takie prezenty na urodziny ... przeważnie bierze coś na raty ale drogiego i bardzo upragnionego przeze mnie ... ale raz wygrał z nietrafionym prezentem i kupił mi takie coś do masażu stop (byłam wtedy w ciąży z Bartkiem ) i stwierdził że nóżki mi będą się relaxowaly hi hi troszkę go wysmialam i potem żałowałam, bo widziałam jak mu przykro ale mnie wtedy rozsmieszyl bardzo ;D