reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Moj maly dzis bardzo aktywny jest .Rozpychal sie na ktg i caly czas tetno uciekalo hehe .Mnie caly czas dzis kłuje w podbrzuszu. Ale nastroj lepszy wiedzac ze szyjka oki :)
Brabra dlaczego do bytomia? Tam jest fajny lekarz nazywa sie Balaga .Prowadzil mi poprzednia ciaze i narzekac nie moglam

reklama
Chrobek wszystkiego najlepszego! Agiszonek ja tez licze. Wczoraj mialam 11 do północy. Ale dzisiaj narazie dwa tylko. Bar Bra trzymaj sie i pisz na biezaco co sie dzieje. Czekamy na dobre wiesci.

Witam się :D
Wózek przyjechał :) pan dzwonił że wiezie meble a co najlepsze mówi ze stoi pod castoramą hahahaha a u nas na wsi nie ma takiego sklepu hahahahaah nawet w pszczynie nie ma ale okej...
Wypłaty jak nie było tak nie ma ale to już jest norma :/

Chrobek wszystkiego najlepszego ! :)
Barbra trzymaj sie tam! i dawaj znać jak już bedziesz na miejscu :)

Ja nic nie czuje... w sensie skurczy albo twardnienia
albo je mam a nie wiem ze to jest to :/

Brzuch mi twardnieje najczęściej wieczorem, tak na pół minuty, i zazwyczaj mam kilka takich twardnień dziennie.
Ruchy to raczej przekręcanie się, rozpychanie, szczególnie nieprzyjemne jest kopanie w żebra albo rozpychanie się w poprzek brzucha w nocy.

Hej:)

Ja po wczorajszej wizycie wszystko ok,potwierdziła sie tym razem na 100% córka:) waży juz około 1113g +-170g i mierzy około 28cm.(to pewnie od głowy do pupy?)czy jak:)szyjka tez oki.Kopie,że mam wrazenie,ze rozerwie mi brzuch:)nagrałam aż na aparat-fajna pamiatka:)

Ja juz tez sie zastanawiam czy umiałabym rozpoznac te twardnienia?

a i zmieniło polozenie na poprzeczne główkowe i przytyłam 2,5kg czyli od poczatku 5,5kg:)

Ostatnia edycja:
Bar bra KCIUKI ZACISKAM !!! mam nadzieję że ten Bytom tylko dlatego, że w "twoim" szpitalu szwów na szyjkę nie umieją zakładać i nic poza tym poważnego wam nie grozi !!!

chrobek to żeś się zakonspirowała z tak okrągłymi urodzinami :cool2: jak Ty wytrzymałaś? Ja w zeszłym roku przed tym okrągłym jubileuszem trajkotałam jak najęta, strasznie mi na wątrobie leżało te "3" z przodu... Wszystkiego NAJ NAJ, niech te kolejne 30 będzie 30 razy piękniejsze od poprzedniego ;)

Ja dziś na nerwie, mój "bohater domu" pojechał wczoraj autem na wigilie z pracy. Po Wigilii był niedosyt i poszli w miasto. Wrócił nakukany najpierw obudził mnie wracając, potem zrywając się na nocne żygnako (i dobrze mu tak), rano niewyspana a do roboty trzeba iść, zwłoki zostawiłam w domu, miał za karę przed 10:00 jechać komunikacją zabrać swoje auto z centrum, żeby mandatu za parkowanie w płatnej strefie nie dostać. Nie zwlókł się z łóżka, więc ja musiałam urywać się z pracy wykupować bilety parkingowe, wrócić do domu po kluczyki od jego samochodu, znaleźć w centrum jego auto i włożyć bilety. W połowie drogi tknęło mnie, że z nerwów źle je wypełniłam i w miejscu na zaiksowanie dni, zaiksowałam godziny, więc cały trud na darmo, mandacik na pewno będzie :crazy: I jeszcze dostanę od starego zjeby że to wszystko moja wina :realmad:

reklama
Do góry