A ja po powrocie z glukozy -wszamalam ciasto z kremem zamiast śniadania -chyba mała po mamie będzie lubiła słodkie ;D a potem się popłakałam ,bo mąż zamiast ogarnąć w mieszkaniu to jeszcze bardziej mi bałaganu narobił i nie widziałam gdzie ręce włożyć. No ale udało mi się doprowadzić je do porządku ! Miałam mu zrobić sałatkę ,a ze mnie tak zdenerwował to będzie sam sobie coś robił na wieczór ;/
Agiszonek i Bar bra dobre wieści i tylko takie macie przekazywać a ile tych skurczów mówią lekarze ,że może być w końcu 10 ,15? Kurde ja dziś tez naliczylam taki jakies napięcie brzucha z jednej strony jakby mnie ktoś pociągnął za niego... i tak już z 7 razy ;/
Mama mi przyniosła bigosu na dziś ,bo jej mówiłam ,że mam ochotę i jeszcze mi dala w słoikach mmmm pycha; )
Agiszonek i Bar bra dobre wieści i tylko takie macie przekazywać a ile tych skurczów mówią lekarze ,że może być w końcu 10 ,15? Kurde ja dziś tez naliczylam taki jakies napięcie brzucha z jednej strony jakby mnie ktoś pociągnął za niego... i tak już z 7 razy ;/
Mama mi przyniosła bigosu na dziś ,bo jej mówiłam ,że mam ochotę i jeszcze mi dala w słoikach mmmm pycha; )