reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzień dobry :) ale mi się ciężko dzisiaj spało:/ a nie wiem dlaczego :/
Tzn wiem bo spalam z Zuzka u niej w pokoju a jakoś nie lubię tego : ( M uwielbia spać w pokoju Zuzki, ja jakoś nie bardzo :/
Kurcze, nie mam pojęcia co robić dzisiaj... bałagan w domu, kość łonowa znowu zaczyna mnie boleć co oznacza że za dużo ostatnio chodziłam a muszę jechać do dwóch sklepów za prezentem dla Zuzki...
To jest straszne jakiego mam lenia. Też tak macie Dziewczyny? Czy ze mną jest coś nie tak?

Miłego dnia dla wszystkich!!!

reklama
MlodaMama ciesz się, że chociaż umiesz się bić! To i tak bardzo dużo! Ja jestem totalne antytalencie sportowe... od początku tego roku jak zaczęłam się odchudzać to zaczęłam biegać : ) fajne to bardzo było ale potem ciąża i nawet zero spacerów :/ także po urodzeniu Bartusia zaczynam spacery, najpierw wolne a potem coraz szybsze żeby płynnie przejść do biegania : )

Isia właśnie myslalam o tobie i miałam zapytać jak twoje spojenie :)
Ja 3 razy na siusiu do basenu w między czasie antybiotyk bo mam hematokryt za niski właśnie był ordynator zapytać jak tam skurcze nadal jest ok :) ale ciężko mi spać bo w każdej pozycji kręgosłup mnie boli a i renalium dostalam dwa razy
Asienka a co do sterydów dla dzidzi to jaki dexan czy coś takiego dostalam ale dziś o 10 ostatnia dawka eh dupa już boli :p
Ja obstawiam że do poniedzialku na pewno nie wyjde :/

Jej ja od 5 nie śpię -spać nie mogę, bo chyba przeżywam , że na glukozę idę ;/ jak ja się boje , że zwymiotuje wrr. Jeszcze mam zatkany nos to już w ogóle :/

Edit ja też od 5 nie śpię. Skorzystałam z okazji ze nikt mi się po domu nie kręci i upralam dywan ;) jak przeszłas glukozę w poprzedniej ciąży? Może ten zatkany nos będzie zbawienny, bo chociaż zapachu nie będziesz czuła

Barbra pamiętaj, to wszystko dla dobra ma,uszka :tak: jak tam szpital, dobrze karmią? Jak położne?

Isia oj ja też antytalencie jeśli chodzi o sport, to aż niesamowite jak można mieć 2 lewe ręce i nogi do wszystkiego :rofl2:

Na rysowanie nie mam czasu, szyć nie potrafię, w kuchni jak znajdę fajny przepis to jeszcze coś pocuduje, ale np do dekorowania juz zapału nie mam ;) za to moja córka uwielbia rysowanie... po ścianach, meblach, lustrach itp ;)

Dziś mają nam przywieźć nowe łóżko, ale się ciesze, może wreszcie skończą mi się bóle kręgosłupa :O i wreszcie się wyspie :D

Barbra <3 jak ograniczam ruch jest ok, jak tylko trochę pochodzę to daje znać o sobie... niestety :/
Wieczorem idę właśnie do kliniki do Katowic bo moja lekarka ma dyżur żeby mnie zobaczyła :) i wreszcie się zapytam ile to moje dziecko waży hihi bo nigdy mi tego nie powiedziała :/ a ja nigdy nie pytałam :)
BarBra a jak się czułas po relanium? Było Ci 'lepiej'? Chodzi mi o psychiczne doznania hihi

Nailie jak to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama : )
Ja nawet gotować czy piec nie umiem hihi
M mi mówi, że w ogóle nie wkładam do tego miłości : )

reklama
Do góry