reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja juz po wizycie .Wszystko oki.Ale w przyszlym tyg kontrola .Magnez brac a w razie skurczy podwojnie. Jeszcze dostałam recepte na bryophyllum 50% .Na ktg maly skakal jak szalony he he .A mnie kamien z serca :)

No ale cóż, Natan się rozpycha już. :-p
Brakuje mu miejsca widocznie:eek: co jest dziwne bo brzuch wielgachny:-) :) a tak smarowałam...
Bar Bra trzymaj się tam, już musi być tylko lepiej teraz!:wink:
Chrobek wszystkiego dobrego!
Lewusek faktycznie kamień z serca:tak:

O, nareszcie udało mi się zalogować! Wczoraj parę razy próbowałam a wieczorem nie miałam czasu na forum:( oby to już koniec tych modyfikacji forumowych
Dziewczyny, jakie utalentowane jesteście, zazdroszczę, ja niestety należę do tego grona że tak powiem o skromniejszych zdolnościach plastyczno-muzyczno-taneczno-kulinarnych. Czasem upiekę ciasto czy ciastka, ale to bez większych rewelacji
Chrobek - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Udanej imprezy:happy:
Lewusek - całe szczęście, że nic złego się nie dzieje!
BarBra - oby jak najszybciej udało im się w tej klinice wyciszyć skurcze i puścili Cię na święta do domu
My wczoraj byliśmy na długich zakupach, umęczyłam się strasznie, brzuch mnie pobolewał, ale skurcze się na szczęście nie pojawiły. Jeszcze dziś czuję zmęczenie, zamierzam cały dzień się lenić:biggrin2:

BarBra a jak.ty czulas te skurcze? Bolaly cie? Dlugo trzymaly czy chwilę? Twardnieja wam dziewczyny brzuchy? Ja leżę i zapisuje. Niby sa barszo małe. ..tylko takie twardnienie chwilowe. Nie to co bylo. Ale juz w ciagu godziny zapisalam 4. Nic narazie nie mówię lekarzowi. A po dzisiejszej dawce magnezu dostalam wysypki swedzacej

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry