Bar wiesz że wszystkie jak jeden mąż jesteśmy tu z Tobą. Dziewczyny które chodzą na szkole rodzenia pewnie podzielą się z Tobą wiadomościami. A Grześ miał dość domu nudziło mu się tylko z Tobą być więc chciał nieco odmiany.
reklama
Isia to kiedy u mnie robisz?
A poważnie mówiąc to miałam właśnie ekspresowe sprzątanie. Mój syn umówił się z kolegą. byli u mojej mamy. Ale miała ich dość oni się nudzili i wymyślili iść do nas. Nie dość że olalam dziś sprzątanie i Sajgon był w domu to jeszcze mama tego kolegi to taka perfekcyjna pani domu. Jak zerwalismy się z mężem biegiem do sprzątania. Nawet łazienka biegiem umyta. Koleżanka dzwoni a ja spokojnie możesz przyjechać a w domu jak w filmie biegiem latamy i na moment mąż odkurzacz wyłączył że niby spoko u nas luz . hi hi
A poważnie mówiąc to miałam właśnie ekspresowe sprzątanie. Mój syn umówił się z kolegą. byli u mojej mamy. Ale miała ich dość oni się nudzili i wymyślili iść do nas. Nie dość że olalam dziś sprzątanie i Sajgon był w domu to jeszcze mama tego kolegi to taka perfekcyjna pani domu. Jak zerwalismy się z mężem biegiem do sprzątania. Nawet łazienka biegiem umyta. Koleżanka dzwoni a ja spokojnie możesz przyjechać a w domu jak w filmie biegiem latamy i na moment mąż odkurzacz wyłączył że niby spoko u nas luz . hi hi
asieńkakk
Fanka BB :)
Bar Bra to właśnie ta moja kuzynką o której też wczoraj pisałam też dzisiaj była na wizycie i ma 13 mm już szyjkę. Nic jej nie będą zakladać, po świętach 28 12 ma już się na oddział polozyć. No ale jest 6 tygodni dalej niż my... I rygorystyczne przestrzega leżenia, mąż mama i tato ją pilnują bo razem mieszkają
Fani to ale miała koncert! Już się nie mogę doczekać jak nasze fasolki będą nam robić występy. Może Natek odziedziczy głos po mamusi? Teraz mu śpiewam często i chyba mu się podoba
Fani to ale miała koncert! Już się nie mogę doczekać jak nasze fasolki będą nam robić występy. Może Natek odziedziczy głos po mamusi? Teraz mu śpiewam często i chyba mu się podoba
Lewusek
Fanka BB :)
Podziwiam ze jeszcze pracujesz.Ja od poczatku w domku tyle ze prace mialam w chlodni wiec sam pracodawca zakazal pracy . Teraz mnie czasem ciezko dom ogarnac czy samej na zakupy isc .Ta ciaze znosze najgorzej ale w koncu bedzie chlopczyk wiec jakas odmiana
Lewusek ja tą ciaze tez zńosze gorzej.... Ale w końcu jestem starsza o 6 Lat, i juz mam 20 kg wiecej... :/ Powiem Wam, ze mam koleżankę w 31 tyg i ta to śmiga jak szalona. W ogole super wyglada, ma tylko mały brzuszek i tyle. A ja jak taki pingwin chodzę na boki i sie kołysze. W dodatku po takim sprzątaniu jak dzisiaj mam sie cieżko poruszyć, wstać z łóżka... Oj bedzie dieta na wiosnę hihi :/
reklama
Fanti, te ekspresowe sprzatańia sa najlepsze hihi ja moge miec kurz, czy brudne podłogi ale nie cierpię miec rozwalonych wszędzie rzeczy... Bo wtedy sprzątanie zajmuje dwa razy dłużej :/
Co do pogody Fanti to rzeczywiście ciepełko dzisiaj jest. Nawet w piecu centralnym tylko raz byłam dołożyć, od razu jak rozpalilam i dopiero rańo rozpale zńowu. Bo w domku cieplutko
Co do pogody Fanti to rzeczywiście ciepełko dzisiaj jest. Nawet w piecu centralnym tylko raz byłam dołożyć, od razu jak rozpalilam i dopiero rańo rozpale zńowu. Bo w domku cieplutko