reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti! Ty to masz te sny! A tak zapytam, a gdzie sie wybieralas, ze maz z mama mieliby wychowywac?

Fanti i Volka- przez urodziny Waszych pociech ciagle chodzi za mna tort!!!! :(
No właśnie miałam już nie żyć I Dlatego oni mieli się chłopakami zając.

A na tort zapraszam. zrobię specjalnie dla Ciebie.

Wczoraj z Olim oglądaliśmy kawałek programu filmu porody Na Polsat Cafe. I jeszcze bardziej się upewniłam że nie chcę naturalnie rodzic. A syn pyta "A ten tatuś po co tam jest czemu jej nie pomoże" :/

reklama
Hej

My z Hanią na 11:30 mamy lekarza, potem zostawiam małą z babcią i jedziemy z mężem do gina. Oj ciekawa jestem co tam słychać u Jajka.

Fanti Arek ładne imię.

Witam sie i ja :)
Cocosh ja mam tak samo :) najlepiej żeby w płynie mi podawali a miałam taki okres ze potrafiłam rutinoscorbin przekroić na pół :D.

Ja też się nie dowiaduje :( bo mi nic nie mówi ale mam jutro wizytę żeby sprawdzić ta szyjke moja nieszczęsna :)

Miednica mnie nie boli Ale sól brzucha coraz częściej i to pewnie przez szyjke

Bursztynek NIE PRZYSZŁA ci*** byłam taka zla! Wszystkie plany przełożyłam żeby być w domu ...a tu dupa

Szybkie pytanie
W jakim proszku i płynie pierzecie pierwsze rzeczy.
Również zalezy mi by miały przyjemny zapach.

Bo popołudniu jade z synkiem na ciężarówki Coca Coli i zamierzam zrobic zakupy by zabrać się za ogarnianie.

Ona1227 ja na specjalne okazję robię taką fajną prostą a sycącą sałątkę:
kurczak ugotowany w kosteczke, białe winogrona i duużo zmielonych orzechów włoskich. Wszytsko wymieszane z majonezem. Pychota.

Cześć:)
Agiszonek - trzymaj się, jesteś pod dobrą opieką, wypoczywaj i staraj się nie stresować, trzymaj kciuki!
Isia - co do obecności męża przy CC, to wydaje mi się, że wszystko zależy od szpitala - ja miałam nieplanowane i mąż mógł być, trzeba było tylko dopłacić chyba 100 zł. Szybko przebrał się w ochronne ubranie i był przy mnie. Stał za parawanem po mojej stronie, więc nie widział cięcia. Jak mnie zszywali to dostał dzidziusia i czekał z nim na korytarzu:)

reklama
ISIA: jestem w szpitalu w Puławach. Średnio ale opieka miła i chyba dobrze mnie leczą. Wyciszyc chcę skurcze i pojadę do Lublina.
A ja na prenatalnych w 23 tyg też miałam wagę około 800gram. Ale teraz jest chyba ok bo piszecie podobnie. Mam zostac 2 dni na obserwacji...ale od kiedy ta obserwacja nie wiem. Zależy ile mi jeszcze leków podadzą.

Do góry