reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Chcialam wam przeslac fotke z usg ale coś ciezko sie laduje. Ja od wczoraj przeszłam na magnez. Wczoraj mialam dwa mega bolesne skurcze. Myśle zet to mogły być jelita. Ale tak strasznie bolalo.....a teraz pod ktg leżę i spokój. we wtorek na kliniki do lublina jade. Ciekawe czy na święta mnie zostawią.
BarBra dobrze że sie uspokoilo u ciebie. Podziwiam za umiejętność sikania do basenu ;-) ja nie dalabym rady. A co do lazienki ide to na ordynatora trafiam. I juz do mnie mowi Łazarzu.

reklama
Chrobek na pierniczki to ponoc za pozno,bo to sie robi miesiac przed swietami :p. Dlatego ja zrobie jakies ciasteczka tylko. Edit haha ja mam ten sam talent! Wlasnie mi uswiadomilas :p. Moje jedyne marzenie małe to zostac kiedys instruktorem tanca. Moze dzieciaki uczyc skoro juz pedagogiem jestem ;). No ale musialabym ztobic jakis kurs a narazie czasu ani pieniedzh nie mam na to.

Wypiłam hah dziś mi to smakowało ;D teraz żebym tylko nie wydalila tego przez dwie godziny ;p... NO to biorę się za czytanie książki (czytam ja juz rok i jakoś mi nie wchodzi ) pewnie dziś skończę :D

Edit dasz radę.. jak już wypiłaś.. :tak:
Agiszonek szkoda, że zdjęcie się nie ładuje..
Isia a na to spojenie nie pomogłyby jakieś pasy ściskające tylko biodra tak żeby brzucha nie ściskać?
Barbra podziwiam za sikanie do basenu.. ja nie dałam rady ani razu nawet po operacji kręgsłupa.. jakoś przestawiłam sobie myślenie i zablokowałam wydalanie czegokolwiek na dwa dni.. :hmm: a jak już mogłam wstać to tylko na stojąco pod prysznicem.. Ale ja siadać za nic nie mogłam więc nie było innej opcji..

Ogólnie z tym sikaniem to teraz się śmieję, że mam zemstę za całe swoje życie.. ja unikam publicznych toalet, nie wysikam się jak ktoś jest np za drzwiami, w pracy jak sama byłam to ok ale jak ktoś się np szkolił u mnie to nie było mowy o sikaniu. Chyba, że z jakimiś papierami go wysłałam to wtedy szybko do toalety.. Wszelkie podróże, wyjazdy, plaża latem.. cały dzień mogłam nie chodzić do toalety.. a teraz.. gdzie nie wejdę to już się rozglądam.. :oo2: jedziemy z domu np do miasta do galerii.. wychodząc zaliczam toaletę, i pierwsze co robię w galerii to zaliczam toaletę a zaczem wsiądę do auta spowrotem to zaliczam toaletę.. :no2:

Ja zaraz idę do szkoły na występ konkursowy mojego syna.. muszę zobaczyć jak im idzie.. w zeszłym roku na tym samym konkursie siedziałam w jury jako przedstawiciel szkolno-gimnazjalnej rady rodziców. W tym roku na razie nic nie mówili o tym.. fakt, że jestem tam w zarządzie ale to przewodnicząca powinna być wszędzie a nie ja.. :-p

Fanti co do pasów sciqgajacych to nie zastanawilam się nad nimi... najlepsze jest to, że myślałam że już będzie lepiej bo przez dwa dni miałam z tym spokój a teraz znowu to czuję:/

To jest konkurs szkolny kolęd i pastorałek. W kategorii klas 0-3 w zeszłym roku mieli 1 miejsce. Ale ich pani jest tak nawiedzona jeśli chodzi o strój taniec i śpiew że głowa mała.
A tak z innej beczki wiecie że wiosna jest? Idę właśnie do szkoły spacerem i aż pachnie wiosna :)

Fanti tez tak mam z tym sikaniem,chociaz jak mnie przycisnie to zrobie gdzies. Ale z dwójka nie ma mowy :p. A ja zaraz lece na szkole rodzenia. See ya ;)

reklama
Volka mówisz, że za późno heh to muszę coś innego wymyślić.
Nailie moja Hania też lubi rysować po ścianach i po szybach...

Bar super, że skurczy brak. Właśnie jak karmią w szpitalu, w Toruniu jest tragedia z jedzeniem.

A ja jutro mam małą imprezę urodzinową, 11 grudnia skończyłam 30 lat, ale ze względu na chorobę moja i córki impreza dopiero jutro. Hania idzie na noc do babci.

Do góry