reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam
Wczoraj sie wynudzilam za wszystkie czasy :/ siedzenie calego dnia jest meczace, na dodatek musialam wziac 6 tab. magnezu. Malej sie strasznie nie podobalo bo sie tylko wypychala i rozciagala, no jak dla mnie to chyba w ogole nie spala. Ciagle czulam jak sie rusza. Dzisiaj odpoczywam i ona chyba tez, bo czasami da znac.

reklama
A ja wczoraj wzięłam 5 tabletek magne b6... położyłam się i skurcze mnie zaczęły łapać jak diabli... nawet w stopie i dużym palcu... nie umiałam się ułożyć:/ wzięłam kolejne 5 i chyba już ze zmęczenia zasnelam:(
Rano też wzięłam 5 tabletek, jak tylko wrócę do domu- jestem w przedszkolu to wezmę kolejne 5 tabletek :/
Nie wiem co się ze mną dzieje :(

On nie wie ze na forum siedzę :D tzn. Widzi ze czasami cos długiego piszę ale nic nie gada :p nawet nie pytał więc myślę ze nie ;)

Elisse meble maja przyjechać przyjechać piątek najpóźniej najpóźniej poniedziałek wiec muszę czekać :(
Ustepowalam miejsca starszej Pani która chciała cos z półki wziąść i odeszła kawałek a szła jakaś pinda i jak mi nie wydupila z barku aż uderzylam plecami w kosz taki z bulkami co stoją :/ aż mi się w głowie zakrecilo

A ja nie umie stwierdzić kiedy mam te skurcze czy wogole mam :( boje się ze nie zdaze kiedys zachamowac
Mnie to tylko kluje w dole tak jak igłą ktosby mnie dziobal
Ale dzisiaj mam mieć leniwy dzień i leze cały czas nie mamy pomysłu na obiad

I dalej nie mam wypłaty... miała być 10 i nie wiem co to za jaja robia

Młodamama jak to babka Cię uderzyła? Specjalnie/ przypadkiem? Opisz dokładnie, reakcja chłopa napawa optymizmem- chociaż raz się przydał :-D
Cień co do łóżkowych spraw nie wypowiem się czy lepiej, bo albo chłop mnie wnerwia swoim gderaniem starej kwoki i odechciewa się wszystkiego, albo obecność dziecka nieco stoi na przeszkodzie- odkąd oddaliśmy młodemu swoją sypialnię praktycznie zgilotynowaliśmy życie intymne :-pUkrwienie napewno jest większe, ale czy wpływa na doznania nie wiem :-p
cocosh na pewno wypróbuję sałatkę przy najbliższej okazji. jak myślisz lepsza wersja podstawowa czy urozmaicona tymi migdałami i ananasem?
Lilith miło się czyta, że kogoś jeszcze stać na takie odruchy dobroci i życzliwości :-)
fanti poniedziałek to chyba najgorszy dzień na załatwianie spraw urzędniczych i zdrowotnych, ja na glukozę wybieram się jakoś czwartek-piątek.

Arusiowa i góry pisałam żE ustepowalam miejsca Pani zeby wzięła produkt z półki a szła inna ktrej się chyba strasznie spieszylo a mój prawie bral bagietki jak ja wlecialam na ten kosz i ta baba do mnie ,uważaj jak lazisz' no i właściwie nic nie zdążyłam powiedzieć...
Bo zaraz mój do niej
,a Ty kurw*** jak lazisz?! Nie widzisz ze jest w ciąży! Po******o Cię wpychac na ludzi!'
Ona mu cos ze jest niewychowany żeby się do niej tak odzywać cos tam coś tam
I ze ona zadzwoni na policję o zniesławienie czy cos takiego haha
A on do niej
,a proszę bardzo niech Pani dzwoni ja zawioze dziewczynę zaraz do szpitala zbadaja ja (a mam taką kreske Na plecach odbita od tego kosza bo byłam w samej bluzce) i zobaczymy kto będzie miał większe problemy ! I pytał czy jak już zacznie dzwonić czy Ma jej podać nr. Swojej legitymacji z pracy'
Ale baba stwierdziła ze nie trzeba ze mnie przeprasza ze mnie uderzyla i właściwie tyle :D
A ja stałam jak wryta bo nigdy on nie podnosił głosu...az tak

Cień co do łóżka...to mi nic nie wolno więc nie wypowiadam się jak na razie :D

Młoda jak pisałam swoje wypociny to jeszcze nie widziałam twojego wpisu nade mną ;-)Dobrze dowalił babie, zuch chłop!!!! Niezmiennie mnie zadziwia jak bardzo bezczelni potrafią być ludzie... zamiast trochę pokory przeprosić to się jeszcze piekli i sprawą o znieważenie grozi...

Skurcze mialam już wcześniej lekkie ale nie zwracalam uwagi na nie. Ale w listopadzie na wizycie lekarz mi powiedzial ze nie powinny byc częstsze niz dwa na godzinę. Juz jak wracalam od niego mialam 6-7 w ciagu godziny ale pezeszlo. To takie twardnienie brzucha. Ale we czwartekwiwieczorem polozylam się z bolem brzucha a w piątek juz mnie wyraznie pobolewal ale bylam.na basenie i na wycieczce bo kolezanka przyjechała. A w sobote bylismy w Kazimierzu i po powrocie wyraznie brzuch bolal i twardnial co jakiś czas. Położyłam sie i patrzylam na zegarek. Najpierw co 7min potem co 5, 3. I lekko podczas skurczu bolało. Musialam usiąść za kazdym razem.

reklama
Takie twardnienie jest normalne w naszym okresie. Ale jak was zacznie pobolewac albo twardniec częściej niz 3razy w ciagu godziny to idzcie do lekarza. Ze mną na sali lezy dziewczyna ktora się dobrze czula nicnjej nie bylo a na wizycie okazalo sie że wogole szyjki nie ma. I krążek musiala mieć włożony. Jest w 31 tyg.

Do góry