reklama
Ja miałam jechac do kliniki zeby moja lekarka zobaczyła mnie przed urlopem ale pisała mi, ze ma urwanie głowy i mam byc we wtorek bo znowu ma dyżur. I dobrze bo nie chce mi sie tam dzisiaj jechac
Powiem Wam, ze jak sie mniej ruszam to sie o wiele lepiej czuje... Dzisiaj po tym sprzątaniu znowu mam problem z zejściem z łóżka
Powiem Wam, ze jak sie mniej ruszam to sie o wiele lepiej czuje... Dzisiaj po tym sprzątaniu znowu mam problem z zejściem z łóżka
No ja nie rodzilam blizniakow naturalnie a teraz jednak jakas szansa na to jest. Ciekawa bylam tego wszystkiego a poza tym fajnie sie spotkac,pogadac,pocwiczyc. No i polozna co tydzien sprawdza mi tetno dziecka to prawie jakbym do lekarza chodzila . A cala szkola za darmo z nfztu to czemu nie korzystac?
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja właśnie posprzatalam dół domu. Podłogi i kurze... czyli jakieś 100 metrów domu mam zrobione. Na jutro zostawiam górę domu bo nie dam rady zrobić wszystkiego naraz. Jeszcze rozmawiałam z M i ma być jutro ok 21 godz w domu... ale niedzielę całą musi posiedzieć nad projektem bo w poniedziałek musi go już wysłać... nie wiem jak zrobimy zakupy prezentowe. Pewnie pojadę sama a Zuzia będzie u mojej mamy a M będzie pracował... ale mi dziecko w brzuchu szaleje
Isia to tak przy okazji u mnie jeszcze
Mieszkanie prawie gotowe więc wiesz ^^
Ja dzisiaj odkurzylam na szybko moje 25m mieszkanie i zajęło mi to 3 min. Ale czuje ze wygląda lepiej haha tyle piasku sie nosi ze szok!
Volka też pije aspargin mój gin mi przepisał i też na NFZ mam szkołę
Ale 1 zajęcia takie już normalne a w poniedziałek już się nie moge doczekać!
Szyjka ma 13 mm skurcze nie wielkie jak całkiem je uspokoimy to zaloza krążek peesar lekarze i położna super teraz zero stresu ale trochę poleze zobaczymy samopoczucie lepsze do jedzenia na chwilę mogę siasc i na siusiu też mogę iść a potem tylko leżeć
reklama