Hej
Ja dzisiaj cierpię na bezsenność, już od 5 nie śpię, mój syn w brzuchu bardzo aktywny i spać mamusi nie daje
W ogóle jak rano wstałam robię śniadanie i czuje jakąś mokrą kropkę na piżamie, patrzę a tu mi siara z piersi leci, znaczy się tak bardzo delikatnie, kilka kropek i teraz nic. Musze się po wkładki wybrać tak na wszelki wypadek
Fanti jako doświadczona żona wiele już w życiu przeszłaś, ale czasami dobre rady na młodych ludzi nie działają, nie przemawiają do nich. Zazwyczaj człowiek uczy się dopiero na swoich błędach. Sama wiem po sobie, że nieraz mamy nie słucham w takich życiowych sytuacjach, ona się nie wtrąca w nasze życie, ale nieraz coś powie co uważa za słuszne, ale ja jej nie słucham i z czasem dopiero pluje sobie w brodę, że nieraz warto było ją posłuchać.
MłodaMama Wy świadomie zdecydowaliście się na dziecko, bo z tego co kojarzę to tak pisałaś? Jak się mylę to mnie popraw
A moim zdaniem jeżeli dwoje ludzi decyduje się na dziecko to sytuacje nie che mi się zawieść ukochanej do lekarza ale po mamę pojadę powinny mieć oczywiste rozwiązanie, ukochana na pierwszym miejscu.
Mi już brzuch tak często nie twardnieje. Biorę tą luteinę i magnez. U mnie chyba to był brak magnezu, bo po wizycie u lekarza jeszcze straszne skurcze łydek mnie męczyły, ale już jest lepiej
Mam nadzieję, że reszcie dziewczyn też miną te twardnienia i wszytskie bez problemów dotrwamy do marca
Miłego dnia :-)