reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja tez sie witam :)

Dopiero sie obudzilam, tzn kurier mnie obudzil bo przywiozl materac do 'kolyski', przescieradlo i ubranka kolejne ;)

Agiszonek to w miare dobre wiesci z ta szyjka. Teraz sobie lez i odpoczywaj na spokojnie :)

Monitora nie mam w planach kupowac.

Asienkaaa tez jeszcze bede miala wokol lozeczka cotton balls. W zeszly weekend probowalismy z moim sami robic ale nam nie wyszly wiec pewnie kupie gotowe ;)

elisse jaki wozek zamowilas ? Pochwal sie :p

Bar bra jak masz zakaz to dobrze, ze chociaz sny sie jakies pojawiaja :D

Volka mi w sumie nic nie wylatuje :)

Chrobek ja juz kupilam prezenty dla wszystkich dzieci w rodzinie. Starszym wzielam wszystko to samo. Puzzle ze Star Wars i bluzki ze Star Wars,dla maluszka klocki z Fisher Price a dla moich kupilam zestaw torow z Hot wheels.

Ja sie z moim pozarlam,bo chyba pierwszy raz tak bylo,ze ja mialam ochote a on nie. No ale stwierdzil,ze ja dzien wczesniej nie chcialam i bylam wredn przez caly dzien to on tez ma prawo nie miec ochoty,ale wiecie jak to baba. Juz sobie dopowiedzialam historie jakas,bo to podejrzane,ze on mnie nie chcial i drugi dzien chodze zla na niego.

Lewusek jak robisz ten pasztet?

Agiszonek oby na święta cie wypuscili, w domu zawsze lepiej niz w szpitalu, tym bardziej jak i tak nie beda nic robic. Oby nie mieli takiej potrzeby :)

Volka ja musze czesto zmieniac, na pewno wiecej niz 3 raxy dziennie :sorry: zadnej infekcji nie ma, bo pytalam gina i nie biore zadnych lekow.
Moj mi zrobil 2 razy taką akcję, myslalam ze go kopne w kostkę za takie wredne zagrywki. No ale z drugiej strony tez mają prawo nie chciec ;)

Chrobek moja dostanie poki co książeczki, klocki, maskotke opowiadajaca bajki, namiot, puzzle i zabawkowy odkurzacz, bo lubi mamusi pomagac ;) myslalam jeszcze o jakiejs dzieciecej toaletce czy lusterku, albo zestawie do herbatki, ale zobaczymy.

Barbra oj masakra z takimi snami ;)

Pytam o te prezenty bo Hania od pradziadkow i moich rodziców dostanie kasę i coś jej za to kupimy, tylko nie wiemy jeszcze co. Poza tym Hania dostanie jeździk motor, zestaw małego doktora, wózek dla lalek, mówiącego bobasa. Mieliśmy jej kupić jeszcze znikopis firmy Tomy, ale póki co wyprzedane przed świętami, więc się kupi później.

Bar, Volka u nas też posucha ostatnio. Mąż po operacji oka za bardzo brykac nie może, ja teraz przeziebiona, no i antykoncepcja przychodząca do nas w nocy - czyt Hanusia.

Chrobek ja mialam jeszcze Lalce kupic domek dla lalek, ale zostawie go sobie na przyszly rok ;) znikopis super sprawa, u nas bez przerwy w ruchu. W zeszlym roku Laura dostala kuchnię z garnuszkami i do tej pory to jej druga ulubiona zabawka ;) a tak to ostatnio mamy szał na puzzle.
Co do antykoncepcji w postaci dziecka w lozku - znam ten bol ;)

reklama
Nailie no nad kuchnią pomyślę. A znikopis kupimy w lutym chyba na urodzenie się Tymka, tylko koniecznie chcę tej firmy.

Do góry